Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

Visoms labas 4u.gif

pioneers.gif 7 diena su Jilian thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos prisijungusios 4u.gif As po savaitgalio "nesporto", siandien jau nebegalejau nesportuoti. Pasiilgau to gero jausmo pasportavus thumbup.gif
Atsakyti
tai manau daug kas savaitgali nesportavo biggrin.gif
Atsakyti
Vilniui turiu parduot nauja Polar pulsometra - treneri, gal kam reike? Rasikit AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valiusha: 05 balandžio 2010 - 18:49
Sveikos 4u.gif
Jungiuos ir aš į jūsų šaunias gretas biggrin.gif Pagaliau parsisiunčiau Jilian programą (kol dašuko kaip, prireikė 2 dienų blink.gif blush2.gif ), nuo rydienos pradedu. O šian patrypiau 30min su Biliu, tai oi kaip raumenukai jaučiasi bigsmile.gif thumbup.gif

Na ryt po sporto prisiduosiu, stimulas didelis yra, tikiuosi niekur jis nedings biggrin.gif
Atsakyti
Sekmes 4u.gif

As tai, savaites gale, turbut pradesiu derinti Jilian + kaitaliosiu "DanceFit Abs and Core in 30" ir "DanceFit Legs in 30" smile.gif

Niekas, siu dvieju, nebandet? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

truputuka apleidau Jillian,bet siandien 2200 su stepperiu ax.gif aiskumais,kad savaitgalis praejo be sporto,bet tikiuos,kad galesiu atsigriept ax.gif

Artemide23,o kas cia per programos?
Atsakyti
http://rapid.org/boa...ad.php?t=364909 Va is cia parsisenciau 4u.gif Ta antra. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Priimkit atgal tinginę palaidūnę blush2.gif 4u.gif Kaip ir žadėjau, grįžtu į didįjį namų sportą biggrin.gif Jeigu šiandien vakare neprisiduosiu, kad sportavau, prašome mane labai labai labai stipriai sugėdinti cool.gif Bet aš pasiryžusi laikytis savo žodžio cool.gif
Atsakyti
Sveikos visos biggrin.gif As jau po manksteles, kaip gera, kai pradedu jausti kuno pasikeitimus. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif aš irgi jau po manštos thumbup.gif visas kūnas dreba, ale smagu bigsmile.gif Oi tikiuosi sutvirtės šiek tiek kūnas, nes jau apsileidus buvau baisiai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kaip aš jum pavydžiu, kad galit prisiverst.. Visai sugadino mane tas žiemos tinginiaviams.. doh.gif
Atsakyti