QUOTE(Raudona Vysnia @ 2010 05 03, 12:18)
Sveikos

nusipirkau sio menesio "Cosmopolitan" ir jame radau Tracy Anderson mankstele. Tai va, pasieskojau daugiau info apie ja, labai patiko jos siulomi pratimai. Ji yra isleidusi kelis dvd, kurie zinoma kainuoja brangiai ir reikia siustis, tai galvoju gal kuri is jusu esat bandziusios jos manksteles ir galetu pasidalinti patirtim bei is kur jas gavot??

P.s zinau kad dauguma sportuojat pagal Jillian, taciau manes jos manksteles kazkaip neuzkabino, o siu vien per youtube iskarpeles ziurint uzsinorejo kojas pakilnot
nežinau kokia mankštelė buvo Cosmopolitan, bet man bandyti Tracy ANderson pratimai nepatiko. bandžiau "Tracy Anderson Method Presents Dance Cardio Workout DVD" - nesąmonė kokia tai

matyt reikia turėti unikalia atmintį ir neieilinius šokinius sugebėjimus - tikrai sudėtinga, gaunasi ne tiek pasportavimas, kiek pasinervavimas, kad nieko nesugebi ir esi nevėkšla

dar bandžiau The Tracy Anderson Method Presents Mat Workout DVD - man irgi nea - pratimai gal ir geri, bet visa programa monotoniška, tie patys, panašus judesiai (anot jos treniruojamas raumuo iš visu pusių) , po pusės daromų pratimų nuo panašių judesių jauti tik skausmą, tai gaunasi išstenėti judesiai, nors suprantu, kad sportas turi būti sudėtingas, bet kad toks jausmas, kad rankos ir užpakaliukas nukris ir tas darymas dantis sukandus rezultatų kažin ar duoda (o gal reikia daugiau kantrybės ar tinkamesnio fizinio pasiruošimo). dar esu kažkokio cardio dance dariusi - na ten jau panašiau, bet irgi reikėjo šokio įgūdžių ir atminties

ai tiesa, aš viską siunčiausi per internetą kažkur nuorodas radusi