Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai

Sveikos! 4u.gif
Tiesiog prisistatau, preis 2 emn mano 10 sav. nestumas baigesi ligonineje, pagal echo buvo tik 7. dare valyma. kita menesi bandysime jau smileysex.gif daryti. labai nesinori laukti 3-6 men. apsiziurejau, kad tikimybe pastoti visais leikais yra nedidele (10-25proc) tai nutareme nelaukti. pasiskaiciau nevisus pokalbius, bet gal tiesiog parasysite kas nors, kur reikia darytis tyrimus (prasyti siuntimo is pol-kos, ar zygiuoti su banko kortele i kokia kontora?). Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 03 20, 23:06)
Sveikos! 4u.gif
Tiesiog prisistatau, preis 2 emn mano 10 sav. nestumas baigesi ligonineje, pagal echo buvo tik 7. dare valyma. kita menesi bandysime jau  smileysex.gif  daryti. labai nesinori laukti 3-6 men. apsiziurejau, kad tikimybe pastoti visais leikais yra nedidele (10-25proc) tai nutareme nelaukti. pasiskaiciau nevisus pokalbius, bet gal tiesiog parasysite kas nors, kur reikia darytis tyrimus (prasyti siuntimo is pol-kos, ar zygiuoti su banko kortele i kokia kontora?). Busiu dekinga 4u.gif

siūlyčiau pasiimti banko kortelę ir eit pas specus. paprasti ginekologai tau ne tik kad nepadės, bet dar ir nugydyt į lankas gali.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 03 21, 15:40)
siūlyčiau pasiimti banko kortelę ir eit pas specus. paprasti ginekologai tau ne tik kad nepadės, bet dar ir nugydyt į lankas gali.

Dekoju, sutaupysiu pora dienu, o gal ir daugiau, nes nesamonem su ginekologu uzsiimti nera laiko, jau gandrai gryzo i lietuva. reikia paskubeti!!! biggrin.gif
Atsakyti
Turejau persileidimą, po to ilgai negalejau pastoti ir galvojau apie nueijima i privatu, jau buvau susitarus, apskambinus pora istaigu, bet neprireikie smile.gif pastojau, nestuke.gif, tai sakau vyrui, isigando mano tie moteriski organeliai, kad bus kankinami biggrin.gif nusprende, kad joms to nereikia. Tai ir jus meginos tokiu budu pagasdinkit ir ziek gal ir suveiks smile.gif Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Regin: 24 kovo 2007 - 08:16
QUOTE(Regin @ 2007 03 24, 09:14)
Turejau persileidimą, po to ilgai negalejau pastoti ir galvojau apie nueijima i privatu, jau buvau susitarus, apskambinus pora istaigu, bet neprireikie smile.gif pastojau,  nestuke.gif, tai sakau vyrui, isigando mano tie moteriski organeliai, kad bus kankinami biggrin.gif nusprende, kad joms to nereikia. Tai ir jus meginos tokiu budu pagasdinkit ir ziek gal ir suveiks smile.gif Sekmes visoms smile.gif

labai šaunu, kad jums pavyko susilaukti leliuko 4u.gif sveikinu bigsmile.gif
tik..........ojojoj, kiek daug būtų laimingų mamų, jei tik pagąsdinimo reiktų......
kai metų metus kankiniesi, gydaisi, lauki ir vėl gydaisi ir vis tiek nėra 2.gif
tai tokios stebuklingos istorijos net nebeįkvepia vilties.....
PSnors pati dabar tikiuosi stebuklo nestuke.gif
Atsakyti
as gazdinau 5 IUI ir 3 IVF'ais .....nebijo nors tu ka blink.gif

QUOTE(Regin @ 2007 03 24, 09:14)
...Tai ir jus meginos tokiu budu pagasdinkit ir ziek gal ir suveiks smile.gif

Atsakyti
sveikutes... galvojau jau eiti palandziotyi i besilaukianciu foruma, bet... savaitgali man ivyko persileidimas... sunku netgi nustatyti, kelinta buvo savaite... HCG rodo antra savaite, bet tikrai buvo daugiau... na nesivystantis, ir tiek... kaip zinoti, ar organizmas pats savaime susitvarkys ir issivalys?.. nes dar iki siol gydytoja itaria, kad gal net ir negimdinis gali buti, nes be proto skauda... toks nezmoniskas laukimas dabar: issivaly-neissivalys, viskas bus gerai ar ne... gal kas susidure su panasia situacija ir turi patirties bei patarimu?
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 27, 10:00)
sveikutes... galvojau jau eiti palandziotyi i besilaukianciu foruma, bet... savaitgali man ivyko persileidimas... sunku netgi nustatyti, kelinta buvo savaite... HCG rodo antra savaite, bet tikrai buvo daugiau... na nesivystantis, ir tiek... kaip zinoti, ar organizmas pats savaime susitvarkys ir issivalys?.. nes dar iki siol gydytoja itaria, kad gal net ir negimdinis gali buti, nes be proto skauda... toks nezmoniskas laukimas dabar: issivaly-neissivalys, viskas bus gerai ar ne... gal kas susidure su panasia situacija ir turi patirties bei patarimu?

console.gif Man nesivystantis buvo 12 sav darė abraziją tai nežinau kaip gali tau būti. Tikriausiai ginė turėtų geriau patarti. Sėkmės tau 4u.gif Žinau kaip dabar skaudu, bet laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 06 27, 12:11)
console.gif Man nesivystantis buvo 12 sav darė abraziją tai nežinau kaip gali tau būti. Tikriausiai ginė turėtų geriau patarti. Sėkmės tau  4u.gif  Žinau kaip dabar skaudu, bet laikykis  4u.gif

aciu... 4u.gif
tiesiog baisiausia ta nezinia... kaip kas ir kuo tai baigsis... ar viskas bus gerai, ar visgi ne...
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 27, 11:16)
aciu...  4u.gif
tiesiog baisiausia ta nezinia... kaip kas ir kuo tai baigsis... ar viskas bus gerai, ar visgi ne...

Žinau kad nežinia kankina, bet VILTIS - ji gerai, ji būtinai turi būti, turi rasti savyje jėgų tikėti kad viskas bus gerai, kiek tai įmanoma 4u.gif
Atsakyti
man irgi teko tai patirti,persileidimas ivyko 20sav. kmuk atliko tyrimus ir nustate antifosfolipidini sindroma. mediku pagalba dabar turim nuostabia dukryte smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
labai visa uzjauciu kam yra ivykes persileidimas...
pries du menesius pati ta patyriau budama dar ne lietuvoje, ivyko persileidimas kai buvau 8savaiciu, tris savaites man nesiliove kraujavimas, kreipiausi i daktara pasake kad yra uzdegimas ir uz keliu dienu turetu praeit, bet nepraejo kai nuvaziavau dar po keliu dienu pasake kad reik daryti pakartotina isvalyma, ji padare, pora dieneliu patepliojo ir liovesi,jauciuosi gerai, praejus dar kelioms dienoms prasidejo kraujavimas ar tai galetu but menstruacijos, diena sutinka su menstruaciju diena.
prasau patarimo kam taip yra buve ar patyre ta pati...
aciu
Atsakyti