Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai

QUOTE(Rope @ 2006 02 23, 13:46)
Labas mergaites. Visur ieskau info, bet negaliu rast. Pamaniau gal siame skyrelyje man kas nors atsakys. Situacija tokia: pries tris metus turejau nesivystanti nestuma (anembrionia). 8sav. gemalinis maiselis buvo 3cm dydzio, o gemaliuko nebuvo. Dare abrazija. Po metu pastaojau ir dabar turiu saunia dukrele. Pries pora savaiciu suzinojau, kad vel laukiuos. L.apsidziaugiau. Nueinu echoskopijos (tadien turetu but 7sav) ir vel matom 2,5cm vandenmaisi, gameliuko visai nesimato, bet kamputi kazkas (labai tikiuos, kad sirdute) mirksi. Daktare sako negaliu tvirtint, kad tai geras nestumas. Pasiulo HCG. Pasidariau - 7sav jis pas mane 30000, o po savaites - 60000. Pagal ideja gal viskas gerai. Bet ar negali but, kad tas vandenmaisis ir toliau sekmingai auga, o HCG reaguoja butent i jo augima, o ne i leliuko? Gal pas mane ta pati situacija kaip ir pirma kart. Tasyk priezasciu neradom.

Siūlau be reikalo neprisigalvoti baisybių ir laukti geriausio 4u.gif Juk nervais tik kenki savo leliui wub.gif kad ir kaip būtų, vis tiek nuo tavęs niekas nepriklauso, o tai, kad turi sveiką dukrytę taip pat turi tave raminti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 23 vasario 2006 - 14:13
QUOTE(femme @ 2006 02 23, 15:12)
Siūlau be reikalo neprisigalvoti baisybių ir laukti geriausio 4u.gif  Juk nervais tik kenki savo leliui wub.gif kad ir kaip būtų, vis tiek nuo tavęs niekas nepriklauso, o tai, kad turi sveiką dukrytę taip pat turi tave raminti wub.gif

Tu teisi dukryte be galo ramina. Dabar ziuriu i ja ir galvoju, kokia as laiminga, kad toki stebukleli turiu.
Atsakyti
Nemanau, kad gemalinė puslytė taip smarkiai užaugintų HCG. Be to, nėštumas jau nemažas - gemalinė puslytė man rodos irgi dažniausiai iki tokio laiko jau persileistų. Be to, jei būtų nenormalus nėštumas, HCG atsiliktų nuo normų. Aš tai manau, kad viskas pas tave gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2006 02 23, 13:58)
Kaip as tave suprantu console.gif  . Neliudek, viskas bus gerai. 4u.gif  wub.gif

Kazkodel as galvoju tik apie blogiausia,laikas slenka taip letai pirmadienis rodos taip toli cray.gif cray.gif Greiciau viskas baigtusi,arba testusi......
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2006 02 23, 15:05)
Kazkodel as galvoju tik apie blogiausia,laikas slenka taip letai pirmadienis rodos taip toli cray.gif  cray.gif  Greiciau viskas baigtusi,arba testusi......

Galėjo tau paskirti HCG tyrimą pasidaryti irgi biški informatyvumo suteiktų situacijai.
Jei turi tokią galimybę, pasidaryk tarkim šiandien. Matysi ar telpa į normas (atsakymas būna po dviejų valandų).
Šeštadienį pakartok. Jei viskas gerai per tiek laiko turėtų HCG kiekis padvigubėti.

Jei nežinai, HCG tai nėštumo testas iš kraujo. Jį visada darau Narmedoj Vilniuje (jei tu vilnietė).

Be to, jei nesimato embrioniuko dar tegul atkreipia gydytoja dėmesio, ar nėra negimdinio nėštumo, nes negimdinio nėštumo atveju puslytė irgi būna gimdoje.

