Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 02, 17:24)
Shoko, šoka uždegimas su pūliais ir aukšta temperatūra? Tokiu ūmiu atveju tikrai padeda Mercurius heel.
Belladonna - jeigu ūmiai šoka temperatūra, tinsta tonzilės, daugiau dešinė pusė.

Sepia nelabai žinau.

O norint sustiprinti patį imunitetą, geriausia atrasti konstitucinį.  4u.gif
Kirke, Na mur nebus kompleksuose. Jau išzonduotas reikalas  unsure.gif

Jei gerai supratau Sepia ir yra musu konstitucinis. Turbut nelabai nutaike g.gif Gerkle visada raudona, tonziles diiiideles, diiideles. Kasdien su homeopatija.. kitu atveju, ciut sushilus turim temperatura 39 schmoll.gif O jei mercurius kasdien duoti? g.gif Namie turiu mercurius solubis. Koks skirtumas tarp jo ir mercurius heel?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoko: 03 balandžio 2010 - 21:15
Sveikos, sulaukiau vaisto Hyoscyamus iš Kauno, nuo sauso naktinio kosulio man jau buvo gerokai padėjėęs debesylas, bet vis tiek pabandžiau vartoti. Sučiulpiau kelis žirnius prieš naktį, tai toks žiaurus kutenimas gerklės prasidėjo, kad siaubas, puoliau virtis debesylo iš karto vidury nakties. O dičkiui nepraeina tas naktinis kosulys, beveik nepabunda, bet vis tiek kosti naktį, girdisi, kad ne visai atsikosti... Irgi pabandžiau duoti to Hyoscyamus, bet irgi kosulio priepuolis po jo g.gif Potencija 30, gal per didelė. g.gif Balta rašė apie 12, bet aš senu įpročiu užsisakiau 30 doh.gif

Kažkaip sunkiai mes kapstomės šį kartą...
Atsakyti

Kuo graziausiu svenciu visoms!!!! ir kuo geresnes sveikatos jusu sheimose!!!

O tuo paciu ir ACIU JUMS uz pagalba 4u.gif

user posted image

Mano mazius sedi su 39,5 verysad.gif verysad.gif
bjaurybe kosuli lyg ir nugalejom su tartephedreel (eme vakar ir dingo tas kosulys), bet nesuprantu ar cia nauja virusa pagavom ar kaip - eme vakare ir sukilo 39,5 ... su drebuliais, su kliedesiais....
bandem Beladona - kas 15 min - be efekto, galvojau gal gerkle sukele tempa- bandem beladona ir ciulpe Mercurium- nei kiek nebuvo geriau.... kai visai purtytis pradejo supasavau ir Ibufeno sugirdziau blush2.gif
va tai ir gavosi Velykos verysad.gif

Dabar mastau, ka dariau blogai g.gif kazkaip anksciau beladona nuo staigios virusines temperaturos labai padedavo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 04 03, 23:06)
Sveikos, sulaukiau vaisto Hyoscyamus iš Kauno,  nuo sauso naktinio kosulio man jau buvo gerokai padėjėęs debesylas, bet vis tiek pabandžiau vartoti. Sučiulpiau kelis žirnius prieš naktį, tai toks žiaurus kutenimas gerklės prasidėjo, kad siaubas, puoliau virtis debesylo iš karto vidury nakties. O dičkiui nepraeina tas naktinis kosulys, beveik nepabunda, bet vis tiek kosti naktį, girdisi, kad ne visai atsikosti...  Irgi pabandžiau duoti to Hyoscyamus, bet irgi kosulio priepuolis po jo g.gif Potencija 30, gal per didelė.  g.gif Balta rašė apie 12, bet aš senu įpročiu užsisakiau 30  doh.gif

Kažkaip sunkiai mes kapstomės šį kartą...

O Arsenicumo nebandei? Maniškei pirmas vaistas jei kosėy pradeda po 12 val. Jei kosulys nuo 11 val tinka Aconitum. Gali šiuos abu taip ir suduot 11 ir 01 val.
O šiaip konstituciniu su P. pagalba nebandei ar nepadeda?
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 04, 15:23)
O Arsenicumo nebandei? Maniškei pirmas vaistas jei kosėy pradeda po 12 val. Jei kosulys nuo 11 val tinka Aconitum. Gali šiuos abu taip ir suduot 11 ir 01 val.

