Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

Su kompanija visad smagiau mirksiukas.gif . Lemona, ar planai igyvendinti?
As jau siandien ketvirta karta sportavau - lengviau, siaip keista, kad visam kunui isskyrus pilvo presa jauciasi kruvis... presas mano silpnas, du gimdymai vienas po kito, gal ka neteisingai darau g.gif
Pridesiu gal dar 8 min treniruote, nes cia viena is problematiniu vietu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 10 rugpjūčio 2010 - 21:28
QUOTE(sunray @ 2010 08 10, 22:27)
Lemona, ar planai igyvendinti?

As jau siandien ketvirta karta sportavau

lengviau, siaip keista, kad visam kunui isskyrus pilvo presa jauciasi kruvis...

Tikrai taip pioneer.gif

As va tuoj ruosiuos antrakart smile.gif

Pas mane irgi tas pats - jauciu uzpakali, leskas, rankas.. O pilvui visai nieko g.gif
Siaip as labiausiai megstu pratimus pilvui - galeciau daryt ir daryt smile.gif

O pagal kokia programa darai?
As tai pagal ta 30ies dienu. O po to, kai baigsiu, planuoju daryti pagal "no more trouble zones" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 11 rugpjūčio 2010 - 09:55
QUOTE(sunray @ 2010 08 10, 20:27)
As jau siandien ketvirta karta sportavau - lengviau, siaip keista, kad visam kunui isskyrus pilvo presa jauciasi kruvis... presas mano silpnas, du gimdymai vienas po kito, gal ka neteisingai darau g.gif

QUOTE(Lemona` @ 2010 08 11, 08:55)
Pas mane irgi tas pats - jauciu uzpakali, leskas, rankas.. O pilvui visai nieko  g.gif
Siaip as labiausiai megstu pratimus pilvui - galeciau daryt ir daryt smile.gif

viską gerai darot, čia daug kam tas buvo. Man irgi labiausiai trūko pilvo preso. Ir kitos merginos čia rašė, kad daro papildomai pilvui, nes toj programoj mažoka. 8mins abs pridėjus tikrai geriau, aš irgi taip dariau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, seniai cia besilankiau, bet namie vis dar sportuoju. Atradau labai neblogas programeles youtube, vadinasi pop pilates, ten yra ir visam kunui ir atskirom kuno vietoms ir t.t. Labai geri pratimai, aisku nelengvi biggrin.gif
Atsakyti
Sportuoju pagal 30 dienu programa, siandien bus penkta diena smile.gif , sportuoju labiau vakarais - tada vyras grizta vaikus priziuri arba palaukiu kol mano zuikiai sumigs smile.gif
Lemona ,mano planai lygiai tokie pat - po sios programos pradeti "no trouble zone", nors vilioja ir Cindy Crawford programele...

Siandien bandysiu itraukti ir 8 min abs.

Beje, ar pagal sia programa sportuoji pirma karta?
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 08 11, 15:38)
sportuoju labiau vakarais

Lemona ,mano planai lygiai tokie pat - po sios programos pradeti "no trouble zone", nors vilioja ir Cindy Crawford programele...

Beje, ar pagal sia programa sportuoji pirma karta?

Aš kol atostogose, tai bile kada - atsikeliu, pageriu kavos, vandens.. Paslampinėju kokią valandžiukę, kol išsibudinu ir tada imuosi sporto showoff.gif
O kai pradėsiu dirbt, tai kaip visad - apie 17 vakaro varysiu, kai jau grįšiu iš darbo smile.gif

Va apie Cindy girdėjau, kad ir nebloga trenerė drinks_cheers.gif
Nu gal kai atsibos JM, tada Cindy reiks pabandyt smile.gif
Kol kas tai nenoriu persistengt, nes žinau, kaip būna, kad net ant tūliko prisėst negali lotuliukas.gif

Ne, antrą.. Prieš tai buvau pradėjus, tai 7dienas iš eilės variau 1lygį.. Ir užėjus migrenai praleidau dieną.. Dvi ir t.t. blush2.gif
Tai daba kimbu per naują bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos ir as jungiuosi prie jusu 4u.gif . O jus tik 1lygi darote ar visus tris is karto? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I'm love: 12 rugpjūčio 2010 - 03:55
QUOTE(I'm love @ 2010 08 12, 04:55)
Sveikos ir as jungiuosi prie jusu 4u.gif . O jus tik 1lygi darote ar visus tris is karto? 4u.gif

Kol kas tik 1 lygį 4u.gif

Čia viena sportuojanti paaiškino, kad su ta 30ies dienų programa reikia daryti taip:
10 dienų - level 1, 10 dienų - level 2 ir 10 dienų - level 3 4u.gif
Reikia daryti visas 30 dienų, be pertraukų, kas 10 dienų pakeičiant lygį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2010 08 12, 04:55)

Sveika!
darau taip kaip Lemona aprase, jeigu buciau pirma karta dariusi visus lygius turbut buciau uzsilenkusi doh.gif
Lemona,ar po 7 dienu jau jautei pokycius ant kuno? blush2.gif
Siandienine treniruote buvo tikras valios isbandymas, jau taip taaaip tingejau, bet prisiverciau... fuuu sestoji diena isgyventa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 08 12, 21:43)
Lemona,ar po 7 dienu jau jautei pokycius ant kuno?

Siandienine treniruote buvo tikras valios isbandymas, jau taip taaaip tingejau, bet prisiverciau... fuuu sestoji diena isgyventa  bigsmile.gif

Jaučiau - nuo krūtinės -0.5cm, liemens -1.5c, klubų -0.5cm po 7ių dienų buvo bigsmile.gif
Na, gal nedaug, bet po truputį, po truputį.. smile.gif

Nu šaunuolė, kad nepasidavei thumbup.gif Ir nepasiduok, va šian jau 7ta diena, jau nemažai kelio nuėjus esi 4u.gif
O man šian vos 4ta diena bus lotuliukas.gif

O iš kur jūs dasidedat tas 8 min. abs? Pirmam poste kur nuorodos yra?
Atsakyti

Sveikos mirksiukas.gif

Šaunuolės visos kurios netinginiaujat ir toliau sportuojat 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taip ir toliau 4u.gif Sėkmės ir pačių puikiausių jums rezultatų 4u.gif

QUOTE(Lemona` @ 2010 08 13, 09:17)
O iš  kur jūs dasidedat tas 8 min. abs? Pirmam poste kur nuorodos yra?
Taip, pirmame puslapyje yra mirksiukas.gif Ties atskiromis kūno dalimis visos nuorodos su 8 minutes yra to pačio trenerio pratimukai skirtingoms kūno dalims, tai jeigu tau tereikia presui, tada pasispausk 8minutes nuorodą ties šia kūno dalimi mirksiukas.gif
Atsakyti
pasportavau ir siandien siaip ne taip, daugiau vakarui neatidesiu, bet diena vel nezmoniskai karsta...
gal kad po dienos arbu nusivarius, bet kazkaip sunkaiu siandien sportuot sekesi, lyg ir turetu lengveti..
Lemona visai geri pasiekimai buvo kaip per savaite mirksiukas.gif , ar tik sportavai ar ir maista derinai? As labiausiai bijau, kad nebus rezultato.
I'm love kur prapuolei, mars sportuot biggrin.gif
Atsakyti