Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

QUOTE(nerte @ 2010 04 22, 16:20)
O vargeli.... sad.gif o tai tau reikia kazkaip priziureti labai maista del tos ligos?koks tavo ugis ir svoris jei ne paslaptis ir kiek tu priaugai kai tave maitino tais vaistais? blink.gif

Žinote, man gėda labai sakyti..
Žinote, maistą reikia ypatingai prižiūrėti, nes jeigu suvalgysi kažko ne to, kas netinka mano skrandžiui, ir tada galima jau ruoštis, nežmoniškam skausmui.. Atsitiko ir išsiaiškino apie visą tai 4-oje klasėje, tada svėriau labai mažai nė nepamenu, nuotraukų daug - vieni kaulai. Po ligoninės iškarto 10 ar net 15 kg, na žodžiu pradėjau augti, ir dabar būdama 9-okė , sveriu 80 kg mano ūgis 169 blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Man žiauriai gėda.. Bet daktarai sako, kad lieknėjant su skrandžio ligomis reikia būti itin atsargiai, nes man yra daug sunkiau mesti svorį. Aš ir sportuoju... Bet va , dabar aplamai jau susiėmiau, svarbiausia labai dėl to kompleksuoju. Ir vienas yra labai geras dabar mano daktaras, sakė nereikia tikėtis stebuklo, nes man kris svoris daug lėčiau, negu kad kitam storam žmogui sustorėjus savaime, dėl tingėjimo ar panašiai .

Man siaubingai gėda, tikiuosi dar kas nors čia su manimi dabar bendraus? ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 22, 16:27)
Man siaubingai gėda, tikiuosi dar kas nors čia su manimi dabar bendraus? ax.gif  doh.gif

Zinoma,kad bendrausim 4u.gif tam mes cia ir susirinkom,kad viena kita palaikyti drinks_cheers.gif jeigu tau tik kas neduos ramybes,gali drasiai sakyt mirksiukas.gif nereikia gedytis del to schmoll.gif tu turi bedu su skranduku,todel tau yra sunkiau numesti svori,po truputi numesi,pamatysi,aukstyn nosi tik ir i prieki!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerte @ 2010 04 22, 17:01)
Zinoma,kad bendrausim 4u.gif tam mes cia ir susirinkom,kad viena kita palaikyti drinks_cheers.gif jeigu tau tik kas neduos ramybes,gali drasiai sakyt mirksiukas.gif nereikia gedytis del to schmoll.gif tu turi bedu su skranduku,todel tau yra sunkiau numesti svori,po truputi numesi,pamatysi,aukstyn nosi tik ir i prieki!!!!!!!!! 4u.gif

Būtent todėl aš čia norėjau prisijungti, pasidžiaukti kitų merginų laimę metant svorį. smile.gif
Na ir išvaizda neatrodau savo amžiui, galbūt ne tiek dėl antsvorio, kiek dėl veido bruožų, nežinau.. ax.gif
Na ir šiaip, jau gyvenimas mane nuo pat mažens "moko". Požiūris mano jau kitoks, negu kitų mano bendraamžių į gyvenimą, ne tik dėl ligos, bet ir kitų gyvenimo skaudžių įvykių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 22, 17:07)
Būtent todėl aš čia norėjau prisijungti, pasidžiaukti kitų merginų laimę metant svorį.  smile.gif
Na ir išvaizda neatrodau savo amžiui, galbūt ne tiek dėl antsvorio, kiek dėl veido bruožų, nežinau..  ax.gif
  Na ir šiaip, jau gyvenimas mane nuo pat mažens "moko". Požiūris mano jau kitoks, negu kitų mano bendraamžių į gyvenimą, ne tik dėl ligos, bet ir kitų gyvenimo skaudžių įvykių.  smile.gif

O tu saunuole 4u.gif zinok ir gerai,kad esi brandesnio mastymo zmogutis,gyvenimo skaudus isbandymai tik grudina zmogu mirksiukas.gif
O kuo siuo metu uzsiimi?ka sportuoji ir kaip maitiniesi?
Atsakyti
QUOTE(nerte @ 2010 04 22, 17:27)
O tu saunuole 4u.gif zinok ir gerai,kad esi brandesnio mastymo zmogutis,gyvenimo skaudus isbandymai tik grudina zmogu mirksiukas.gif
O kuo siuo metu uzsiimi?ka sportuoji ir kaip maitiniesi?

