Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

sveikutes,

kalu save prie gedos lentos doh.gif blush2.gif ,nes kelios dienos be Jillian tik stepperiu paminu.toks tingejimas (matyt oras veikia),bet siandien nutariau,kad reiks pamegint Joga su Bobu (kur buvau ikelus nuoroda),o sestadieni laukia baseinas,tai reikes gerai paplaukyt.

Vika 12, man su svoriu irgi visada buvo problemos.jaunystej (studiju metais) padariau didele klaida doh.gif kelis menesiaus beveik badavau,tai numeciau n kg,bet po to pradejau po truputeli normaliai valgyt,tai visi kg grizo ir dar +.ot ta jaunyste paikyste doh.gif ko pasekoje dabar turiu leta medziagu apykaita (nors truputeli daugiau pavalgau arba riebiau is karto matosi),o taip sunku numesti svori...gal kas gali patart,kaip paspartint ta apykaita.
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 04 22, 19:53)
Gal koks saldesnis vaisius numalsintu saldumynu nora? Man tai tik PMS metu labai norisi saldumynu. Nepamenu kur girdejau, bet naudoja atvirkstine technika, kad jei nori saldumynu, valgo astriai.  biggrin.gif

o mane kazkada nugasdino, kad nemazai astriu skanestu yra dar kaloringesni, nei saldumynai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorofėja @ 2010 04 22, 22:57)
Patariu būtinai paskaityti džiovintų vaisių SUDĖTĮ - valgai kokią datulę ar slyvą vietoj savo mėgstamiausio šokolado, įsivaizduoji, kad gerai čia pakeitei, o sudėtis ant pakelio: džiovintos datulės (arba slyvos, ar dar kas nors), CUKRUS ir kuris tai konservantas (gal ir nenuodingas, bet tai ne tas pat, kas namie džiovintas obuolys). Tai jau geriau šokolado gabalėlį ramiai skaniai suvartočiau  4u.gif

o kad viskas tik vienu sokolado gabaleliu apsiribotu... as tai kazkokia nedaedus (o jau kaip negraziai skamba..) jei zinau, kad yra ko nors saldaus namie negaliu ramiai sedet, vis apsisukdama po gabaleli, po gabaleli, zek ir nebera ... doh.gif ir nervuojuos paskui kaip cia sunku su tom apimtim, ir sportuoju ir visa ka, o krist lasiakai letai.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nylla11: 23 balandžio 2010 - 09:37
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Ciukyta @ 2010 04 23, 10:17)
bet siandien nutariau,kad reiks pamegint Joga su Bobu (kur buvau ikelus nuoroda),o sestadieni laukia baseinas,tai reikes gerai paplaukyt.

ui aš vakar dariau šią jogą, tai šian vos iš lovos išlipau lotuliukas.gif Raumenys skauda visur, bet kaip smagu thumbup.gif Labai patiko, šian vėl darysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorofėja @ 2010 04 22, 23:57)
Patariu būtinai paskaityti džiovintų vaisių SUDĖTĮ - valgai kokią datulę ar slyvą vietoj savo mėgstamiausio šokolado, įsivaizduoji, kad gerai čia pakeitei, o sudėtis ant pakelio: džiovintos datulės (arba slyvos, ar dar kas nors), CUKRUS ir kuris tai konservantas (gal ir nenuodingas, bet tai ne tas pat, kas namie džiovintas obuolys). Tai jau geriau šokolado gabalėlį ramiai skaniai suvartočiau  4u.gif

Datulių ir slyvų negaliu pakęsti , ačiū dievui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nylla11 @ 2010 04 23, 10:36)
o mane kazkada nugasdino, kad nemazai astriu skanestu yra dar kaloringesni, nei saldumynai...  doh.gif
Papildyta:
o kad viskas tik vienu sokolado gabaleliu apsiribotu... as tai kazkokia nedaedus (o jau  kaip negraziai skamba..) jei zinau, kad yra ko nors saldaus namie negaliu ramiai sedet, vis apsisukdama po gabaleli, po gabaleli, zek ir nebera ...  doh.gif  ir nervuojuos paskui kaip cia sunku su tom apimtim, ir sportuoju ir visa ka, o krist lasiakai letai..    blush2.gif

