QUOTE(Rope @ 2006 02 23, 13:46)
Labas mergaites. Visur ieskau info, bet negaliu rast. Pamaniau gal siame skyrelyje man kas nors atsakys. Situacija tokia: pries tris metus turejau nesivystanti nestuma (anembrionia). 8sav. gemalinis maiselis buvo 3cm dydzio, o gemaliuko nebuvo. Dare abrazija. Po metu pastaojau ir dabar turiu saunia dukrele. Pries pora savaiciu suzinojau, kad vel laukiuos. L.apsidziaugiau. Nueinu echoskopijos (tadien turetu but 7sav) ir vel matom 2,5cm vandenmaisi, gameliuko visai nesimato, bet kamputi kazkas (labai tikiuos, kad sirdute) mirksi. Daktare sako negaliu tvirtint, kad tai geras nestumas. Pasiulo HCG. Pasidariau - 7sav jis pas mane 30000, o po savaites - 60000. Pagal ideja gal viskas gerai. Bet ar negali but, kad tas vandenmaisis ir toliau sekmingai auga, o HCG reaguoja butent i jo augima, o ne i leliuko? Gal pas mane ta pati situacija kaip ir pirma kart. Tasyk priezasciu neradom.
Siūlau be reikalo neprisigalvoti baisybių ir laukti geriausio Juk nervais tik kenki savo leliui kad ir kaip būtų, vis tiek nuo tavęs niekas nepriklauso, o tai, kad turi sveiką dukrytę taip pat turi tave raminti