Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

Norint uzsiauginti raumenis manau tikrai neuzteks vien manksteles namuose biggrin.gif O siaip reikia cardio daryti manksteles, nuo ju labaiusiai lasinukai dega, tik va blauzdos gali sutvirteti rolleyes.gif
Papildyta:
Beje as visa savaitgali be sporto, laukiu labai rytojaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 04 11, 17:50)
Norint uzsiauginti raumenis manau tikrai neuzteks vien manksteles namuose  biggrin.gif O siaip reikia cardio daryti manksteles, nuo ju labaiusiai lasinukai dega, tik va blauzdos gali sutvirteti  rolleyes.gif
Papildyta:
Beje as visa savaitgali be sporto, laukiu labai rytojaus  biggrin.gif

Na pabandysiu paieškoti tada cardio mankštelės ax.gif smile.gif
Aš irgi be sporto, tika po savaitgalio namo grįžau, nors dar turiu krūva dravų, bet pažiūrėjau koks geras oras, eisiu pasportuoti. Oras vis šiltės, o su juo ir aš noriu žydėti mirksiukas.gif

Žinote, namie turiu treniruoklį "dviratį" ir ten jokios sėdynės nėra, reikia kojomis stovėti ir minti. (Persiskaičiau , jog jis priskirtas prie cardio pratimų)
Aš visai neseniai susiėmus buvau, miniau ir pora pratimėlių dariau, labai labai padėjo thumbup.gif Minus 10 mirksiukas.gif Tik pasitaikė kažkokia šventė, viską atidėjau vis "vėliau, rytoi: ir panašiai, ir daugiau kaip po pusės metų tie -10 vėl manyje.
Man buvo juos visai nesunku mesti, tiesiog aptingau tada ir tiek doh.gif blush2.gif O dabar, kai taip saulutė šviečia, mintis krečia jog negalėsi gražiai atrodyti paplūdimyje, doh.gif schmoll.gif Tai eisiu toliau savo tikslo link smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika 12: 11 balandžio 2010 - 17:07
Sveikutes, kaip optimizmas sportui dar neisgaravo? As jau po rytinio sporto, labai gera, kad oras superinis, tai dar prie sporto namuose manau galima uzskaityti ir ilgus pasivaiksciojimus su suniuku biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Jau gryzau is Lietuvos ir vel galiu jungtis prie jusu lotuliukas.gif thumbup.gif per 10 dienu praleistu LT neisejo pasportuoti blush2.gif visiskai nebuvo laiko,o ir sventes kartu prisidejo doh.gif tai gryzau su +1kg ir kunas gerokai pasikeite verysad.gif taip kad pradesiu nuo rytojaus vel sporta namuose ir tikiuosi gryzti i savas vezias greitai smile.gif
Atsakyti
Ech, mane jau reikia musti aggressive.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
Aš ką tik po sporto ax.gif Šian jau lygiai savaitėlė mano sporto, nu ir -1cm nuo pilvo ir liemens thumbup.gif Aišku nedaug, ale visvien džiugina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 12, 15:27)
Sveikutės mirksiukas.gif
Aš ką tik po sporto ax.gif  Šian jau lygiai savaitėlė mano sporto, nu ir -1cm nuo pilvo ir liemens thumbup.gif  Aišku nedaug, ale visvien džiugina blush2.gif

Per toki trumpa laika tiek cm sumazinai thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Rezultatas turbut ne vien nuo sporto, gal ir maista prisiziurejai? smile.gif Tikriausiai labai smagu buvo pamatyti toki rezultata thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms sportuojančioms, jau seniai skaitau šią temą. Ir sportuoju, žinoma. Sportavau su Jillian Michaels 30 day shred. Patiko, bet noriu jau pakeisti kažkuo. Kažkaip permetusi akimis susižavėjau Beach Body Turbo Jam, tačiau pabandžiusi nusivyliau. Tada nusprendžiau imtis Biggest Loser Cardio Max, bet gal aš kažko nežinau ar nesuprantu.. nieko ten ypatingo neradau, keli failiukai trumpučiai.. gal kažko neparsisiunčiau.. gal kas gali pasidalinti savo patirtimi apie šį video? Nes aš dabar noriu labiausiai susitelkti ties svorio metimu, o paskui jau formų dailinimu smile.gif O kas bandėte P90X Cardio? Gal kokių atsiliepimų turite? Arba teks draugaut vėl su Jillian Michaels.. šį kartą No More Trouble Zones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerte @ 2010 04 12, 15:59)
Per toki trumpa laika tiek cm sumazinai thumbup.gif saunuole 4u.gif

4u.gif blush2.gif

QUOTE(Nude @ 2010 04 12, 18:22)
Rezultatas turbut ne vien nuo sporto, gal ir maista prisiziurejai?  smile.gif Tikriausiai labai smagu buvo pamatyti toki rezultata  thumbup.gif

Na tas maisto prisižiūrėjimas tas, kad atsikračiau savo įpročio valgyt vakarais blush2.gif Būdavo 22 val pavalgau ir į lovą prie tv doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Siaip ne taip pabaigiau Jillian 1 lygi ir pradejau 2 thumbup.gif O pasirodo mano rankos ne tokios ir stiprios... Tik butu geriau, jei ir kojas taip stiprintu kaip rankas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2010 04 12, 20:49)
Labas visoms sportuojančioms, jau seniai skaitau šią temą. Ir sportuoju, žinoma. Tada nusprendžiau imtis Biggest Loser Cardio Max, bet gal aš kažko nežinau ar nesuprantu.. nieko ten ypatingo neradau, keli failiukai trumpučiai.. gal kažko neparsisiunčiau.. gal kas gali pasidalinti savo patirtimi apie šį video?

Na bent jau kur aš parsisiunčiau,tai ten reikia neatidarinėjant folderio spausti ant jo dešinį klavišą ir pasirinkti "open with ... (kokį filmų playerį naudojat)" ir tada atidaro kaip filmus iš dvd diskų smile.gif pasirenki programą, lygį ir pan. Tikiuosi padėjau 4u.gif
Atsakyti