Tai būtent, man bent jau neišeina vieno suvalgyti 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciukyta @ 2010 04 23, 10:17)
sveikutes,

kalu save prie gedos lentos  doh.gif  blush2.gif ,nes kelios dienos be Jillian tik stepperiu paminu.toks tingejimas (matyt oras veikia),bet siandien nutariau,kad reiks pamegint Joga su Bobu (kur buvau ikelus nuoroda),o sestadieni laukia baseinas,tai reikes gerai paplaukyt.

Vika 12, man su svoriu irgi visada buvo problemos.jaunystej (studiju metais) padariau didele klaida  doh.gif kelis menesiaus beveik badavau,tai numeciau n kg,bet po to pradejau po truputeli normaliai valgyt,tai visi kg grizo ir dar +.ot ta jaunyste paikyste  doh.gif ko pasekoje dabar turiu leta medziagu apykaita (nors truputeli daugiau pavalgau arba riebiau is karto matosi),o taip sunku numesti svori...gal kas gali patart,kaip paspartint ta apykaita.

Pas mane tai pat maistą virškiną labai lėtai- lėta maisto medžiagų apykaita. Na o apie visus skrandžio "gražumus " jau skaitėte turbūt
Papildyta:
QUOTE(Nude @ 2010 04 22, 20:53)
Gal koks saldesnis vaisius numalsintu saldumynu nora? Man tai tik PMS metu labai norisi saldumynu. Nepamenu kur girdejau, bet naudoja atvirkstine technika, kad jei nori saldumynu, valgo astriai.  biggrin.gif

Bet žinokite aštriai valgyti nepatartina, kaip ir sūriai.. Vat poto ir išlenda po visų aštrumų skrandžio opos ir panašiai.
Todėl neverta žaisti su aštriais patiekalais,.
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2010 04 23, 08:17)
Vika 12, man su svoriu irgi visada buvo problemos.jaunystej (studiju metais) padariau didele klaida  doh.gif kelis menesiaus beveik badavau,tai numeciau n kg,bet po to pradejau po truputeli normaliai valgyt,tai visi kg grizo ir dar +.ot ta jaunyste paikyste  doh.gif ko pasekoje dabar turiu leta medziagu apykaita (nors truputeli daugiau pavalgau arba riebiau is karto matosi),o taip sunku numesti svori...gal kas gali patart,kaip paspartint ta apykaita.

aš lygiai tokią pačią nesamonę studijų metais esu padarius doh.gif Nors ir nebuvau stora toli gražu, vidutinė labiau, bet kažkas galvon šovė, kad noriu plonėt, ir gal mėnesį nieko nevalgiau blink.gif na dienos maistas apsiribodavo pora obuolių, bananu, kartais normalaus maisto pavalgydavau, bet mažą porciją ir tada jau visą parą nieko daugiau. Irgi sulėtėjo apykaita poto, grižo tie kg, ačiū Dievui negrižo dvigubai, tik gal vienu kg daugiau, bet apykaita sulėtėjo verysad.gif iki tol bile ką galėjau valgyt, ir svoris laikės vienodas, po ""eksperimento" iškart į lašinius eidavo doh.gif Bet man padėjo sportas labai, ejau į sporto klubą, aerobiką, baseiną, ir susitvarkė daug maž. Daug kur skaičiau, kad sportas greitina medžiagų apykaitą ir ant savęs išbandžiau thumbup.gif Taigi manau visos esat teisingam kely 4u.gif

