Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

Sveikos 4u.gif
Niu jau trečia savaitė sporto namie thumbup.gif pasimuliuota pora dienų kai turėjau išvažiuot. o šiaip viską čyriai atlieku, nu net pati savim stebiuosi flirt.gif
Šian išmėginau jogą, tai visą valandą prakaitavau thumbup.gif Puikus pakaitalas norint pailsėt nuo intensyvaus sporto thumbup.gif
o dėl saldumynų tai ir man jų žiauriai norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 22, 19:25)
o dėl saldumynų tai ir man jų žiauriai norisi doh.gif

Man taip pat, bet kuo ta poreiki pakeist?ar numalsint? nu nesugalvoju ... g.gif
esu girdejus, kad siulo valgyti dziovintus vaisius, bet man jie nelabai patinka, o kitokiu budu nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2010 04 22, 20:49)
Man taip pat, bet kuo ta poreiki pakeist?ar numalsint? nu nesugalvoju ...  g.gif
esu girdejus, kad siulo valgyti dziovintus vaisius, bet man jie nelabai patinka, o kitokiu budu nezinau  doh.gif

Šiaip džiovinti vaisai arba tiesiog švieži vaisiai labai padeda numalšinti saldainių poreikį, ar alkį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal koks saldesnis vaisius numalsintu saldumynu nora? Man tai tik PMS metu labai norisi saldumynu. Nepamenu kur girdejau, bet naudoja atvirkstine technika, kad jei nori saldumynu, valgo astriai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 04 22, 20:53)
Gal koks saldesnis vaisius numalsintu saldumynu nora? Man tai tik PMS metu labai norisi saldumynu. Nepamenu kur girdejau, bet naudoja atvirkstine technika, kad jei nori saldumynu, valgo astriai.  biggrin.gif

Na čia jau turbūt skonio reikalas mirksiukas.gif Visgi manau, kad švieži vaisiai geriau, nes turi daugiau vitaminų, negu išdžiovinti. O šiaip bent jau man, suvalgius bananą daugiau nieko nesinori, bet bananas toks palyginus sunkus vaisius ax.gif
Dažniau pasirenku obuolį, apelsiną mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Man irgi kartais obuolys numušą norą kokiam šokoladui, ale ne taip dažnai kaip norėčiau blush2.gif Bet aplamai po sporto taaaip valgyt užsimanau doh.gif Visas kūnas dreba, visa prakaituota, o akys į šaldytuvą krypsta blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 22, 21:49)
Man irgi kartais obuolys numušą norą kokiam šokoladui, ale ne taip dažnai kaip norėčiau blush2.gif  Bet aplamai po sporto taaaip valgyt užsimanau doh.gif  Visas kūnas dreba, visa prakaituota, o akys į šaldytuvą krypsta blink.gif  doh.gif

Na man šiandien buvo tai pat, bet dušas, o poto obuoliukas su stikline vandens padėjo, ir nieko nesinorėjo mirksiukas.gif
Manau retkarčiais nėra blogai suvalgyti saldumyną, bet žinomą saiką reikia turėti. ax.gif mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Na man su saldumynais lengviau susitarti, nes ju visai nevalgau, uzsimanau tik 1-2 kartus per metus, ir tai tik truputi biggrin.gif ax.gif Tai su jais problemu neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 04 22, 22:03)
Sveikos.  4u.gif
Na man su saldumynais lengviau susitarti, nes ju visai nevalgau, uzsimanau tik 1-2 kartus per metus, ir tai tik truputi  biggrin.gif  ax.gif Tai su jais problemu neturiu  smile.gif

O tai jums sekasi mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Man taip pat saldumynai dideles reiksmes neturi irnesakyk.gif gali ju but,gali ir nebut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 04 22, 20:53)
Gal koks saldesnis vaisius numalsintu saldumynu nora? Man tai tik PMS metu labai norisi saldumynu. Nepamenu kur girdejau, bet naudoja atvirkstine technika, kad jei nori saldumynu, valgo astriai.  biggrin.gif

Reikes pabandyti thumbup.gif gal pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 22, 19:51)
Šiaip džiovinti vaisai arba tiesiog švieži vaisiai labai padeda numalšinti saldainių poreikį, ar alkį. mirksiukas.gif

Patariu būtinai paskaityti džiovintų vaisių SUDĖTĮ - valgai kokią datulę ar slyvą vietoj savo mėgstamiausio šokolado, įsivaizduoji, kad gerai čia pakeitei, o sudėtis ant pakelio: džiovintos datulės (arba slyvos, ar dar kas nors), CUKRUS ir kuris tai konservantas (gal ir nenuodingas, bet tai ne tas pat, kas namie džiovintas obuolys). Tai jau geriau šokolado gabalėlį ramiai skaniai suvartočiau 4u.gif
Atsakyti