Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

QUOTE(Inga654 @ 2010 07 08, 22:44)
http://isohunt.com/t...out?tab=summary

va cia, as visa ta pack'a parsisiuciau, visos labai neblogos treniruotes  thumbup.gif

Inga654, labai ačiū Tau! Bet kaip smagu, kad tų treniruočių galima parsisiųsti, nes taip myliu sportą, o savom treniruotėm nėra kaip iš namų ištrūkti, visgi du vaikai mažuliukai visai, vyras dirba iki 18val, o aš vakarais. O su tom vaizdajuostėm kaip su kompanija jauties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 07 10, 13:46)
Inga654, labai ačiū Tau! Bet kaip smagu, kad tų treniruočių galima parsisiųsti, nes taip myliu sportą, o savom treniruotėm nėra kaip iš namų ištrūkti, visgi du vaikai mažuliukai visai, vyras dirba iki 18val, o aš vakarais. O su tom vaizdajuostėm kaip su kompanija jauties  biggrin.gif

Prašom prašom, kad tik ''mačytų''. Aš irgi džiaugiuosi ir neatsidžiaugiu tom treniruotėm su video biggrin.gif . 4 metus lankiau sporto klubą, mokėdavau po 100 lt. į mėnesį, o dabar jau pusę metų sportuoju namie su dvd - susitaupo laiko, pinigų ir rezultatus per pusę metų pasiekiau daug geresnius, nei per 4 metus sporto saleje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 07 10, 17:42)
Prašom prašom, kad tik ''mačytų''. Aš irgi džiaugiuosi ir neatsidžiaugiu tom treniruotėm su video biggrin.gif . 4 metus lankiau sporto klubą, mokėdavau po 100 lt. į mėnesį, o dabar jau pusę metų sportuoju namie su dvd - susitaupo laiko, pinigų ir rezultatus per pusę metų pasiekiau daug geresnius, nei per 4 metus sporto saleje drinks_cheers.gif

thumbup.gif
va aš šiandien nepadariau kempo treniruotės P90X. Taip liūdna man, bet už tai su drauge pasimaudžiau Nemune gerai, o ten kai tokia srovė, tai orgi netinginiavau, bet vistiek, tie karščiai... lyg į vakarą reikėtų tas treniruotes kelti, nes kondicionieriaus neturiu namie.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 07 11, 22:05)
thumbup.gif
va aš šiandien nepadariau kempo treniruotės P90X. Taip liūdna man, bet už tai su drauge pasimaudžiau Nemune gerai, o ten kai tokia srovė, tai orgi netinginiavau, bet vistiek, tie karščiai... lyg į vakarą reikėtų tas treniruotes kelti, nes kondicionieriaus  neturiu namie.

Plaukimas pats geriausias sportas thumbup.gif . as tai irgi vakare sportuoju, nes ryte jau nuo 8 karsciai baisus, o vakare issikeliu laptopa i lauka, pasitiesiu kilimelis ir labai puikiai pasportuoju smile.gif
Atsakyti
Visai neblogas būdas sulieknėti: Moterims sėkmingai svorį mesti galima plaunant automobilį g.gif
Atsakyti
QUOTE(RGee @ 2010 07 14, 17:39)

thumbup.gif ir mes lieknejam, o ir vyrams kiek dziaugsmo toki dalyka regeti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fairies: 15 liepos 2010 - 11:40
Sveikos,

as jau kuri laika (po ilgos pertraukos) sportuoju namie, tad labai malonu prisijungti prie jusu mirksiukas.gif dabar belieka susitvarkyti su mityba blush2.gif

Labai patinka jillian su 30days shred ir no more trouble zones, taip pat kalanetika, kai norisi labiau prasitampyti.

Sekmes sportuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 07 07, 16:22)
As dar viena labai faina filmuka atradau Weight loss yoga su Bob Harper  thumbup.gif

sis vyrukas yra the biggest loser laidos labai populiarios amerikoje treneris,jis tiesiog nuostabus tiek kaip treneris ,tiek kaip asmuo ax.gif
Atsakyti
Šauni tema, daug naudingų linkų - AČIŪ!
Namuose esu dariusi tik bodyflex pratimus, dar esu bandžiusi Carmen Electra treniruotę.
Šiandien pirma diena kai sportavau pagal JM - maniau neištversiu, bet ištvėriau bigsmile.gif , kad tik nepritruktų valios toliau...
Atsakyti
antra diena - JM
tiesiog jaučiu kaip lašiakai dega biggrin.gif , šiandien buvo lengviau nei vakar, tik prisiverst buvo sunkiau ax.gif
P.S.: gal kas norit pradėti JM? Prižadu palaikyti morališkai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 08 08, 20:54)
P.S.: gal kas norit pradėti JM? Prižadu palaikyti morališkai  mirksiukas.gif

Žinoma bigsmile.gif thumbup.gif
Aš gal nuo 6dienio galvoju vėl pradėt (buvau užmetus blush2.gif - atostogos ir t.t. biggrin.gif ), ale vis nepradedu - ryt da ryt doh.gif blush-anim-cl.gif
Tai palaikymas būtų super thumbup.gif Aš ir pažadu palaikyt kovinę dvasią, kai reiks drinks_cheers.gif
Psio, po valandžiukės kokios griebiu hantelius į rankas ir pradedu tirpdyt lašiakus fitness3.gif fitness4.gif showoff.gif
Atsakyti
Mergaites, reik jusu pagalbos, noriu isigyti kilimeli, na kad galeciau asilenkimus ir kt. pratimus daryti, gal galite paaiskinti, kuo skiriasi jogos ir aerobikos kilimeliai? daug kur prie jogos raso, kad tinka ir aerobikai? ir koki geriausia rinktis? galbut storesni? smile.gif
Atsakyti