Arsenicumą buvau bandžius duot, nepadėjo po kelių dozių, tai pagalvojau, kad netinka, gal per anksti nutraukiau g.gif Dar gal pabandysiu šiąnakt, nežinau jau ko griebtis. Konstitucinį bandžiau kas 15 min vieną dieną, po to turėjom problemų, prasiskėlė dičkis antakį , siuvom, tai nebeišėjo kitą dieną kas 15 min. ...
P. visą sav. neatrašė el. paštu, gal nusibodo konsultuoti intenetu, o gal atostogauja g.gif Reiks jaučiu skambyt antradienį, konsultuosimės su ja arba su foliste g.gif
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2010 04 04, 15:23)

Eima, ar sudavus Arsenicumo iš karto jums praeina tas kosulys, ar kaip matosi, kad padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 04, 13:40)

Mano mazius sedi su 39,5  verysad.gif  verysad.gif
bjaurybe kosuli lyg ir nugalejom su tartephedreel (eme vakar ir dingo tas kosulys), bet nesuprantu ar cia nauja virusa pagavom ar kaip - eme vakare ir sukilo 39,5 ... su drebuliais, su kliedesiais....
bandem Beladona - kas 15 min - be efekto, galvojau gal gerkle sukele tempa- bandem beladona ir ciulpe Mercurium- nei kiek nebuvo geriau.... kai visai purtytis pradejo supasavau ir Ibufeno sugirdziau  blush2.gif
va tai ir gavosi Velykos  verysad.gif

Dabar mastau, ka dariau blogai  g.gif  kazkaip anksciau beladona nuo staigios virusines temperaturos labai padedavo.... unsure.gif

merginos, jei kuri rastumet laiko pasitarti;
negana to kad su mazium iklimpom, tai dar ir dickis...
dickiui ko gero 2savaiciu sloga eina i sinusita verysad.gif
duodu mercurius complex (bet truputi senesni zirniukai nei 2 metai- gal jau nebeveikia?) ir complex Apis 9nes jis toks alergishkas), dar i nosi protargoli palashinau ir Gelomirtoli sudaviau, nosi pashildom su pakaitintu smeliu....
darom gerai ? blogai? ne taip?
dar skaiciau visokiose nuorodose - gal koks Gelsemium tiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 04, 18:52)
merginos, jei kuri rastumet laiko pasitarti;
negana to kad su mazium iklimpom, tai dar ir dickis...
dickiui ko gero 2savaiciu sloga eina i sinusita verysad.gif
duodu mercurius complex (bet truputi senesni zirniukai nei 2 metai- gal jau nebeveikia?) ir complex Apis  9nes jis toks alergishkas), dar i nosi protargoli palashinau ir Gelomirtoli sudaviau, nosi pashildom su pakaitintu smeliu....
darom gerai ? blogai? ne taip?
dar skaiciau visokiose nuorodose - gal koks Gelsemium tiktu?  g.gif

man tai pirmas vaistas nuo sinusito Kali bichr 30 ir Hydrastis 30, tik sitos potencijos man padedavo. Sie vaistai yra Cinnabsine, tik zemesnes potencijos, man jis nepadedavo, bet vaikui gali pramust.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 04 04, 19:59)
man tai pirmas vaistas nuo sinusito Kali bichr 30  ir Hydrastis 30, tik sitos potencijos man padedavo. Sie vaistai yra Cinnabsine, tik zemesnes potencijos, man jis nepadedavo, bet vaikui gali pramust.

4u.gif
vaikui tuoj 16 blush2.gif
tai geriau ta cinabsine pirkti ar is Homeopatines Kali bichr 30 ir Hydrastis 30? kokiu daznumu reiktu duoti?
cinnabsini man nesipyks su tais kuriuos duodu dabar?
homeopatine tai rytoj dar turbut nedirbs g.gif

galvoju gal dar is to ka turiu-sinupreta tikru suduot? unsure.gif
cinnabsine tai turbut bet kurioj vaistinej tures? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 04, 19:30)
4u.gif
vaikui tuoj 16 blush2.gif 
tai geriau ta cinabsine pirkti ar is Homeopatines Kali bichr 30  ir Hydrastis 30? kokiu daznumu reiktu duoti?
cinnabsini man nesipyks su tais kuriuos duodu dabar?
homeopatine tai rytoj dar turbut nedirbs g.gif

galvoju gal dar is to ka turiu-sinupreta tikru suduot?  unsure.gif
cinnabsine tai turbut bet kurioj vaistinej tures?  g.gif

Cinnabsin - bet kokioje vaistineje, bandykit drasiai
http://www.vaistai.l.....limas, gripas

O Kali bichr 30, Hydrastis 30 - tik homeopatinese vaistinese.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 04 04, 20:39)
Cinnabsin - bet kokioje vaistineje, bandykit drasiai
http://www.vaistai.l.....limas, gripas

O Kali bichr 30, Hydrastis 30 - tik homeopatinese vaistinese.

radau visa lapeli Cinnabsine namie. bet galiojimas iki 2009/11.
galvoju ar tiktu dar ar tiesiog mest lauk ir pirkt naujus? g.gif
Atsakyti
Tik neduokit Gelomyrtol šalia homeopatinių, ten gi eukaliptas įeina.

O P. ir mums sav neatrašo, matyt atostogauja.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 04, 19:47)
radau visa lapeli Cinnabsine namie. bet galiojimas iki 2009/11.
galvoju ar tiktu dar ar tiesiog mest lauk ir pirkt naujus?  g.gif

aš kažkada krūvą homeopatinių išmečiau, atseit pasibaigusio galiojimo, tai homeopatė pasijuokė, sakė, kad galioja, jei ne prie elektros prietaisų laikyti g.gif
Atsakyti