Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai

dėkui... bandau, sunku labai... na laikas gydo žaizdas
Atsakyti
Vixiuke verysad.gif labai uzjauciu, 16 savaiciu tikrai nemazai verysad.gif
Puikiai tave suprantu, nes pati praradau vaikeli geguzes 20d., o mums buvo 14 savaiteliu cray.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 05, 19:17)
niu ką ir vėl aš su savo bėdom... rašiau, kad pernai lapkričio gale buvo persileidimas, po 3 mėn pastojau ir vėl persileidimas, vakar darė abraziją ir pašalino vaisių sad.gif buvo 16 savaičių, bet jis nuo 8-12 sav maždaug nesivystė... nežinau kaip su tuo susitaikyti, su vyru jau tiek buvom prisisvajoję, prisiplanavę... visgi jau ir nėštumas nemažas buvo... nei kraujavau nei skaudėjo pilvą, nuėjom į eilinę konsultaciją ir ultragarso metu pamatė, kad kažkas negerai... nusiuntė į klinikas, paguldė ir vakar padarė abraziją... sakė buvo neeilinė operacija, placenta prie gimdos buvo priaugus.... šian jau namo grįžau, bet taip liūdna.... sad.gif vis dar netikiu, kad netekom vaikiuko sad.gif

console.gif gaila labai,kad sitaip.zinau,kad sunku,bet tik laikas uzgydys zaizdas.laikykis,nepasiduok.
Atsakyti
Sveikutes,

Na as taip pat turejau du persileidimus, ir po kol kas priezastys neaiskios. Bet manau jau tirkai ne gamtos atranka. Vienas nestumas nsivystantis, kitas vystesi bet nesitvirtino prie gimdos dugno. Abiems buvo apie 7-8 savaites.
Tik tiek kad bandysiu ieskot del ko, nors sako daugiausia tyrimu galima padaryti kad issiaiskinti del ko, kada esi nescia, nes ne nesciai nelabai yra ka istirti. Dabar tisiu progesterona ir dar reiks pasidomet del kraujo tirstumo, nes daznai buna, kad reik skystint krauja. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2008 07 14, 18:38)
Sveikutes,

Na as taip pat turejau du persileidimus, ir po kol kas priezastys neaiskios. Bet manau jau tirkai ne gamtos atranka. Vienas nestumas nsivystantis, kitas vystesi bet nesitvirtino prie gimdos dugno. Abiems buvo apie 7-8 savaites.
Tik tiek kad bandysiu ieskot del ko, nors sako daugiausia tyrimu galima padaryti kad issiaiskinti del ko, kada esi nescia, nes ne nesciai nelabai yra ka istirti. Dabar tisiu progesterona ir dar reiks pasidomet del kraujo tirstumo, nes daznai buna, kad reik skystint krauja. unsure.gif

oi labai klysti... daug tuo domėjausi, gali būti gamtos atranka ir 10 persileidimų, žinau tokių atvejų, kai organizmas atmetinėjo vienai moteriai ir kiek ištiria vis genetiniai sutrikimai.
Ir nesutinku, kad tyrimų mažai ne nėščiai atlieka, na nėra ką tiri: endokrinologas visų pirma ištiria ir gali dėl skydliaukės sutrikimų atmesti organizmas, genetikai gali rasti aibes priežaščių, vyro spermą reikia tirti ir dar begalės tyrimų tik nežinau pavadinimų, nes dar man tik pati tyrimų pradžia, nepamenu kokius kitus darys.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 07 14, 21:10)
oi labai klysti... daug tuo domėjausi, gali būti gamtos atranka ir 10 persileidimų, žinau tokių atvejų, kai organizmas atmetinėjo vienai moteriai ir kiek ištiria vis genetiniai sutrikimai.
Ir nesutinku, kad tyrimų mažai ne nėščiai atlieka, na nėra ką tiri: endokrinologas visų pirma ištiria ir gali dėl skydliaukės sutrikimų atmesti organizmas, genetikai gali rasti aibes priežaščių, vyro spermą reikia tirti ir dar begalės tyrimų tik nežinau pavadinimų, nes dar man tik pati tyrimų pradžia, nepamenu kokius kitus darys.