o dėl saldumynų, tai stengiuos tik kiekį ribot, bet šiaip valgau viską. Negaliu išmest jų išvis iš raciono, tada po poros dienų net rankos dreba saldainį pamačius. Buvo naktis kai sapnavau spurgas tokias glaistytas su skyle viduj doh.gif skraidė jos aplink mane sapne lotuliukas.gif blush2.gif tai supratau, kad be saldumynu aš ne iš vietos. Tai valgau šokoladą, saldžius jogurtus, rytais dribsnių saldžių pasidarau su jogurtu, tiesiog po nedaug visko, bet bent rankos nedreba lotuliukas.gif

aš tai vakar parsisiunčiau iš čia: http://beautydar.cc/...hp?topic=4020.0 "10 days to better body" . Parsisiunčiau tik apatinei kūno daliai su kardio 30min, šian dariau labai patiko, ačiū kas nuorodą įdėjot 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 23, 10:37)
Sveikos 4u.gif
ui aš vakar dariau šią jogą, tai šian vos iš lovos išlipau lotuliukas.gif  Raumenys skauda visur, bet kaip smagu thumbup.gif  Labai patiko, šian vėl darysiu ax.gif

as dabar po jogos (mazius miega,tai negaliu strapalioti) doh.gif negalvojau,kad taip sunku bus.pratimai paprasti,bet kunas virpejo rolleyes.gif dabar minkstaja skauda...vakare dar darysiu su Jillian,nes noriu pabaigt (liko 8d. blush2.gif ) ax.gif kadangi kelias dienas nesportavau,tai siandien du kartus tureciau.

QUOTE(bamba @ 2010 04 23, 13:14)

todel bandau kuo daugiau judeti.nzn ar labai ji man pagreitejo,bet apimtys sumazejo ir pati gerai jauciuos,o tas svarbiausia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciukyta: 23 balandžio 2010 - 12:35
QUOTE(Ciukyta @ 2010 04 23, 11:34)
todel bandau kuo daugiau judeti.nzn ar labai ji man pagreitejo,bet apimtys sumazejo ir pati gerai jauciuos,o tas svarbiausia  rolleyes.gif

teisingai, judėjimas yra viskas 4u.gif aš iš pradžių pastebėjau, kad kai pasportuoju, tai likusią dienos dalį jau vos judu, sėdžiu tik pavargus doh.gif tai dabar bandau netaip smarkiai "nusikalt" sportuojant ir dar ir šiaip daugiau pavaikščiot, pajudėt, neužsigulėt per dieną tongue.gif

Ir žinoma svabu valgyt, bent po mažai, nekaloringai, bet dažnai, nevalgymas labiausiai lėtina medžiagų apykaitą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 04 23, 13:14)
aš lygiai tokią pačią nesamonę studijų metais esu padarius doh.gif Nors ir nebuvau stora toli gražu, vidutinė labiau, bet kažkas galvon šovė, kad noriu plonėt, ir gal mėnesį nieko nevalgiau blink.gif na dienos maistas apsiribodavo pora obuolių, bananu, kartais normalaus maisto pavalgydavau, bet mažą porciją ir tada jau visą parą nieko daugiau. Irgi sulėtėjo apykaita poto, grižo tie kg, ačiū Dievui negrižo dvigubai, tik gal vienu kg daugiau, bet apykaita sulėtėjo verysad.gif iki tol bile ką galėjau valgyt, ir svoris laikės vienodas, po ""eksperimento" iškart į lašinius eidavo doh.gif Bet man padėjo sportas labai, ejau į sporto klubą, aerobiką, baseiną, ir susitvarkė daug maž. Daug kur skaičiau, kad sportas greitina medžiagų apykaitą ir ant savęs išbandžiau thumbup.gif Taigi manau visos esat teisingam kely 4u.gif

