Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

QUOTE(Inga654 @ 2010 05 20, 16:17)
O man begiojimas brrr...tik per prievarta, gal nemoku as kvepuot ar kas, bet kiekviena vasara ''pradedu'' begiot ir baigiu po dvieju savaiciu - ilgiau neistveriu doh.gif . O MB jau 10 metu begioja kasryt  blush2.gif (bet uztat po Jillian pratimuku paduso lotuliukas.gif ).
As tai ''pasidariau'' jau savo svajoniu pilvuka ir rankas, tai dabar uzpakaliuka bandau pakelt labiau, o sitam biesui man pratimai ir sunkiausi ir labiausiai tingiu juos daryt, bet jau matau progresa, tai ir stengiuosi...

O ką darei, kad pasidarei svajonių pilvuką ir rankas? wub.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
ramuma čia bigsmile.gif

Aš porą sav totaliai apsileidau, tai esu baisiai pikta ant savęs doh.gif Psio susiimu, negalima taip schmoll.gif

Šian pilatesą pabandžiau ax.gif Lyg kažkuri irgi jį praktikuojat, ar klystu? g.gif būt įdomu sužinot gal kokių video su juo rekomenduotų blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Labas paneles,gal galite pasakyti is kur galima atsisiusti jilian pratimu?Nes nuoroda is senesiu temu nebeveikia..Noreciau prisijungti prie jusu kuo greiciau ax.gif !
Atsakyti
as per torrent.ru atsisiunciau jillian michaels no more trouble zones ax.gif
Atsakyti

QUOTE(angelinka @ 2010 05 27, 00:56)
4u.gif Labas paneles,gal galite pasakyti is kur galima atsisiusti jilian pratimu?Nes nuoroda is senesiu temu nebeveikia..
Bet veikia nuorodos įdėtos pirmame temos puslapyje, tai per jas ir gali atsisiųst mirksiukas.gif
Atsakyti
Pilates treniruotės bet kokio amžiaus ir fizinio pasirengimo žmonėms.
Kviečiame visus norinčius prisijungti ir sportuoti kartu Vilniaus centre, Jakšto g. 16, studijos "Soula" salėje. Treniruotės vyksta pirmadieniais ir ketvirtadieniais 12.00-12.50 val. bei antradieniais ir ketvirtadieniais 19.00-19.50 val.
Daugiau informacijos ir registracija – pilatesas@gmail.com
Atsakyti
As tiesiog nebegaliu be pilates, nors laisvo laiko neturiu siuo metu, bet stengiuosi bent kelis kartus per savaite pasimankstint. Esu atsisiuntusi is rusu torentu 5 dienu programa, aisku, jau darosi lengvoka, reikes ieskot kazko rimtesnio. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkada dalyvavau šioje temoje, po to užsitinginiavau ir pabėgau blush2.gif biggrin.gif Šiandien jau trečia diena, kai darau Cindy Crawford "Shape your body" pratimus. Labai patinka thumbup.gif O jau kaip viską skauda. Jau gerą mėnesį lauke krosiuką bėgiojau ir galvojau, kad kojos prie bet ko pripratusios. Nė velnio pasirodo doh.gif Taip maloniai vidines šlaunų puses "gelia". Dar jaučiu rankas (niekad neskyriau joms dėmesio sportuodama, nes bicepsų bijojau, bet atėjau į protą, kad pastangrint tai reikia), pilvo presą, žodžiu, viską thumbup.gif
Po kokių dviejų savaičių matuosiuos apimtis ir pasidalinsiu rezultatais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Happy* @ 2010 05 23, 20:32)
O ką darei, kad pasidarei svajonių pilvuką ir rankas?  wub.gif

Keturis metus sportavau sporto klube, bet rezultatai net nebuvo panasus i tuos, kuriu pasiekiau saziningai 30 days shred + 8min abs is youtube (ten kur vyras toks labai apsitempes daro lotuliukas.gif ), dar 100 atsilenkimu kasdien, per tas 30 deinu ant pilvo atsirado laabai grazus six pack (aisku ne kalades, kaip pas vyrus buna lotuliukas.gif ), o rankoms pagrazeti tai uzteko menesio su Jillian no more trouble zones. Bet jau sitas programas tai saziningai variau bigsmile.gif ... po 5-6 sykius per savaite ir aisku sekiau baltymus, kad netruktu.
Papildyta:
QUOTE(Medelė @ 2010 05 31, 02:31)
Sveikos, kažkada dalyvavau šioje temoje, po to užsitinginiavau ir pabėgau  blush2.gif  biggrin.gif Šiandien jau trečia diena, kai darau Cindy Crawford "Shape your body" pratimus. Labai patinka  thumbup.gif

As irgi savaites pabaigoj sita parsisiust galvoju. Pakaitaliosiu su Jillian pratimais, nes nors tie ir veiksmingi, bet jau labai uzsinorejau pokyciu treniruoteje thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
aš tai dabar ant bėgimo persimečiau, įtraukė nike running programa, kur internete registruoji nubėgtus km ir varžais su kitais.
QUOTE(Medelė @ 2010 05 31, 00:31)
Jau gerą mėnesį lauke krosiuką bėgiojau ir galvojau, kad kojos prie bet ko pripratusios. Nė velnio pasirodo  doh.gif Taip maloniai vidines šlaunų puses "gelia". Dar jaučiu rankas (niekad neskyriau joms dėmesio sportuodama, nes bicepsų bijojau, bet atėjau į protą, kad pastangrint tai reikia), pilvo presą, žodžiu, viską  thumbup.gif
Po kokių dviejų savaičių matuosiuos apimtis ir pasidalinsiu rezultatais  bigsmile.gif

o kaip tu bėgi, kad vidines šlaunų puses gelia? gal kaip nors ipatingai koją statai ar pan? nes man nuo bėgimo tik šlaunų priekis jaučias (keturgalvis raumuo), nervuoja labai, nes jis ir taip pas mane nemažas, norėtųsi užpakalinę ir vidinę šlaunų pusę labiau mankštint blush2.gif
Atsakyti
Medelė, o is kur parsisiuntete Cindy Crawford "Shape your body" ? ax.gif

as ir dar ziema labai uzsidegusi buvau sportuoti, bet tik pora karteliu manksta padariau ir aptingau blush2.gif bet va praeita savaite vel pradejau tuos 8min pratimus daryt rolleyes.gif
Atsakyti
Kurgi visos dingusios?Negi geri orai, visas is kelio isvede? g.gif
As tai, nors ir maziau laiko sportuoju, bet stengiuosi visikai neapleisti sporto
Atsakyti