QUOTE(Ciukyta @ 2010 04 23, 08:17)
Vika 12, man su svoriu irgi visada buvo problemos.jaunystej (studiju metais) padariau didele klaida

kelis menesiaus beveik badavau,tai numeciau n kg,bet po to pradejau po truputeli normaliai valgyt,tai visi kg grizo ir dar +.ot ta jaunyste paikyste

ko pasekoje dabar turiu leta medziagu apykaita (nors truputeli daugiau pavalgau arba riebiau is karto matosi),o taip sunku numesti svori...gal kas gali patart,kaip paspartint ta apykaita.
aš lygiai tokią pačią nesamonę studijų metais esu padarius

Nors ir nebuvau stora toli gražu, vidutinė labiau, bet kažkas galvon šovė, kad noriu plonėt, ir gal mėnesį nieko nevalgiau

na dienos maistas apsiribodavo pora obuolių, bananu, kartais normalaus maisto pavalgydavau, bet mažą porciją ir tada jau visą parą nieko daugiau. Irgi sulėtėjo apykaita poto, grižo tie kg, ačiū Dievui negrižo dvigubai, tik gal vienu kg daugiau, bet apykaita sulėtėjo

iki tol bile ką galėjau valgyt, ir svoris laikės vienodas, po ""eksperimento" iškart į lašinius eidavo

Bet man padėjo sportas labai, ejau į sporto klubą, aerobiką, baseiną, ir susitvarkė daug maž. Daug kur skaičiau, kad sportas greitina medžiagų apykaitą ir ant savęs išbandžiau

Taigi manau visos esat teisingam kely
o dėl saldumynų, tai stengiuos tik kiekį ribot, bet šiaip valgau viską. Negaliu išmest jų išvis iš raciono, tada po poros dienų net rankos dreba saldainį pamačius. Buvo naktis kai sapnavau spurgas tokias glaistytas su skyle viduj

skraidė jos aplink mane sapne

tai supratau, kad be saldumynu aš ne iš vietos. Tai valgau šokoladą, saldžius jogurtus, rytais dribsnių saldžių pasidarau su jogurtu, tiesiog po nedaug visko, bet bent rankos nedreba
aš tai vakar parsisiunčiau iš čia:
http://beautydar.cc/...hp?topic=4020.0 "10 days to better body" . Parsisiunčiau tik apatinei kūno daliai su kardio 30min, šian dariau labai patiko, ačiū kas nuorodą įdėjot