Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

QUOTE(intentar @ 2010 06 04, 18:44)
Kurgi visos dingusios?Negi geri orai, visas is kelio isvede?  g.gif
As tai, nors ir maziau laiko sportuoju, bet stengiuosi visikai neapleisti sporto

Dingau, apleidau, kalta unsure.gif blush2.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vėl grįžtu pas jus blush2.gif Apsileidau siaubingai, priaugau dar papildomų kilogramų. Šiandien ryte užlipus ant svarstyklių net išsigandau unsure.gif Jau baisu į save žiūrėti darosi. Taigi nuo šiandien susiimu, dar kartą iš naujo pradedu 30 days shred + 8 min abs. Šįvakar ateisiu pasigirti, ar pasportavau biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

QUOTE(Dorofėja @ 2010 06 05, 01:21)
Dingau, apleidau, kalta  unsure.gif  blush2.gif  cool.gif
drinks_cheers.gif Aš taip pat blush2.gif Tačiau nuo įvairiausių stresų ir nervų netgi nesportuojant nukrito 4 kg cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 06 05, 12:05)
Tačiau nuo įvairiausių stresų ir nervų netgi nesportuojant nukrito 4 kg cool.gif

Kad man taip doh.gif Man stresas = ėdimas = priaugti kilogramai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2010 06 05, 15:07)
Kad man taip  doh.gif  Man stresas = ėdimas = priaugti kilogramai verysad.gif

Dziaugiuosi, kad man nuo streso neauga svoris thumbup.gif Bet as jeigu ilgiau namie pabunu, ar kazka uzsiimu gaminti, tai per pora dienu gali lengvai uzaugti papildomi kg doh.gif
Atsakyti
As ir apsileidau siaubas kazkoks. Nera laiko ,bet tai nepasiteisinimas... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Niu o aš po tinginiavimų įsivažiavau su sportu bigsmile.gif Dabar pilatesą praktikuoju, na visai smagiai gaunas ax.gif
Atsakyti
sakykit o kokio svorio svarmenis geriausia būtų naudoti sportuojant? Pradžioje su vandens buteliukais sportavau, bet galvoju, kad gal reikia kažką rimtesnio įsigyti
Atsakyti
Priimat naujokus? Beje naujoke tik temoje o sportavime namie ir kitur tai jau visa veterane biggrin.gif ...tik smarkiai apsileidusi po pries kelerius metus darytos venu operacijos blush2.gif
Patirtis: nuo mokyklos laiku lankomi sokiai, aerobika, begiojimas...tai stai laukia uz pusantro menesio atostogos ir ju metu diiiiiidele draugu seimos svente, galvoju reikia linijas pasitobulinti. Pabandziau vakar Jilian pratimukus ir Cindy Crawford "Shape your body" pratimus kojoms...ir supratau kaip smarkiai esu apsileidus, sian vos iki darbo nusliauziau. Bet registruojuos temukeje, kad nedingtu mano didelis uzsidegimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

Kaip jau buvau prisipažinus, praėjusią savaitę sportą užmetus buvau. Nagi - grįžtu 4u.gif Bet sakykit tiesiai (patyrusios savo kailiu) - ar įmanoma per 2 mėn numest 5 kg (taupant kalorijas, maždaug 1600-1800)? smile.gif

(Teigiamas atsakymas paskatintų tuo patikėt mirksiukas.gif )
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif Jau seniai čia nesilankiau 4u.gif
Norėjau paklausti jūsų nuomonės apie Ab Tronic X2 diržą , kuris yra parduodamas topshop'e smile.gif
Aš visada skeptiškai žiūrėjau į visas reklamas, bet kažkodėl užsikabinau už šio diržo. Štai, jei kas nežino apie ką kalbu, tai nuoroda: http://www.topshop.l...t...irp=1&pcs=2

Aš tikrai nesiruošiu sudėti rankas ji nusipirkusi, aš sportuosiu namuose kaip iki šiol, tik kartu su šiuo diržu. Gal kad turite jį? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip reikėtų parsisiųsti Jillian Michaels 30-Day Shred iš pirmo puslapiuko? Na neina man kažkaip, kažkokį netokį failo formatą man siūlo.. verysad.gif Ar gal jau nebėra galimybės iš ten parsisiųst? g.gif
Atsakyti