o dėl saldumynų, tai stengiuos tik kiekį ribot, bet šiaip valgau viską. Negaliu išmest jų išvis iš raciono, tada po poros dienų net rankos dreba saldainį pamačius. Buvo naktis kai sapnavau spurgas tokias glaistytas su skyle viduj doh.gif skraidė jos aplink mane sapne lotuliukas.gif  blush2.gif tai supratau, kad be saldumynu aš ne iš vietos. Tai valgau šokoladą, saldžius jogurtus, rytais dribsnių saldžių pasidarau su jogurtu, tiesiog po nedaug visko, bet bent rankos nedreba lotuliukas.gif

aš tai vakar parsisiunčiau iš čia: http://beautydar.cc/...hp?topic=4020.0 "10 days to better body" . Parsisiunčiau tik apatinei kūno daliai su kardio 30min, šian dariau labai patiko, ačiū kas nuorodą įdėjot 4u.gif  4u.gif

Ačiū, už nuorodą mirksiukas.gif Dabar siunčiausi ir vėl ten pat užstrigau. doh.gif Kai atsisiunčia ir atidarau failą, prašo, kad kur nors jį patalpinčiau, ir tada spaudžiu ok ir man neleidžia nieko daryti.. Nesuprantu, vietos kompiuteryje yra.
Papildyta:
Reikia visus iš karto siųstis?
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 23, 13:52)
Ačiū, už nuorodą  mirksiukas.gif  Dabar siunčiausi ir vėl ten pat užstrigau.  doh.gif  Kai atsisiunčia ir atidarau failą, prašo, kad kur nors jį patalpinčiau, ir tada spaudžiu ok ir man neleidžia nieko daryti.. Nesuprantu, vietos kompiuteryje yra.
Papildyta:

aga,ten yra rar failai,t.y. visus parsisiunti ir tada isskleidi (liktais taip lietuviskai).
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2010 04 23, 13:55)
aga,ten yra rar failai,t.y. visus parsisiunti ir tada isskleidi (liktais taip lietuviskai).

Bet svarbiausia ten kur tie rusiški man neleidžia parsisiųsti doh.gif
Spaudžiu skačat ir nieko.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 23, 11:52)
Ačiū, už nuorodą  mirksiukas.gif  Dabar siunčiausi ir vėl ten pat užstrigau.  doh.gif  Kai atsisiunčia ir atidarau failą, prašo, kad kur nors jį patalpinčiau, ir tada spaudžiu ok ir man neleidžia nieko daryti.. Nesuprantu, vietos kompiuteryje yra.
Papildyta:

o visus keturis parsisiuntei?
ten tame puslapyje yra nuorodos į keturis failus apatinei kūno daliai:
http://beautydar.ifolder.ru/13854424
http://beautydar.ifolder.ru/13854745
http://beautydar.ifolder.ru/13854930
http://beautydar.ifolder.ru/13855375
Tai aš parsisiunčiau visus keturis (atsidarius kiekvieną langą reikia spaust juodą pabraktą mažą nuorodą su žodžiu "сюда", tada prašomą suvest kodą, ir siust, ir taip padaryt su visais keturiais failais). Tada reikia išarchyvuot tik pirmąjį ir visi kiti automatiškai išsiairchyvuoja ir atsiranda tame pačiame kataloge tuo pat pavadinimu filmukas. Bent pas mane taip veikė viskas unsure.gif
yra dar kitokios nuorodos ten parsisiuntimui, su jomis irgi turėtų veikt, bet nebandžiau, man šitos suveikė gerai...
Atsakyti
Sveikutės, aš vėl čia smile.gif tai va, sportuoju sportuoju namučiuose 8 minučių mankštelę vis dar. Taip pat dar tae bo, bet rečiau pradėjau, bėda, reik susiimti smile.gif Taip pat apsirgau šiek tiek tai į lauką bėgioti neeinu apie savaitę, bet jaučiu duosiu garo kai pasveiksiu. Ant svarstyklių stotis bijau truputėlį, bet matau veidrodyje kad tikrai yra skirtumas ir rūbeliai gražiai guli tie kurie buvo ankštoki smile.gif tai va, sėkmės visom
Atsakyti