As kategoriski ir neteigiu kd negali vienaip ar kitaip buti, man asmeniskai radi kad kraujas per tirstas, bet kita gydytoja sako kad is pirko karto padarisu tyrimus nera tikslu, taip kad jauciu jau nusiteikus spjauti i speliojimus ir bandyti dar karta, bus kaip bus galu gale viena vaikas yra.
Atsakyti
sveikos mergaites..
kaip sunku...neseniai gryzau is ligonines..buvau 15 savaiciu nescia ir is niekur nieko persileidau:( negaliu asaros byra....laukiamas antras lialiukas buvo labai..o cia tokia dovanele kaledu proga:(
nei man skaudejo, lialius vystesi gerai, nuejau i tualeta ir islindo puslele:(((
nezinau kaip reikes atsigauti...
Atsakyti
QUOTE(soleil @ 2008 12 22, 16:50)
sveikos mergaites..
kaip sunku...neseniai gryzau is ligonines..buvau 15 savaiciu nescia ir is niekur nieko persileidau:( negaliu asaros byra....laukiamas antras lialiukas buvo labai..o cia tokia dovanele kaledu proga:(
nei man skaudejo, lialius vystesi gerai, nuejau i tualeta ir islindo puslele:(((

Oi laikykis verysad.gif Labai liūdna, kad taip atsitinka verysad.gif Žinau kaip yra sunku, kai taip atsitinka. Kažkaip atsigausi, laikas gydo, kad ir kaip tai skambėtų, bet taip jau yra. Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(soleil @ 2008 12 22, 16:50)
sveikos mergaites..

ir aš kuo nuoširdžiausiai linkiu nepalūžti... dauguma iš mūsų rašančios, skaitančios šią temą tą ištvėrėme. Esu užsiprenumeravusi šią temelę ir kaip negera pasidaro, kai pamatau, jog yra naujų pasisakymų, tampa aišku, kad dar kažkam atsitiko nelaimė... Stiprybės tau ir tavo šeimai 4u.gif
šiandien buvau bažnyčioj, labai norėjau nueiti po vaikelio netekties bet vis neprisiruošdavau, jau vos ne pusia metų praėjo, bet šian nuėjus, taip gera, ramu pasidarė...
Gydytoja sakė, kad galim po pusmečio vėl planuoti leliuką, nežinau dar ar esu tam pasiruošusi...
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2008 12 22, 19:12)
Oi laikykis  verysad.gif  Labai liūdna, kad taip atsitinka  verysad.gif  Žinau kaip yra sunku, kai taip atsitinka. Kažkaip atsigausi, laikas gydo, kad ir kaip tai skambėtų, bet taip jau yra. Stiprybės  4u.gif

aciu..atrodo taip neinu visai is proto, bet pati net nepajauciu kaip asaros pradeda byret..ir kaip cia greiciau reikes uzsimirsti, neisivaizduoju...
Atsakyti
sveikutes..labai gaila bet jungiuos i jusu bury.pries dvi dienas suzinojau kad nesioju negyva vaikuti..dave dvi saaites savaiminem isivalymui o jai ne tai vel guldys ant stalo..jau antras kartas..zeme islydo is po koju..nieko nesinori,verkiu ir verkiu..atrodo sirdis suplyso ta minute isgirdus.negalejau nei zodzio pasakyti.dar esu tokem soke kad nezinau kas darosi aplink..
Atsakyti
man pernai taip pat buvo persileidimas is niekur nieko uzejo nezmoniskas skausmas ir ligoninej pasake kad jau 2 sav nesiojau negyva vaikiuka buvo 16sav labai sunkiai isgyvenau ir po 8men vel pastojau dabar musu angeliukui beveik 4men tad noriu palinketi visoms stiprybes ir neprarasti vilties sulaukti savo angeliuku
Atsakyti