Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

Sveikutes, as ka tik po sporto, bet va vakar irgi nepasportavau. Turejau labai atsakingu darbu, kuriuos baigiau tik 9, tai jau tik i lova krist norejosi. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš tai prisiskaičiau vakar internete, kad norint pagreitint medžiagų apykaitą reikia raumenis augint biggrin.gif ale tada naudosis daugiau energijos netgi ramybės būsenoj, o kardio (kurias aš labiausiai praktikuoju blush2.gif ) pasirodo naudos duoda mažai, nebent maistą ribot, nes jei sudegintas kalorijas suvalgai poto su maistu, tai plonėjimui nieko nepadės unsure.gif na žodžiu, nežinau kiek tame teisybės, bet šiandien dariau iš 10 days upper body ir dariau rankom pratimus biggrin.gif
nelabai šiaip patiko, nemėgstu rankom daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 06, 14:25)
Sveikos,
aš tai prisiskaičiau vakar internete, kad norint pagreitint medžiagų apykaitą reikia raumenis augint biggrin.gif ale tada naudosis daugiau energijos netgi ramybės būsenoj, o kardio (kurias aš labiausiai praktikuoju blush2.gif ) pasirodo naudos duoda mažai, nebent maistą ribot, nes jei sudegintas kalorijas suvalgai poto su maistu, tai plonėjimui nieko nepadės unsure.gif na žodžiu, nežinau kiek tame teisybės, bet šiandien dariau iš 10 days upper body ir dariau rankom pratimus biggrin.gif

O kur skaitėte jeigu ne paslaptis? 4u.gif
Aš šiandien tokią treniruotę turėjau thumbup.gif Ryt turbūt neatsikelsiu... ax.gif
Šiaip jau irgi kelias dienas buvau atsipalaidavus, t.y nedraugavau su sportu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 06, 14:25)
Sveikos,

viskas panašu į tiesą smile.gif bet cardio treniruotės irgi gerai labai visu pirma dėl to kad ir nors ant to karto bet sudeginama daug kalorijų. Visų antra cardio treniruotės gerina bendrą organizmo būklę (ypač treniruojama širdis ir plaučiai, kraujospūdis, netgi kaulų sistema). visų trečia cardio treniruočiu metu deginami riebalai. visų ketvirta cardio gerina bendrą raumenų tonusą. visų kažkelinta, cardio treniruotės mažina apetitą, kadangi cardio pratimai padeda reguliuoti tai kaip ląstelės įsisavina insuliną (na čia moksliškai prisiskaičiau tai viską atpasakoju smile.gif. na ir dar kaip skaičiau visur rekomenduojama derinti pratimus
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 05 06, 12:51)
O kur skaitėte jeigu ne paslaptis?  4u.gif
Aš šiandien tokią treniruotę turėjau  thumbup.gif  Ryt turbūt neatsikelsiu...  ax.gif
Šiaip jau irgi kelias dienas buvau atsipalaidavus, t.y nedraugavau su sportu..  blush2.gif

internete daug kur, nebeprisimenu tiksliai nuorodų, bet lietuvių kalba tai nemačiau, angliškai tai pilna visokios informacijos. Google aš naudojaus biggrin.gif
QUOTE(bombonke @ 2010 05 06, 13:46)
viskas panašu į tiesą smile.gif bet cardio treniruotės irgi gerai labai visu pirma dėl to kad ir nors ant to karto bet sudeginama daug kalorijų. Visų antra cardio treniruotės gerina bendrą organizmo būklę (ypač treniruojama širdis ir plaučiai, kraujospūdis, netgi kaulų sistema). visų trečia cardio treniruočiu metu deginami riebalai. visų ketvirta cardio gerina bendrą raumenų tonusą. visų kažkelinta, cardio treniruotės mažina apetitą, kadangi cardio pratimai  padeda reguliuoti tai kaip ląstelės įsisavina insuliną (na čia moksliškai prisiskaičiau tai viską atpasakoju smile.gif. na ir dar kaip skaičiau visur rekomenduojama derinti pratimus

aha, dėl širdies, plaučių tai irgi skaičiau, kad kardio labai gerai. Ten nerašė, kad cardio blogai, tiesiog, kad daug plonėjančų žmonių apsigauna (tame tarpe ir aš biggrin.gif ), vengdami jėgos treniruočių ir kankinasi po kelias valandas darydami cardio pratimus, kurie iš esmės neduoda tokios ilgalaikės naudos ir įtakos svoriui, kaip jėgos treniruotės, kurių metų atsiranda raumenys ir žmogus sunaudoja daugiau kalorijų visą laiką.
O šiaip pilnai sutinku, kad geriausia derint cardio su jėgos drinks_cheers.gif būtent tai ir žadu daryt, nes iki šiol stengdavaus nedaryt raumenims pratimų, bijojau kultūriste patapt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 06 gegužės 2010 - 15:26
QUOTE(bamba @ 2010 05 06, 13:25)
Sveikos,

man tai visiska nesamone. kas del raumenu - kad net ramybes busenoje sunaudosi daugiau kcal nei daugiau riebalu turintis zmogus -tiesa. del cardio- nesamone. cardio isvis yra pats geriausias dalykas ka gali duot savo sirdziai ir kunui , tai neitiketinai gerina istverme ir savijauta.
Atsakyti
QUOTE(SunMoon @ 2010 05 06, 19:18)
man tai visiska nesamone. kas del raumenu - kad net ramybes busenoje sunaudosi daugiau kcal nei daugiau riebalu turintis zmogus -tiesa. del cardio- nesamone. cardio isvis yra pats geriausias dalykas ka gali duot savo sirdziai ir kunui , tai neitiketinai gerina istverme ir savijauta.

taigi paskaitykit ką rašiau, būtent tai ir skaičiau, kad cardio labai gerai širdžiai, plaučiams, bendrai savijautai ir šiaip degina kalorijas treniruotės, bet būtent norint suplonėt rekomenduojamos ir jėgos treniruotės 4u.gif (kas man buvo nauja, nes galvojau, kad plonėjimas tik cardio pagalba įmanomas tongue.gif )
Atsakyti
Laba visoms, ziuriu oras susilo, ir temute nutilo smile.gif As irgi ilsiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
aš tai vakar nieko nesportavau (apsivalgymo diena su vynu buvo biggrin.gif ), o šiandien dariau jogą. Bet kitą savaitę teks apleist sportą, nes išvažiuojam atostogų rytoj penkiom dienom smile.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

na ir as bandysiu prie jusu prisijungti... Tuoj isgersiu kavytes ir pulsiu sportuoti smile.gif
Atsakyti
O as ka tik po sporto, geriu kavyte ir svieciuosi biggrin.gif Geros visom dienos bigsmile.gif
Atsakyti