QUOTE(siamka @ 2006 01 26, 10:24)
einu nusisaut nes nera klp normaliu filmuotoju
taigi fotografe Vaida ir jos vyras filmuotojas yra labai geri
tik kaip ju koordinates gaut tai nezinau
QUOTE(tindi @ 2006 01 26, 13:51)
taigi fotografe Vaida ir jos vyras filmuotojas yra labai geri
tai vat jau pradejau galvot gal nefilmuot, nu bet juk prisiminimo grazaus norisi
QUOTE(kate0 @ 2005 12 13, 07:13)
Mes pasisamdem tokia Virginija is Garliavos, mus nufilmavo 1 diena uz 250 lt. Nemokejo tik kaskadinio vaiavimo automobiliu padaryti, bet nieko mes ja pamokem, gavosi gerai, prasciau sekesi vairuotojam sustoti normaliai ir vaziuot tvrakingai Montavom patys/ Be je trumpas klipas msu irgi ilgai buvo internete patalpintas, aks orejo tas pasiziurejo
tai kaip del tos virginijos kontaktu ? a? butu malonu... gal ji emaila turi?
Nastutė filmavo mūsų vestuves, likau patenkinta, tikrai rekomenduočiau, ir nebrangiai daro
GAL GALIMA BUTU KONTAKTUS? ACIU
Mes pasisamdem tokia Virginija is Garliavos, mus nufilmavo 1 diena uz 250 lt. Nemokejo tik kaskadinio vaiavimo automobiliu padaryti, bet nieko mes ja pamokem, gavosi gerai, prasciau sekesi vairuotojam sustoti normaliai ir vaziuot tvrakingai Montavom patys/ Be je trumpas klipas msu irgi ilgai buvo internete patalpintas, aks orejo tas pasiziurejo
GAL GALIMA BUTU IR MAN TUOS KONTAKTUS GAUTI? mANO VESTUVES RUGPJUCIO GALE, KAZKAIP DAR IKI SIANDIEN RAMI KAI BITE BUVAU, GALVOJU, AI SPESIU, BET KAI PASKAITINEJAU SINDIEN, KAD JAU SODYBU BE SANSU GAUTI, FILMUOTOJU, MUZIKANTU TAIP PAT, TAI SUSINERVIJAU
GAL GALIT PAGELBETI KAS NORS
QUOTE(siamka @ 2006 01 25, 17:09)
Lotute gal gali AZ kontaktus ju parasyti aciu
ar dar reikia?
gal ir man imesite filmuotoju is kauno arba tokiu kurie vaziuotu kontaktus i AZ. aciu labai
QUOTE(tindi @ 2006 01 25, 17:30)
rodos kad aju rasiau tau bet galiu ir dar karteli parasyti jei tik reikia
Ar filmuotojas uz 800 litu brangu, kaip jus manot
Jauciu kad reiks Sauliu samdyt, nes kiek teko paskutiniu metu susidurt ir pamatyt dvd, tai pokolkas jo normaliausia pasirode, o taip ant jo variau (Saulius buvo pirmas kurio darbus ziurejau, nu bet kas seke po jo tai ne tas zodis) kad net geda pasidare
Jauciu kad reiks Sauliu samdyt, nes kiek teko paskutiniu metu susidurt ir pamatyt dvd, tai pokolkas jo normaliausia pasirode, o taip ant jo variau (Saulius buvo pirmas kurio darbus ziurejau, nu bet kas seke po jo tai ne tas zodis) kad net geda pasidare
QUOTE(siamka @ 2006 01 30, 10:26)
Ar filmuotojas uz 800 litu brangu, kaip jus manot
musu filmuotojas ir 800 litu uzsiprase tai ir nezinau cia brangu ar ne