Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai

QUOTE(Renata M @ 2006 03 30, 21:48)
man tokie gabalai krito, kai buvo negimdinis nėštumas. taigi tie gabalai nebuvo embrionai, o tiesiog kraujo ir gleivinės krešuliai.

Bet tai reiškia, kad Tau gleivinė dėl nėštumo buvo jau užaugusi diidesnė negu šiaip kas mėnesį g.gif O man ką galvoti? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2006 03 30, 21:30)
Bet tai reiškia, kad Tau gleivinė dėl nėštumo buvo jau užaugusi diidesnė negu šiaip kas mėnesį  g.gif O man ką galvoti?  g.gif  g.gif  g.gif

nu per ivf-us ir tau ją priaugina g.gif klausk gydytojos 4u.gif
Atsakyti
Tikrai netikiu, kad esant tokiam ankstyvam persileidimui galima pamatyti embriono liekanas, juk 4-5 savaičių nėštumo embrionas būna apie 2 mm doh.gif
Po IVF labai natūralu, kad labiau kraujuojama ir net krenta gabalais, nes gleivinė tikrai užauga didesnė nuo visų hormonų, kuriuos gaunam
O ir ciklas ciklui nelygu, man irgi ne kartą yra buvę, kad gabalais krisdavo.
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 03 30, 22:33)
nu per ivf-us ir tau ją priaugina g.gif klausk gydytojos 4u.gif

O ne per IVF-us? Irgi kartais didesnė užauga? Iki 0,5 cm storio... g.gif
Atsakyti
Manau užauga, man dažnokai krešuliai gabalais būna beveik...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 03 30, 23:45)
Manau užauga, man dažnokai krešuliai gabalais būna beveik...

O aš jau maniau kokia nors ypatinga būsiu lotuliukas.gif
Nuraminot biggrin.gif
Atsakyti
O man yra buvę, jog esant labai gausiam kraujavimui krito toooookie krešuliai. Ten jau ką nori galėjai įsivaizduoti. O gleivinė buvo labai plona. Jokio pastojimo tikrai nebuvo.
Atsakyti
sveikos visos
noreciau ir as pasidalint savo patirtimi,turejau du persileidimus,pirmas tai yvyko 12 savaiciu,bet kai apziurejo daktaras tai lelius buvo tik 8 savaiciu,tai sake kad gamta turbut pati atsikrate nesveiko leliuko,buvo labai skaudu bet reikejo su tuo susitaikyt,kai vel pastojau tai buvau labai laiminga,bet kai man buvo 20 savaiciu man pasake kad mano lelius tik 12,vadinasi jis ten negyvas ir reikia imt lauk.Mane istiko sokas,o kai pasake kd gausiu dar ir pati pagimdyt tai vos nenumiriau.Bet kadangi kaklelis neatsidarinejo,ir pradejau labai gausiai kraujuot,tai mane isveze iskart i operacine.Po visko paklausiau daktares kas buvo ar berniukas ar mergaite,tai ji man pasake kad nebuvo suprast kur vaiko galva o kur uodega,taip jis ten buvo supuves.Niekaip nesuprantu kaip galima tiek laiko isnesiot negyva leliuka,nei skauda nei kraujuoji.Kai po kurio laiko vel pastojau tai laukiausi dvynuku tai vienas 9 savaitej vel zuvo,tai lankiaus genetikos centre,padare visus tyrimus nustate kad viskas gerai,gime dukte.Sendien turiu 3 vaikus,taigi mielosios nepraraskit vilties ir laime jus butinai aplankys.Nuosirdziai jums to linkiu. nestuke.gif
Atsakyti
Sveiki!

Ir as prisijungiau prie mamyciu forumo. Turejau du nesivystancius nestumus pirmaji 11 savaiciu isvale antra 8 savaiciu Kaip ir daugelis rase del pirmo taip pat maniau kad gamtos klaida, kol nepasikartojo istorija. Dabar darausi ivairius tyrimus. Kazkas rase kad rado perdideli kraujo resuma, kaip jums baigesi? ar paaiskejo prezastys del ko ir ar galejo itakoti nestumo nutrukima? Nes mano kraujyje irgi rago trombocitu sulipima.
Ir dar klausimas koks ira genetikos centro numeris ir kiek greitai galima uzsiregistravus ten patekti, kainuoja paslaugos?
Atsakyti
QUOTE(zioga @ 2006 04 16, 18:04)
Sveiki!

Ir as prisijungiau prie mamyciu forumo. Turejau du nesivystancius nestumus pirmaji 11 savaiciu isvale antra 8 savaiciu Kaip ir daugelis rase del pirmo taip pat maniau kad gamtos klaida, kol nepasikartojo istorija. Dabar darausi ivairius tyrimus. Kazkas rase kad rado perdideli kraujo resuma, kaip jums baigesi? ar paaiskejo prezastys del ko ir ar galejo itakoti nestumo nutrukima? Nes mano kraujyje irgi rago trombocitu sulipima.
Ir dar klausimas koks ira genetikos centro numeris ir kiek greitai galima uzsiregistravus ten patekti,  kainuoja paslaugos?

i genetikos centra vykau su daktares siuntimu man visiskai nieko nekainavo,daktare turetu turet numeri,nes genetinis centras yra vilniuje santariskiu klinikoje,paprasyk tikrai duos,ten isties nuostabus daktarai.Musu tyrimai buvo geri,iki siol nezinau kodel man taip isejo. g.gif
Atsakyti
Genetikai konsultuoja ir Kaune, klinikose, konsultacinėje poliklinikoje. cool.gif
Atsakyti
Jo bet mano daktare sake kad siuntima duoda kai esi nescia 12 savaite. o as ju nesulaukiu verysad.gif taigi noriu vaziuoti su vyru be siuntimo pries pastojima. o kokius ten tyrimus daro? kraujo ar tepinelio ar visus imanomus?
Atsakyti