Sveikos merginos
Na šiandien jau atsisporatvau

Kaip visiems žinoma esu mokinė, šiandien atėjo naujas treneris, tai mus nuvarė nuo kojų..
Na pasipasakosiu jums apie savo gėdas

Visą gyvenimą buvau plona - kaip šakaliukas. Kol neprasidėjo nežmoniški skausmai pilvo ir skrandžio srityje,.
Ėjome pas daktarę, ji sako : -Jūsų vaikas nenori vaikščioti į mokyklą, todėl meluoja, kad skauda.
Ir su vienu eiliniu skausmu priepuoliu ėjome pas kitą daktarę, davė siuntimą į ligoninę ir ten mane ilgai kankino. Tyrimus darė, zondavo (čia man bvuo baisiausia, dabar vėl reikia, bijau

) na ir išsiaiškino, kad pas mane yra stemplės erozija. Skrandžio liga, su tikrai nežmoniškais skausmais.

Niekam tokių nelinkėčiau...
Na ilgas laikas ligoninėje, ir SANATORIJA. Ten mane "pripumpavo " vaistais, nuo kurių mane velniškai pradėjo kaip rusais sako "raznislo" ištempė tiesiog.. Svoris pradėjo augti, augti, nors ir sportavau, nepadėjo..
Taigi , praeitais metais, buvau labai susiemus, numečiau 10 kg, ir visai nesunkiai, tik vėl nutrūkau. Nesilaikiau jokių dietų, tiesiog gyvenau - Sveiko žmogaus gyvenimą. Ir patarė man gi kažkoks velnias nutrūkti..
Tai vėl kovoju su savimi..