As siandien apsiribojau rytiniu pilates, nors planai buvo kitokie...

3 diena su Jilian
Klausykit, o po keliu dienu jus padaret visa programa 1 lygio? Cia toms, kurios iki Jilian visai nesportavo
Speju, kad darysiu 1 lygi, kol pilnai ji padarysiu

Klausykit, o po keliu dienu jus padaret visa programa 1 lygio? Cia toms, kurios iki Jilian visai nesportavo

QUOTE(artemide23 @ 2010 04 01, 22:15)
Speju, kad darysiu 1 lygi, kol pilnai ji padarysiu 
Bent jau aš sportavau taip kaip ir reikia, 10 dienų pirmuoju lygiu, 10 antruoju ir 10 trečiuoju 

Aciu
Na ziuresiu kas bus baigus pirma lygi

Sveiki,
o as vakar praleidau
,nes buvau isbegus susitikt su drauge ir ...siandien butinai reikes sportuot
o as vakar praleidau

Labas rytas, as jau po pilates, tikiuosi siandien pavyks pradeti Jillian programa.

QUOTE(Ciukyta @ 2010 04 02, 08:42)
o as vakar praleidau
Aš vakar irgi praleidau

nuo vakar pradejau 30 dienu programele.. kazkaip maniau, kad ten lengviau
pasijutau lyg buciau visai nesportavus pries tai.. na bet atsilaikiau ir savijauta po to pusvalandziuko

Metu aš Jillian, pusę pratimų antram lygyje reikia prasukti, nes vien rankom, o aš nenroiu rankom, bereikalingas gaišimas tik.
Tai šiandien tik 15 min abs ir 8 min buns, dabar mąstysiu kokį čia cardio naudoti vietoj Jillian.
O gal užteks ir bėgiojimo, neapsisprendžiu dar.

Tai šiandien tik 15 min abs ir 8 min buns, dabar mąstysiu kokį čia cardio naudoti vietoj Jillian.

QUOTE(Carolina @ 2010 04 02, 12:57)
Metu aš Jillian, pusę pratimų antram lygyje reikia prasukti, nes vien rankom, o aš nenroiu rankom, bereikalingas gaišimas tik.
O gal užteks ir bėgiojimo, neapsisprendžiu dar. 

man lygiai tas pats su Jullian

tai dabar parsisiunčiau big looser cardio max, kažkuri mergina nuorodą buvo įdėjus, tai man labai patinka

QUOTE(bamba @ 2010 04 02, 16:08)
tai dabar parsisiunčiau big looser cardio max, kažkuri mergina nuorodą buvo įdėjus, tai man labai patinka 
ačiū,pabandysiu atsisiųsti išbandyti. 

Taigi labukas visom sportuotojom
jungiuos i jusu rata
nuo uzvakar atidariau begiojimo sezona ir pradejau su bilio tae bo treniruotem
darau kas dien ir stengsiuos neapsileist per šventes. Jaučiuosi po sporto tiesiog puikiai ir net pora valandu valgyti tiesiog organizmas nepriima,labai jau nesinori
dar manau jungsiuos ir darysiu ta manksta 30d kur jusu daug daro
taigi lauksim rezultatu,kiekvienos dienos įspūdzius stengsiuos aprašyti čia
sekmes visom sportuojanciom, ir ištvermės!