sveikos visos
noreciau ir as pasidalint savo patirtimi,turejau du persileidimus,pirmas tai yvyko 12 savaiciu,bet kai apziurejo daktaras tai lelius buvo tik 8 savaiciu,tai sake kad gamta turbut pati atsikrate nesveiko leliuko,buvo labai skaudu bet reikejo su tuo susitaikyt,kai vel pastojau tai buvau labai laiminga,bet kai man buvo 20 savaiciu man pasake kad mano lelius tik 12,vadinasi jis ten negyvas ir reikia imt lauk.Mane istiko sokas,o kai pasake kd gausiu dar ir pati pagimdyt tai vos nenumiriau.Bet kadangi kaklelis neatsidarinejo,ir pradejau labai gausiai kraujuot,tai mane isveze iskart i operacine.Po visko paklausiau daktares kas buvo ar berniukas ar mergaite,tai ji man pasake kad nebuvo suprast kur vaiko galva o kur uodega,taip jis ten buvo supuves.Niekaip nesuprantu kaip galima tiek laiko isnesiot negyva leliuka,nei skauda nei kraujuoji.Kai po kurio laiko vel pastojau tai laukiausi dvynuku tai vienas 9 savaitej vel zuvo,tai lankiaus genetikos centre,padare visus tyrimus nustate kad viskas gerai,gime dukte.Sendien turiu 3 vaikus,taigi mielosios nepraraskit vilties ir laime jus butinai aplankys.Nuosirdziai jums to linkiu.