Sveikutes, as ka tik po sporto, bet va vakar irgi nepasportavau. Turejau labai atsakingu darbu, kuriuos baigiau tik 9, tai jau tik i lova krist norejosi.

Sveikos,
aš tai prisiskaičiau vakar internete, kad norint pagreitint medžiagų apykaitą reikia raumenis augint
ale tada naudosis daugiau energijos netgi ramybės būsenoj, o kardio (kurias aš labiausiai praktikuoju
) pasirodo naudos duoda mažai, nebent maistą ribot, nes jei sudegintas kalorijas suvalgai poto su maistu, tai plonėjimui nieko nepadės
na žodžiu, nežinau kiek tame teisybės, bet šiandien dariau iš 10 days upper body ir dariau rankom pratimus
nelabai šiaip patiko, nemėgstu rankom daryt
aš tai prisiskaičiau vakar internete, kad norint pagreitint medžiagų apykaitą reikia raumenis augint

QUOTE(bamba @ 2010 05 06, 14:25)
Sveikos,
ale tada naudosis daugiau energijos netgi ramybės būsenoj, o kardio (kurias aš labiausiai praktikuoju
) pasirodo naudos duoda mažai, nebent maistą ribot, nes jei sudegintas kalorijas suvalgai poto su maistu, tai plonėjimui nieko nepadės
na žodžiu, nežinau kiek tame teisybės, bet šiandien dariau iš 10 days upper body ir dariau rankom pratimus

O kur skaitėte jeigu ne paslaptis?

Aš šiandien tokią treniruotę turėjau

Šiaip jau irgi kelias dienas buvau atsipalaidavus, t.y nedraugavau su sportu..

QUOTE(bamba @ 2010 05 06, 14:25)
Sveikos,

viskas panašu į tiesą

QUOTE(Vika 12 @ 2010 05 06, 12:51)
O kur skaitėte jeigu ne paslaptis?
Ryt turbūt neatsikelsiu...

internete daug kur, nebeprisimenu tiksliai nuorodų, bet lietuvių kalba tai nemačiau, angliškai tai pilna visokios informacijos. Google aš naudojaus

QUOTE(bombonke @ 2010 05 06, 13:46)
viskas panašu į tiesą
bet cardio treniruotės irgi gerai labai visu pirma dėl to kad ir nors ant to karto bet sudeginama daug kalorijų. Visų antra cardio treniruotės gerina bendrą organizmo būklę (ypač treniruojama širdis ir plaučiai, kraujospūdis, netgi kaulų sistema). visų trečia cardio treniruočiu metu deginami riebalai. visų ketvirta cardio gerina bendrą raumenų tonusą. visų kažkelinta, cardio treniruotės mažina apetitą, kadangi cardio pratimai padeda reguliuoti tai kaip ląstelės įsisavina insuliną (na čia moksliškai prisiskaičiau tai viską atpasakoju
. na ir dar kaip skaičiau visur rekomenduojama derinti pratimus

aha, dėl širdies, plaučių tai irgi skaičiau, kad kardio labai gerai. Ten nerašė, kad cardio blogai, tiesiog, kad daug plonėjančų žmonių apsigauna (tame tarpe ir aš

O šiaip pilnai sutinku, kad geriausia derint cardio su jėgos

QUOTE(bamba @ 2010 05 06, 13:25)
Sveikos,

man tai visiska nesamone. kas del raumenu - kad net ramybes busenoje sunaudosi daugiau kcal nei daugiau riebalu turintis zmogus -tiesa. del cardio- nesamone. cardio isvis yra pats geriausias dalykas ka gali duot savo sirdziai ir kunui , tai neitiketinai gerina istverme ir savijauta.
QUOTE(SunMoon @ 2010 05 06, 19:18)
man tai visiska nesamone. kas del raumenu - kad net ramybes busenoje sunaudosi daugiau kcal nei daugiau riebalu turintis zmogus -tiesa. del cardio- nesamone. cardio isvis yra pats geriausias dalykas ka gali duot savo sirdziai ir kunui , tai neitiketinai gerina istverme ir savijauta.
taigi paskaitykit ką rašiau, būtent tai ir skaičiau, kad cardio labai gerai širdžiai, plaučiams, bendrai savijautai ir šiaip degina kalorijas treniruotės, bet būtent norint suplonėt rekomenduojamos ir jėgos treniruotės

Laba visoms, ziuriu oras susilo, ir temute nutilo
As irgi ilsiuosi

Laba,
aš tai vakar nieko nesportavau (apsivalgymo diena su vynu buvo
), o šiandien dariau jogą. Bet kitą savaitę teks apleist sportą, nes išvažiuojam atostogų rytoj penkiom dienom
aš tai vakar nieko nesportavau (apsivalgymo diena su vynu buvo

Super

Labas rytas,
na ir as bandysiu prie jusu prisijungti... Tuoj isgersiu kavytes ir pulsiu sportuoti
na ir as bandysiu prie jusu prisijungti... Tuoj isgersiu kavytes ir pulsiu sportuoti

O as ka tik po sporto, geriu kavyte ir svieciuosi
Geros visom dienos