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 23, 16:04)
Nemanau, kad gemalinė puslytė taip smarkiai užaugintų HCG. Be to, nėštumas jau nemažas - gemalinė puslytė man rodos irgi dažniausiai iki tokio laiko jau persileistų. Be to, jei būtų nenormalus nėštumas, HCG atsiliktų nuo normų. Aš tai manau, kad viskas pas tave gerai mirksiukas.gif

Nu joo, HCG kaip ir normoj. Norisi tiket, kad viskas gerai. Tik neramu, nes kai buvo normalus nestumas, tai 7 savaiciu jau spirgiukas gerai matesi, o gemaline puslele buvo kur kas mazesne nei dabar ir pirma syki. Gydytoja irgi pazymejo, kad vandenmaisis ryskiai per didelis. Na bet belieka tik laukt ir pakartot echoskopija.
Atsakyti
Sveikutes. Vakar pasidariau echoskopija. Labai apsidziaugiau, nes baiminausi be reikalo. Mano kleckiukas jau 3cm dydzio, visas juda kaip uzvestas. thumbup.gif Gerai buvo pasislelpes matyt, o gal tiesiog dar permatomas buvo g.gif
Atsakyti
Džiugu, kad viskas gerai Rope clap.gif thumbup.gif

Na o man tikriausiai nebereikės histeroskopijos - šiandien pamačiau II ax.gif Ir džiaugiuos ir bijau....Prisižaidėm, kaip maži vaikai blush2.gif

Bet jeigu jau likimas suteikė tokį šansą (vienas nesaugus smileysex.gif ciklo pabaigoje), tai tikiuosi, kad viskas bus gerai... rolleyes.gif wub.gif Tikiuosi, trečias kartas nemeluos ax.gif
Atsakyti
rugija, nuoširdžiai linkiu Jums sėkmės ir, kad viskas būtų gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugija @ 2006 03 13, 10:37)
Džiugu, kad viskas gerai Rope clap.gif thumbup.gif

Na o man tikriausiai nebereikės  histeroskopijos - šiandien pamačiau II ax.gif  Ir džiaugiuos ir bijau....Prisižaidėm, kaip  maži vaikai blush2.gif

Rugija, pamenu kartu lankemes pas planuojancias blush2.gif Labai nudziugau, tave uztikus ir dar su tokia naujiena wub.gif Saugok save wub.gif Viskas TURI buti gerai wub.gif
Atsakyti
Gal galėtumet man kas nors pakomentuoti iš savo patirties.
Mmm visada buna negausios, tik kraujas, ir vienas kitas vos pastebimas krešuliukas.
O kelis kartus buvo kraujo kibirais ir vieną kartą radau šmotą 2,5 cm ilgio ir 0,5 cm storio.
Pirmą kartą prieš 13 metų išsigandusi viską išnagrinėjau, ieškojau kokių rankyčių ar kojyčių verysad.gif
Taip buvo 5 kartus gyvenime. Iš jų - prieš metus po 1 IVFo, prieš mėnesį po antro IVFo ir dabar. g.gif
Beje, per O sąžiningai dirbom tris dienas
smileysex.gif smileysex.gif smileysex.gif
Ir kaip tai suprasti? Vienam skyrelyje (turbut IVF įstatymo, diskusijoje apie embrionų ribojimą) kažkuri mergina rašė, kad moteris per savo gyvenimą gali ne kartą pastoti, tik per 2 sav. neprisitvirtins ir išeis su neįprastai gausiomis mmm.
Kaip paklausiau apie tai gydytojos, tai ji tik nusišaipė, kad čia nesiskaito, kad buvo nestuke.gif
Jaučiuosi visai žiopla - jau tuoj klimaksas ant nosies, o taip ir nesuprantu, ar tiesiog mmm būna skirtingo gausumo, ar čia užkibo ir neišsilaikė g.gif
Kam panašiai būdavo ir ką apie tai manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 30 kovo 2006 - 20:37
QUOTE(Pelargonija @ 2006 03 30, 20:36)
Gal galėtumet man kas nors pakomentuoti iš savo patirties.
Mmm visada buna negausios, tik kraujas, ir vienas kitas vos pastebimas krešuliukas.
O kelis kartus buvo kraujo kibirais ir vieną kartą radau šmotą 2,5 cm ilgio ir 0,5 cm storio.

man tokie gabalai krito, kai buvo negimdinis nėštumas. taigi tie gabalai nebuvo embrionai, o tiesiog kraujo ir gleivinės krešuliai.
Atsakyti