Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai

QUOTE(mallena @ 2006 01 31, 14:05)
o jei geri po viena tablete? Tai po puse pradet gert?

Tada gerk po puse - bus svelnesnis perejimas. Bet geriausia su gydytoja pasitart. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2006 01 31, 10:14)
Dufastonas yra sintetinis, o Crinone ar Utrogest yra augalinės kilmės ir jį organizmas labiau pasisavina. Kaip sakė gydytoja, paprastai jie skiriami po IVF. Jie labai brangūs. Kaip aš pasiskaičiavau, mėnesiui gali kainuoti apie 1000 lt.

Crinone mėnesiui kainuoja 400Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 01 31, 16:39)
Crinone mėnesiui kainuoja 400Lt 4u.gif

Ačiū už patikslinimą. O ką tu gali pasakyti, patarti? Man buvo nesivystantis. Ką daryti kitaip, nei pirmą kartą?
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2006 01 31, 11:50)
Pati esu turėjusi nesivystantį nėštumą. Labai tikėtina, kad tai įvyko dėl policistinių kiaušidžių, taip sakė gydytoja.
Progesteronas iš pradžių gaminosi, po to sumažėjo, o dar po to nežinau: kraujas, spazmai... Matyt, organizmas nepasisavino Dufastono. Kitą kartą naudosiu augalinės kilmės progesteroną. Gal padės?

Man viena ginekologe yra sakius, kad pas mane yra policistines kiausides. Kita tai paneige... g.gif Sios sav. gale eisiu pas savo ginekologa, pas kuri ejau budama nestuke.gif ir tada jo paklausiu... ax.gif
Nes man norisi kuo daugiau suzinoti, kokia realiausia priezastis buvo, kad sekanti karta zinociau ka daryt ar ko ne, kad isvengti tokios pat baigties...
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2006 01 31, 10:50)
Pati esu turėjusi nesivystantį nėštumą. Labai tikėtina, kad tai įvyko dėl policistinių kiaušidžių, taip sakė gydytoja.
Progesteronas iš pradžių gaminosi, po to sumažėjo, o dar po to nežinau: kraujas, spazmai... Matyt, organizmas nepasisavino Dufastono. Kitą kartą naudosiu augalinės kilmės progesteroną. Gal padės?

Aš irgi turėjau nesivystantį nėštumą, darė abraziją. Po to gydytojos klausiau ar tai galėjo būti dėl polocistinių kiaušidžių, tai ji atsakė kad tikrai ne, nes jau kai pastoji tai tos polocistinės kiaušidės jokios įtakos nebeturi. Nežinau ar tai tiesa. O tas progesterono sumažėjimas irgi būna dėl policistinių ar jį įtakoja kiti faktoriai? huh.gif
Atsakyti
Merginos, paaiškinkit man tundrai blush2.gif , kas tas IVF?
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2006 02 01, 17:38)
Merginos, paaiškinkit man tundrai  blush2.gif , kas tas IVF?

IVF - in vitro fertilizacija, dirbtinis apvaisinimas mėgintuvėlyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 01, 17:41)
IVF - in vitro fertilizacija, dirbtinis apvaisinimas mėgintuvėlyje blush2.gif

Dėkui 4u.gif Radau dar vieną IUI (lygtais taip rašosi) blush2.gif . O kas čia?
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2006 02 01, 17:53)
Dėkui  4u.gif Radau dar vieną IUI (lygtais taip rašosi)  blush2.gif . O kas čia?

IUI - intrauterininė inseminacija, kai vyro sperma sušvirkčiama tiesiai į gimdą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2006 01 31, 21:39)
Aš irgi turėjau nesivystantį nėštumą, darė abraziją. Po to gydytojos klausiau ar tai galėjo būti dėl polocistinių kiaušidžių, tai ji atsakė kad tikrai ne, nes jau kai pastoji tai tos polocistinės kiaušidės jokios įtakos nebeturi. Nežinau ar tai tiesa. O tas progesterono sumažėjimas irgi būna dėl policistinių ar jį įtakoja kiti faktoriai? huh.gif

pasiskaityk www.sveikas.lt apie policistines kiaušides ir apie persileidimus/nesivystačius nėštumus
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2006 02 02, 11:44)
pasiskaityk www.sveikas.lt apie policistines kiaušides ir apie persileidimus/nesivystačius nėštumus

Aiū už patarimą, tačiau ten apie nesivystantį nėštumą ir policistinių kiaušidžių įtaką jam nieko neradau, radau tik šitą sakinį: "Būdingas nevaisingumas ar polinkis į savaiminius persileidimus pirmame nėštumo trimestre" ax.gif Tačiau kiek žinau nesivystančio nėštumo ir savaiminio persileidimo sutapatinti negalima schmoll.gif Tai ir liko man neaišku ar per tas "bjaurias" kiaušides mano mažius nebesivystė verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos, esu visiska naujoke siame forume.mane labai neramina vienas klausimas. atsakymu, patarimu ar bent nuomoniu labai tikiuosi rasti siame forume.
Visa mano istorija tokia, kad turime sveika pirmagime, o po to seke trys nesivystantys nestumai. Visi trys persileidimai gydytojos buvo palydimi kaip gamtos isdaigos. GAlu gale pati prisiprasiau kad siustu tirtis. KMUK'e nustate per dideli kraujo kresuma. Gydymas : aspirinas ir heparinas. Keisciausia, kad kai sugrizau pas savo ginekologe - ji giliai nustebusi net atsisako komentuoti tokias isvadas, nes nera susidurusi su tokiu atveju.
GAl kas esate ka girdeje, ar pacioms nutike panasiai, ar lauketes kudikio butent tokiu gydymo metodu.
Labai dekoju uz jusu atsakymus
Atsakyti