Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 20, 12:05)
lanka tik nuo vakar suku, sian bandziau bet taaip sonai skauda, kad atidesiu rydienai doh.gif  ji sukau vakar vietoj apsilimo pries darant presui 8 min mirksiukas.gif

o koks lankas? sunkus? aš turiu metalinį tai nu ir š... iki mėlynių kažkada prisukau doh.gif galvoju ar čia lankas blogas ar sukt nemoku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 04 20, 14:47)
o koks lankas? sunkus? aš turiu metalinį tai nu ir š... iki mėlynių kažkada prisukau doh.gif galvoju ar čia lankas blogas ar sukt nemoku unsure.gif

plastmasinis, tas toks su kauburiukais, tipo toks http://topprekes.lt/?p=109 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 20, 13:22)
plastmasinis, tas toks su kauburiukais, tipo toks http://topprekes.lt/?p=109  mirksiukas.gif

aaa, čia jau toks "prabangus" biggrin.gif Mano tai paprastas metalinis, apvyniotas kažkokiu plastiku, bet taip nemaloniai šonus apdaužo, kad nenaudoju jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2010 03 27, 23:35)
Aciu uz naujus namucius  4u.gif

smile.gif
Atsakyti
O tai tema apie lankus persikėlė čia? ax.gif
Ar aš kažką sumaišiau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 20, 22:35)
O tai tema apie lankus persikėlė čia?  ax.gif

doh.gif doh.gif
juk tema "sportas namie" tai ir kalbam kas kaip sportuoja namie biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
kur visos issilakstet? unsure.gif kaip sekasi sportuoti?
Gal kuri nors ka nors naujo atrado,is programeliu sportuot namuose? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 21, 08:57)
doh.gif  doh.gif
juk tema "sportas namie" tai ir kalbam kas kaip sportuoja namie biggrin.gif

Atsiprašau, vadinasi apsirikau. Nes neseniai užsidarė tema kurioje kalbėjo apie lankų sukimą ir yra nuorodą, kad persikėlė būtent čia smile.gif
Atsakyti
Šiandien pirma diena su III Jillian lygiu, maniau, kad pasprogsiu, jaučiu tik 2/3 treniruotės prasportavau, kitą laiką paslika pragulėjau ant grindų, kap sako Jillian gaudžiau 'five seconds breather' lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bombonke @ 2010 04 13, 15:33)
paskutinis mano atrastas geras dalykas "10 days to better body" (http://beautydar.cc/index.php?topic=4020.0)

Inga654,kai baigsi Jillian gali pabandyti atsisiusti sita programele thumbup.gif man ji labaiu patinka nei Jillian rolleyes.gif
As vis laukiu kada pasirodys bombonke ir pasakys kaip atsisiusti apatines dalies+cardio pratimukus su sia moteriskaite ax.gif nes man labai smagiai sportuojasi su ja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Na šiandien jau atsisporatvau ax.gif Kaip visiems žinoma esu mokinė, šiandien atėjo naujas treneris, tai mus nuvarė nuo kojų..
Na pasipasakosiu jums apie savo gėdas blush2.gif 4u.gif Visą gyvenimą buvau plona - kaip šakaliukas. Kol neprasidėjo nežmoniški skausmai pilvo ir skrandžio srityje,.
Ėjome pas daktarę, ji sako : -Jūsų vaikas nenori vaikščioti į mokyklą, todėl meluoja, kad skauda. blink.gif
Ir su vienu eiliniu skausmu priepuoliu ėjome pas kitą daktarę, davė siuntimą į ligoninę ir ten mane ilgai kankino. Tyrimus darė, zondavo (čia man bvuo baisiausia, dabar vėl reikia, bijau doh.gif ) na ir išsiaiškino, kad pas mane yra stemplės erozija. Skrandžio liga, su tikrai nežmoniškais skausmais. doh.gif Niekam tokių nelinkėčiau...
Na ilgas laikas ligoninėje, ir SANATORIJA. Ten mane "pripumpavo " vaistais, nuo kurių mane velniškai pradėjo kaip rusais sako "raznislo" ištempė tiesiog.. Svoris pradėjo augti, augti, nors ir sportavau, nepadėjo..
Taigi , praeitais metais, buvau labai susiemus, numečiau 10 kg, ir visai nesunkiai, tik vėl nutrūkau. Nesilaikiau jokių dietų, tiesiog gyvenau - Sveiko žmogaus gyvenimą. Ir patarė man gi kažkoks velnias nutrūkti..

Tai vėl kovoju su savimi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 22, 16:16)
......Na ilgas laikas ligoninėje, ir SANATORIJA. Ten mane "pripumpavo " vaistais, nuo kurių mane velniškai pradėjo kaip rusais sako "raznislo" ištempė tiesiog.. Svoris pradėjo augti, augti, nors ir sportavau, nepadėjo..
Taigi , praeitais metais, buvau labai susiemus, numečiau 10 kg, ir visai nesunkiai, tik vėl nutrūkau. Nesilaikiau jokių dietų, tiesiog gyvenau - Sveiko žmogaus gyvenimą. Ir patarė man gi kažkoks velnias nutrūkti..
Tai vėl kovoju su savimi.. verysad.gif

O vargeli.... sad.gif o tai tau reikia kazkaip priziureti labai maista del tos ligos?koks tavo ugis ir svoris jei ne paslaptis ir kiek tu priaugai kai tave maitino tais vaistais? blink.gif
Atsakyti