Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

QUOTE(Raudona Vysnia @ 2010 05 03, 12:18)
Sveikos smile.gif nusipirkau sio menesio "Cosmopolitan" ir jame radau Tracy Anderson mankstele. Tai va, pasieskojau daugiau info apie ja, labai patiko jos siulomi pratimai.

Katik ziurejau sios motereles rodomus pratimukus thumbup.gif man ji taip pat paliko ispudi mirksiukas.gif noreciau ir as apie ja ir jos treniruotes daugiau suzinoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Vysnia @ 2010 05 03, 12:18)
Sveikos smile.gif nusipirkau sio menesio "Cosmopolitan" ir jame radau Tracy Anderson mankstele. Tai va, pasieskojau daugiau info apie ja, labai patiko jos siulomi pratimai. Ji yra isleidusi kelis dvd, kurie zinoma kainuoja brangiai ir reikia siustis, tai galvoju gal kuri is jusu esat bandziusios jos manksteles ir galetu pasidalinti patirtim bei is kur jas gavot??  4u.gif  P.s zinau kad dauguma sportuojat pagal Jillian, taciau manes jos manksteles kazkaip neuzkabino, o siu vien per youtube iskarpeles ziurint uzsinorejo kojas pakilnot biggrin.gif

nežinau kokia mankštelė buvo Cosmopolitan, bet man bandyti Tracy ANderson pratimai nepatiko. bandžiau "Tracy Anderson Method Presents Dance Cardio Workout DVD" - nesąmonė kokia tai biggrin.gif matyt reikia turėti unikalia atmintį ir neieilinius šokinius sugebėjimus - tikrai sudėtinga, gaunasi ne tiek pasportavimas, kiek pasinervavimas, kad nieko nesugebi ir esi nevėkšla biggrin.gif dar bandžiau The Tracy Anderson Method Presents Mat Workout DVD - man irgi nea - pratimai gal ir geri, bet visa programa monotoniška, tie patys, panašus judesiai (anot jos treniruojamas raumuo iš visu pusių) , po pusės daromų pratimų nuo panašių judesių jauti tik skausmą, tai gaunasi išstenėti judesiai, nors suprantu, kad sportas turi būti sudėtingas, bet kad toks jausmas, kad rankos ir užpakaliukas nukris ir tas darymas dantis sukandus rezultatų kažin ar duoda (o gal reikia daugiau kantrybės ar tinkamesnio fizinio pasiruošimo). dar esu kažkokio cardio dance dariusi - na ten jau panašiau, bet irgi reikėjo šokio įgūdžių ir atminties smile.gif ai tiesa, aš viską siunčiausi per internetą kažkur nuorodas radusi smile.gif
Atsakyti
As snd bandziau ministry of sound pump it up aerobika ar kas ten buvo, tai nepatiko - labai greit keiciasi judesiai, matyt irgi reikia but apsigimusiu sokeju, po 20 istvertu minuciu buvau slapia nuo prakaito, bet nesijauciau kaip po geros treniruotes ir ciupau atgal jillian, sikart su no more trouble zones mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
tylu čia, negi nesportuoja nieks? g.gif
QUOTE(nerte @ 2010 05 02, 17:17)
Aciu labai labai uz paaiskinimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif Pagaliau parsisiunciau blush2.gif

nėr už ką, svarbu kad patiktų ir būtų naudinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 04 gegužės 2010 - 12:00
la 4u.gif

Soptuojam sportuojam biggrin.gif ką tik valandą su teta Jillian sportavau, uch prakaitas žliaugė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 05 04, 13:28)
la 4u.gif

Soptuojam sportuojam biggrin.gif  ką tik valandą su teta Jillian sportavau, uch prakaitas žliaugė biggrin.gif

Irgi no more trouble zones? Sitas tai geras, jau uzpakaliukui pratimu kiek thumbup.gif ir presui wub.gif . Isvis, labai gerai sudaryta treniruote tikrai visas trouble zones ismankstina lotuliukas.gif . Dvi dienas is eiles dariau, tai oi, kaip uodegytes raumenukus skauda...
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 05 04, 14:46)
Irgi no more trouble zones? Sitas tai geras, jau uzpakaliukui pratimu kiek  thumbup.gif  ir presui wub.gif . Isvis, labai gerai sudaryta treniruote tikrai visas trouble zones ismankstina lotuliukas.gif . Dvi dienas is eiles dariau, tai oi, kaip uodegytes raumenukus skauda...

jo, šita programa tai gėris thumbup.gif Tiek prakaitas varva thumbup.gif Gerai visi raumenys padirba, smagu thumbup.gif
Atsakyti
sweikutes..Ir mane priimkit i savo bureli. ax.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Susidomejau Jillian pratimukais, ziuriu pas jus nuorodeliu daug, kaip parsisiusti, bet as su torrent nemoku bedrauti, girdejau ten prisijungimo kodu reikia??? Galim papasakot trumpai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinute84: 04 gegužės 2010 - 16:44
QUOTE(tinute84 @ 2010 05 04, 17:39)
sweikutes..Ir mane priimkit i savo bureli. ax.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Susidomejau Jillian pratimukais, ziuriu pas jus nuorodeliu daug, kaip parsisiusti, bet as su torrent nemoku bedrauti, girdejau ten prisijungimo kodu reikia??? Galim papasakot trumpai... blush2.gif

As tai jokiu kodu nenaudojau, paspaudziau viena is kruvos nuorodu, idetu sitoj temoj ir tiesiog parsisiunciau. Tiesa, reikia tureti kokia nors siuntimo programa, as tai siunciu su Vuze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 05 04, 17:39)
sweikutes..Ir mane priimkit i savo bureli. ax.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

torrent jokiu kodu nereikia - visu pirma persisiunti torrentu programa (as naudoju µTorrent), susintaliuoji ja, o paskui jau gali ieskot per google uzsidedama konkrecia paieska ir pridedant zodeli torrent (aisku naudojimasis ta programele siek tiek specifinis, bet galima perprasti). cia dauguma nuorodu yra per rapidshare ir kitas failu talpinimo puslapius. nieko intaliuot nereikia, kartais praso suvesti skaiciukus, bet jie paprastai buna salia - reikia tik perskaityt, kur ir ko praso spaust ar suvest :)rapishare failas didelis buna padalintas i kelias dalis, kurias reikia visas persisiusti ir paskui isarchivuojant juos susijungia smile.gif na daug maz taip smile.gif
Atsakyti
vakar nusižengiau ir nepasportavau, prisipažįstu blush2.gif na bet šiandien vėl į darbą 4u.gif
Atsakyti
aciu, mergaites, 4u.gif bandau siustis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti