Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

QUOTE(intentar @ 2010 04 30, 18:39)
Vat, o as galiu pasigirti, kad turbut atradau sau vaista nuo saldumynu norejimo  bigsmile.gif  Labai del to dziaugiuosi  smile.gif

prašom pasidalint tuo vaistu blush2.gif nes šian vėl vienas šokoladas sudorotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 30, 18:45)
prašom pasidalint tuo vaistu blush2.gif  nes šian vėl vienas šokoladas sudorotas doh.gif

Na, bent jau man pastebejau labai padeda zalia arbata (as geriu presto - zalia arbata su zenseniu ir citrina) thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites 4u.gif
Si savatgali visiskai be sporto,bet tikiuosi nuo ryt vel isivaziuosiu ax.gif o tai jau toks tinginukas apemes doh.gif
QUOTE(bamba @ 2010 04 30, 16:44)
spausti reikia ant juodos mažos nuorodos su žodžiu  "сюда"
tada sekančiam baltam lange reikia paspaust ant kurios nors reklaminės nuorodos. Tame naujame puslapyje su reklama, viršuj bus juosta ir skaitliukas su sekundėmis, kiek liko laukt. Kai sekundės baigias iki 0, turi pradėt siust arba atsiranda (man visada taip) užrašas
Подтверждение для скачивания файла открыто в новом окне автоматически. Если произошла ошибка, то нажмите сюда
čia vėl spaudžiat ant žodžio  сюда, tada suvedat keturis skaičius kurios prašo suvest, atsidarys žydras langas, jame apačioj dešinėj pilka nuoroda "cкачать " ją paspaudus turi siust...
tikiuosi padėjau, jei kažką suprasit 4u.gif

Aciu labai labai uz paaiskinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pagaliau parsisiunciau blush2.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Gal ka sudomins labai nedaug naudotas elipsinis treniruoklis?

Pati tapau nestuke.gif todel reikia kambari vaikiukui atlaisvinti.

Del detalesnio aprasymo rasykit i AZ.

Treniruoklis Vln.

Atsakyti
Sveikinu visas čia esančias mamytes su - jūsų dienele mirksiukas.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
Laba ryta, kaip gyvuojat? As savaitgali be sporto, plius valgymai kada papuole (pvz. vakariene 22 val., pietus 5 ir t.t.), nes vel daug darbu. Bet smagiausia, kad siandien svarstykles -1 palyginus su penktadieniu.
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 05 03, 09:19)
Laba ryta, kaip gyvuojat? As savaitgali be sporto, plius valgymai kada papuole (pvz. vakariene 22 val., pietus 5 ir t.t.), nes vel daug darbu. Bet smagiausia, kad siandien svarstykles -1 palyginus su penktadieniu.

Labas smile.gif

Su minusu labai sveikinu, o gyvuoju nekaip - viskas gerai, sveika, ne pms, tačiau toks jausmas, kad didėju, storėju, brinkstu, tęžtu (ar teisingai užrašiau? mirksiukas.gif ) ir pan., nors jau senokai taip sąžiningai sportavau ir po tiek nedaug (man) kcal surinkdavau (apie 1700). Tai gal čia dabar tas slenkstis, kurį peržengus, 'persilaušiu'? Padrąsinkit 4u.gif smile.gif
p.s. Iš prigimties nesu nei 'pampučkė', nei labai linkusi 'plėstis'. Tiesiog atrodo, kad judėjimas man nieko nepakeičia, o atvirkščiai - didėju (tokia dabar savijauta) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorofėja: 03 gegužės 2010 - 09:45
O ka sportuoji? Gal netinka pasirinktas sportas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 05 03, 10:48)
O ka sportuoji? Gal netinka pasirinktas sportas?  rolleyes.gif

Sportuoju pgl. 1-am psl. Tammy nuorodas, dar padarau porą pratimų kojoms 'iš mokyklos', keletą atsispaudimų nuo žemės, pastrikinėju pgl. muziką, vaikštau. Man tinka visa tai, bet galėtų gal greičiau kažkaip kūnelis stangrėti - manau, čia mano psichikoj užsiciklinimas (atseit, neberyju, sąžiningai judu, tai jau turi greit (per 3 sav) atsistatyt, kas pusmetį kaupta cool.gif ) Tai dėl to reikia spyrio, kad čia tik pradžia... visam likusiam gyvenimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorofėja: 03 gegužės 2010 - 10:59
Sveikos smile.gif nusipirkau sio menesio "Cosmopolitan" ir jame radau Tracy Anderson mankstele. Tai va, pasieskojau daugiau info apie ja, labai patiko jos siulomi pratimai. Ji yra isleidusi kelis dvd, kurie zinoma kainuoja brangiai ir reikia siustis, tai galvoju gal kuri is jusu esat bandziusios jos manksteles ir galetu pasidalinti patirtim bei is kur jas gavot?? 4u.gif P.s zinau kad dauguma sportuojat pagal Jillian, taciau manes jos manksteles kazkaip neuzkabino, o siu vien per youtube iskarpeles ziurint uzsinorejo kojas pakilnot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Nu neištvėriau šian pasimatavau ir ką: nuo 04.12 -2cm nuo liemens, -1 cm nuo šlaunų, rankų nematavau, bet akyvaizdžiai gražesnės bigsmile.gif su pilvu tai dar nekas, dar daaug reiks dirbt, gimdymas savo padarė doh.gif na bet visvien smagu kad bent kokie rezultatai bigsmile.gif Šian su nauja jėga sportuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Labu.. Aš tai antrą savaitę pradėjau su The Biggest Loser Cardio Max. Man patinka labai. Pareitą savaitę dariau tik pirmą cardio lygį. Šiandien jau įjungiau ir 10 min su Jillian Michaels. Nu labai man patiko Jillian šitoj programoj. (Anksčiau sportavau su 30 Day Shred.) Žodžiu dabar gaunu 40 min smagaus prakaitavimo smile.gif Ir dar man patinka ši programa, kad per savaitę rašo 4-5 kartus sportuoti. Tai sportuoju šiokiadieniais, o šeštadieniais ir sekmadieniais nesukdama galvos poilsiauju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šunvyšnė: 03 gegužės 2010 - 13:16