Mums (nes ir jam ir man paskyrė gydymą) liepė žirniukus gerti vieną kartą dienoj kas trečią dieną ir papildomai dar vieną kartą dienoj dvi savaites Grafites hommacords, 2 sav Alumina. tai geriam ne taip dažnai. O paskyrė Arseicą, Lycopodium ir Pulsatilla. Paskyrė jam dėl žarnyno problemų ir išbėrimų, nes buvo išbėrę bet lyg ir praėjo savaime, o šiandien ryte visas kaklas išbertas ir aišku jau nudraskytas nes labai niežti. Šiaip minėjo, kad gali būti pablogėjimas, bet kad šitaip greitai, kažkaip nesitiki.
Žinok, manajai buvo skyrę Na mur.30 - užteko vienos dozės, kad kitą vakarą švokštimas. Pakeitėm į Sepia 30 - užteko vieno dozės: švokštimas. Šitą atkentėm, padavėm gal 3 kartus su kelių dienų pertraukom. Skyrė Arsenicumą 30 - viskas pradėjo tvarkytis, ir kažkur po 5 savaičių viskas nusibaigė.
Nors pas gyd. atvažiavom nekosejom visai. Taip, kad gali užtekt kartais ir vienos dozės...
Nors pas gyd. atvažiavom nekosejom visai. Taip, kad gali užtekt kartais ir vienos dozės...
Beje turiu heelo vaistų aprašymą. Ten taip pat aprašo, kokias ligas kokiais heel'o vaistais gydyti. Jei kam reikia - sakykit, permesiu.
QUOTE(argus @ 2010 04 29, 13:26)
Beje turiu heelo vaistų aprašymą. Ten taip pat aprašo, kokias ligas kokiais heel'o vaistais gydyti. Jei kam reikia - sakykit, permesiu.
aš turiu lietuvišką knygą imuniteto abc berods. tai ten vien heel'o produkcija (irgi berods ).
na pasigirsiu, pulsatila arba padėjo mano ausiai, arba padėjo lašiukai - bet nebeskauda tfu tfu tfu.
bet mano pirštukas negyja dar. atrodo jau pagijo, žirniukų kaip ir nebereikia. kitu atveju, jau vėl užkaito
QUOTE(argus @ 2010 04 29, 12:26)
Argus, lietuviškai ar angliškai? Lietuviškai yra išverstas tas, kur angliškai vadinasi "Practitioner's Guide". Jeigu anglų kalba ne problema, turiu išsamesnį (kiek teko ieškot pastaruoju metu, išimtas iš interneto - vadinasi Biotherapy, išsamus heel vaistų aprašymas, su visom ligų perėjimo matricom).
Jeigu reikia, rašyk a.ž.
Krika, druskoj mirkyt bandei?
Rusiškai turiu.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 29, 13:59)
Krika, druskoj mirkyt bandei?
vakar vonią po santechniko išėjimo ploviau be pirštinių (nėr mados su pirštinėm dirbti), tai pirštukas sureagvo. spirito pyliau -praplovimą dariau
ačiū, bet eina jau tikrai į gerą pusę, tik kad pasaugoti jį reikia tai tokiais atvejais vėl žirniukus prisimenu kuriam laikui
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2010 04 29, 14:11)
Rusiškai turiu.
o tai čia nepanaši į T. Bagdonavičiaus knygą? tada noriu ir aš
Obuoliausia, gal ir anglų kalba galima? va taip ir bus anglų kalbos žinios tobulinamos ne buities lygyje, o iš karto prie medicinos
krika, labai gerai jei pulsuoja bulvę uždėti arba svogūną pakepintą. Ištraukia karštį. Čia šiaip, liaudiški patarimai.
Jei norit rusiško - į AŽ.
Jei norit rusiško - į AŽ.
QUOTE(krika @ 2010 04 29, 13:13)
vakar vonią po santechniko išėjimo ploviau be pirštinių (nėr mados su pirštinėm dirbti), tai pirštukas sureagvo. spirito pyliau -praplovimą dariau
ačiū, bet eina jau tikrai į gerą pusę, tik kad pasaugoti jį reikia tai tokiais atvejais vėl žirniukus prisimenu kuriam laikui
Papildyta:
Obuoliausia, gal ir anglų kalba galima? va taip ir bus anglų kalbos žinios tobulinamos ne buities lygyje, o iš karto prie medicinos
Papildyta:
Parašyk a.ž. pašto adresą.
argus, obuoliausia - pasiunčiau. ačiū jums