Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

Siandien labai saunus pirmadienis, dvi treniruotes apturejau thumbup.gif Beje, nemazai mergaiciu prisijunge, bet nelabai apsireiskia cia, gal kuriai reikia paskatinimo?
Atsakyti
oi apturėjau ir aš dvi treniruotes už visą savaitgalio poilsį atsiėmiau doh.gif biggrin.gif rankos dreba, kojos dreba, dar su šeima į vingio parką važiuosim, ten vaikščiosim, tai kaip ir trečia treniruotė bus doh.gif nežinau kaip ryt iš lovos išlipsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 04 26, 17:08)
Siandien labai saunus pirmadienis, dvi treniruotes apturejau  thumbup.gif Beje, nemazai mergaiciu prisijunge, bet nelabai apsireiskia cia, gal kuriai reikia paskatinimo?

oi, man nepakenktu, tik ne siaip koks paskatinimas, o geras spyris i uzpakali, nes irgi dvi dienas nesportavau ir snd bandziau dvigubai atidirbt, bet be sansu... atrodo akyse aptems, jei viska saziningai antrakart kartosiu... unsure.gif nors zinau kad net raumenuku ryt neskaudes. zdz, neturiu as valios. bet reikia prisiverst, o tai vis dar baisu i save ziuret unsure.gif

taip kad merginos, kurios ilgeliau sportuojat, jauciu jum toookia pagarba, kad net nenumanot, darau nuo siandien jus savo autoritetu, lenkiuos iki zemes ir bandau imti pavyzdi mirksiukas.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nylla11: 26 balandžio 2010 - 17:33
Na man jau jokių spyrių nereikia...
Vakar krikštijau vaiką, ir visi tik kad piškino per fotoaparatus. Kai pamačiau foto doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Nors nusišauk.. Tai palaukit, kol išryškins...
Šakės, baisu žiūrėti blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
Jau nebesinori nieko, nei saldumynų nei šiaip kokių "skanėstų" schmoll.gif
Taigi, geriausias spyris manau, NUOTRAUKOS, kurios rodo tiesą blush2.gif Kol pačios nepamatysite, jokie kitų spyriai nepadės.. schmoll.gif
Papildyta:
fitness3.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
Tikrai zinau ir as kaip veikia nuotraukos arba filmuota medziaga. Atrodo net nepastebi kaip atrodai, o va kai uzfiksuota galima pamatyti ir nelabai patinkanciu vaizdeliu... Tada jau atsiranda noras pasikeisti, nes labai geda pasidaro smile.gif
nylla11, vasara ant nosies jau, turi mazai laiko patobulinti linijas, taip kad kibk i darbus fitness4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nude: 26 balandžio 2010 - 20:06
QUOTE(Nude @ 2010 04 26, 21:04)
Tikrai zinau ir as kaip veikia nuotraukos arba filmuota medziaga. Atrodo
nylla11, vasara ant nosies jau, turi mazai laiko patobulinti linijas, taip kad kibk i darbus  fitness4.gif

Va būtent, yra daug ir filmuotos medžiagos, ir ryt bus labai daug nuotraukų doh.gif Baisu žiūrėti verysad.gif Bet užtat tokie vaizdeliai jau galutinai priverčia susiprotėti ax.gif

O žinokite, tiek spyriai tikrai nepadės. schmoll.gif Jeigu žmogus nori, ir nieko nedaro - tai nebus jokio progreso ir pokyčiu. schmoll.gif
Aš irgi kažkada prašiau spyrio, bet atrodo forume pažadėjai vieną o dari kitą. O nuotraukos geriausias SPYRYS . Tik ne mano atvėju, nes krikštynų nuotraukos liks visam gyvenimui, o šiaip kokios šventės, ar draugų pasisedėjimų foto gali visiems nerodyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 04 26, 17:08)
nemazai mergaiciu prisijunge, bet nelabai apsireiskia cia, gal kuriai reikia paskatinimo?

Sportuoju, nesimuliuoju! 4u.gif Tik va, pesimizmas ir abejonė įsismelkė širdin - vaje, tie šlauniai su visais celiulitais niekada nedings help.gif Ar kažkiek padės, jei visai visai (išskyrus kartą per savaitę biggrin.gif ) 'mesčiau' saldumynus? Ar yra tą patyrusių ir pamačiusių rezultatus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorofėja: 26 balandžio 2010 - 22:58
Na gal kuri mergina jau turi kokių akį rėžančių pasikeitimų? ax.gif 4u.gif
Ar sportuojate dar? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorofėja @ 2010 04 26, 23:57)
Sportuoju, nesimuliuoju!  4u.gif  Tik va, pesimizmas ir abejonė įsismelkė širdin - vaje, tie šlauniai su visais celiulitais niekada nedings  help.gif  Ar kažkiek padės, jei visai visai (išskyrus kartą per savaitę  biggrin.gif ) 'mesčiau' saldumynus?  Ar yra tą patyrusių ir pamačiusių rezultatus? smile.gif

Patarciau nueiti i teme kuno prieziura ir paziureti celiulito potemeje Mantvile berods turi idejusi nuotraukas, kaip atrode pries susiimdama ir po thumbup.gif thumbup.gif (jei dar neiseme tu foto), rezultatai stulbinantys. Tinginems tokie vaizdai geras spyris i riebiaja turetu but lotuliukas.gif lotuliukas.gif fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
Šiandien dariau Jillian No more trouble zones thumbup.gif tai netinginiauju kol kas bigsmile.gif Bet MB saldainių parnešė, tai beveik visą dėžutę pribaigiau, jis vos kelis suvalgė doh.gif tai graužiuos dabar... verysad.gif
O dėl nuotraukų tai aš sau nuotraukose neatrodau stora, netgi atvirkščiai.. blush2.gif labiausiai stora jaučiuos kai bandau apsirengt džinsus, ypač jei anksčiau buvo laisvoki arba kaip tik, o dabar taip bjauriai per šlaunis ir pilvą įsirėžia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 27, 16:16)
Patarciau nueiti i teme kuno prieziura ir paziureti celiulito potemeje Mantvile berods turi idejusi nuotraukas, kaip atrode pries susiimdama ir po  thumbup.gif  thumbup.gif  (jei dar neiseme tu foto),  rezultatai stulbinantys. Tinginems tokie vaizdai geras spyris i riebiaja turetu but  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  fitness3.gif  fitness4.gif

oho... einu atlikt dienos normos kaip minimum fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 27, 16:16)
Patarciau nueiti i teme kuno prieziura ir paziureti celiulito potemeje Mantvile berods turi idejusi nuotraukas, kaip atrode pries susiimdama ir po  thumbup.gif  thumbup.gif  (jei dar neiseme tu foto),  rezultatai stulbinantys. Tinginems tokie vaizdai geras spyris i riebiaja turetu but  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  fitness3.gif  fitness4.gif

Tai man būtent po šių vaizdų lotuliukas.gif ir parėjo neviltis - 'o man taip niekada nebus...', maždaug neįmanoma cool.gif Man jau nė spyrio nereik, plušu, bet netikiu, vilties neturiu. Spirkit! 4u.gif
Atsakyti