Šiuo metu lankau tik aerobiką, ir tai jau nebegaliu vaikščioti, laikas nesutampa.
Šiaip lankiau visai neseniai moderną (šokius) du kartus į savaitę, plius dvi kūno kultūros pamokos ir pati sportuodavau namie. Šokiai labai patiko, nes mes labai tampydavomės, jau tapau lankstesne, sėdėjome špagatus ir kita. Taip padėjo lieknieti.
Bet neseniai persikrausčiau į naują vietą, krūvis žymiai padidėjo, laiko nėra o ir mokykloje vyresnėms klasėms nėra būrelių.
Dėl maisto, tai būna, kad suvalgau ko nesveiko blush2.gif bet pagrinde maista ant garų, troškintas ir panašiai. Viską gaminamės be riebalų. Turime labai gerus puodus, iš firmos Zepter, kurių dėka mano sveikata daug labiau pagerėjo mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Svarbu,kad kazka darai,o ne stovi vietoj ir lauki kol kilogramai patys dings mirksiukas.gif man uztenka sporto namuose thumbup.gif kg krenta labai nezymiai,bet pati jauciuosi gerai ir kunas darosi stangresnis,oda grazesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerte @ 2010 04 22, 17:56)
Svarbu,kad kazka darai,o ne stovi vietoj ir lauki kol kilogramai patys dings mirksiukas.gif man uztenka sporto namuose thumbup.gif kg krenta labai nezymiai,bet pati jauciuosi gerai ir kunas darosi stangresnis,oda grazesne ax.gif

Aš puikiausiai suprantu, kad jie patys neištirps. mirksiukas.gif O gaila, būtų neblogai biggrin.gif
Aš šiandien irgi sportavau namie, ir mokykloje. Tik va namie šiandien sportavau su Jillian Michaels - No More Trouble Zones įrašu, tiesą sakant, man šita sporto programėlė nelabai patinka. g.gif schmoll.gif
Norėčiau kitokios, veiksmingesnės. Na nepatiko man.
O niekaip negaliu atsisiųsti tą , kurią visos turi, 30-ies dienų kažkokią programėlę. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 22, 16:04)

O niekaip negaliu atsisiųsti tą , kurią visos turi, 30-ies dienų kažkokią programėlę.  doh.gif

o kodėl neišeina? pagal nuorodą, esančią pirmam temos puslapyje turėtų pavykti g.gif aš iš ten siunčiaus..
beja, galvojau, esi vyresnė, mačiau domėjais studijomis kitoje temoje, tai pamaniau, kad esi 12okė blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 04 22, 18:09)
o kodėl neišeina? pagal nuorodą, esančią pirmam temos puslapyje turėtų pavykti g.gif aš iš ten siunčiaus..
beja, galvojau, esi vyresnė, mačiau domėjais studijomis kitoje temoje, tai pamaniau, kad esi 12okė blush2.gif  4u.gif

Ne, ne dvyliktokė. Bet domiuosi jau dabar, nes turiu rinktis dalykus kurie bus reikalingi man ateityje, ir kurių atsisakyti. Tai aš ir bandau atrasti savo gyslelę mirksiukas.gif
Manau nieko blogo, rūpintis savo ateitimi mirksiukas.gif
O dėl programos, pirmą failą siunčiau gerai, o kitos dalys kur yra, na neleidžia siųsti. doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, kaip smagu, kad vis dar sportuojat. As antra diena be sporto, bet stengiuosi daugiau vaiksciot, ryt manau jau galesiu testi sportavimus. rolleyes.gif
Atsakyti
O as pradejus sportuoti pradejau laaaabai noreti saldumynu. Gal ir jum taip pat buvo ir turite pasiulymu, kaip suvaldyti ta saldumynu nora? nes kitaip turbut greiciau priaugsiu svorio negu kad pasieksiu savo tiksla (sustiprinti kuna) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo intentar: 22 balandžio 2010 - 17:53
QUOTE(Nude @ 2010 04 22, 18:27)
Sveikos mergaites, kaip smagu, kad vis dar sportuojat. As antra diena be sporto, bet stengiuosi daugiau vaiksciot, ryt manau jau galesiu testi sportavimus.  rolleyes.gif

As siandien irgi bandziau nusimuilint nuo sporto blush2.gif bet pagalvojau,kad savaitgalis arteja,gali neiseiti pasportuot tai greit susigriebiau ir pasportavau rolleyes.gif
Atsakyti