Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

labukas,

prisiduodu,kad vakarbuvo 9dIIlygio su Jillian bigsmile.gif kadangi buvo kelios dienos petraukos,tai sunku buvo blink.gif su hanteliais ne visa istempiau...siandien bus II lygio paskutine diena.

jauciu,kad po Jillian reikes lengvesniu mankstu ieskot,nes su MB pradejo apie antra leliuka galvot.gal kokia Joga arba kalanetika reiketu paziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2010 04 14, 11:40)
jauciu,kad po Jillian reikes lengvesniu mankstu ieskot,nes su MB pradejo apie antra leliuka galvot.gal kokia Joga arba kalanetika reiketu paziuret  g.gif

O kas tiksliau yra ta kalanetika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerte @ 2010 04 14, 11:19)
Sveikos,mergaites 4u.gif
Aciu 4u.gif vakar parsisiunciau sia programele,siandien isbandysiu rolleyes.gif

prašom 4u.gif ten yra atskirai viršutinės+cardio (~30 min)ir apatinės+cardio (~30min.) kūno dalies. abiejuose dalyse pabaigoje padaromi pratimai pilvo presui. pradžiai patarčiau pasirinkti vieną smile.gif sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(bombonke @ 2010 04 14, 16:12)
prašom  4u.gif ten yra atskirai viršutinės+cardio (~30 min)ir apatinės+cardio (~30min.) kūno dalies. abiejuose dalyse pabaigoje padaromi pratimai pilvo presui. pradžiai patarčiau pasirinkti vieną smile.gif sėkmės!

Siandien isbandziau visa programele,aisku,dariau pratimus visus is eiles tik nepilnai,nes kol atitaikai kaip tiksliai daryt doh.gif svarbiausiai,kad jau susipazinau su sia sporto programele ir ji man patiko thumbup.gif ryt bandysiu viska padaryti nuo pradziu iki galo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Prieš maždaug 10 d. buvau čia įlindus pirmąkart, tai dabar jau pasisakau, kad nuo pirmadienio linksmai sprotuoju, o jei prireiks spyrio, pasisakysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerte @ 2010 04 14, 11:42)

kalanetika tai kažkas tarp jogos, pilateso ir baleto. lėto tempo (dažniausiai), tempimo pratimai, sukoncentruojant dėmesį į atskiras raumenų grupes. labiau tinka raumenų formavimui ir stiprinimui smile.gif bandžiau cardio kalanetika, tai visai nieko, buvau net šlapia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorofėja @ 2010 04 14, 19:21)
Sveikos,

Prieš maždaug 10 d. buvau čia įlindus pirmąkart, tai dabar jau pasisakau, kad nuo pirmadienio linksmai sprotuoju, o jei prireiks spyrio, pasisakysiu  4u.gif

sėkmės sportuojant, tikiuosi neprarasi ūpo ir net neprireiks mūsų spyrio smile.gif :
Atsakyti
QUOTE(nerte @ 2010 04 14, 10:42)

kalanetika yra kazkas panasaus i tempimo pratimus, sako, kad paveikia jie visus raumenukus ir riebaliukus gilumoj ir yra veiksminga norint sulieknet, pasidaryt lankstesniai ir pan smile.gif bandziau kazkada, bet kazkaip per daug laiko atima, tai db ant 8 min persimeciau .. aj, o kalanetikos treniruote gali atsisiust is interneto, vadinasi "10 years younger in 10 hours" 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz informacija 4u.gif manau,kad man ta kalanetika netiktu,nes cia uzima nemazai laiko vienas uzsiemimas,tikriausiai g.gif o as galiu uzsiimti tik tuomet kai maziukas miega ax.gif apie 1val,tai kol pasiruosiu sportavimui,paskui dar po dusu palyst reikia kol miega,tai pacio sporto ne daugiau kaip 30min verysad.gif
Atsakyti
aha, as kai darydavau tai tikrai su visais pasiruosimais, pasportavimais ir nusiprausimais apie 1,5 h uztrukdavau...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu gis sportuoju toliau, net pati savim stebiuosi kad ūpo turiu lotuliukas.gif Nuo vakar prie Jillian ir 8 min presui pridėjau pratimus "šoninei" tai oi kaip visi raumenukai skauda thumbup.gif
Pirmą sav sportavau mažiui miegant, o dabar nebūtinai jo miego metu. Vaikas tik žiūri ir nesupranta ko ta mama lankstosi, šokinėja ir dejuoja blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 15, 16:12)
Pirmą sav sportavau mažiui miegant, o dabar nebūtinai jo miego metu. Vaikas tik žiūri ir nesupranta ko ta mama lankstosi, šokinėja ir dejuoja blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O mano maziukas pyksta ant manes kai as prie jo sportuoju doh.gif kai sokineju bijau ji suzeisti,nes lenda ir zyzia,o kai atsigulu ant zemes daryt pratimus,griuna ant manes doh.gif tai negaliu vissikai susikaupti schmoll.gif taip,kad galiu sportuoti tik tada kai jis miega unsure.gif
Atsakyti
Sveikos naujai prisijungusios biggrin.gif As sian be sporto, nes neturejaui laiko, tai labai blogai jauciuosi... Pump it up siunciausi is rusu torentu, pries kelis puslapius buvau idejus nuoroda.
Atsakyti