Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Krika, "puokštės" ir nebus schmoll.gif Jeigu nepastebi nieko blogo (ar blogėjimo), luktelk su vaistų keitimu. Labai tikiuosi, kad viskas sklandžiai ir praeis.
Atsakyti
Paklausiu blush2.gif

Kaip jūs nepavargstant aplink vaikus su tais žirniukais šokinėt? Ne taip atsiduso - ieškom, žandas paraudo - ieškom, spuogas išlindo - ieškom... wacko.gif Aš rudenį užmečiau visą homeopatiją nes tiesiog suvokiau, kad ne man žinot 6 skirtingas slogas ir ir kada ką duot.. man tikrai per sunku.. unsure.gif Turiu draugę kur su savim tamposi pilną kosmetinę žirniukų, man kartais net atrodo, kad jin niekad neatsipalaiduoja, o tik ir ieško kada vaikui kurį žirniuką įkišt unsure.gif

Aš čia nepiktybiškai.. 4u.gif bet jūsų paskaičius vis pagalvoju, kad jezus kokia aš mama, visai vaiko sveikata nesirūpinu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 28 balandžio 2010 - 20:29
man ausį skauda nuo vakar. toks suduriantis jausmas iš ausies pereina į viršugalvį. vakar vėlai vakare, naktį ir šiandien gėriau beladona. bet jaučiu kad netinka, nes niekas nesikeičia.
ai, dar jaučiasi karštis ausy. bandau pulsatila. bet turiu tik 6 potencija. nuo pirmų 5 žirniukų jokio pokyčio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2010 04 28, 20:26)
Paklausiu  blush2.gif

Kaip jūs nepavargstant aplink vaikus su tais žirniukais šokinėt? Ne taip atsiduso - ieškom, žandas paraudo - ieškom, spuogas išlindo - ieškom... wacko.gif  Aš rudenį užmečiau visą homeopatiją nes tiesiog suvokiau, kad ne man žinot 6 skirtingas slogas ir ir kada ką duot.. man tikrai per sunku..  unsure.gif Turiu draugę kur su savim tamposi pilną kosmetinę žirniukų, man kartais net atrodo, kad jin niekad neatsipalaiduoja, o tik ir ieško kada vaikui kurį žirniuką įkišt  unsure.gif

Aš čia nepiktybiškai..  4u.gif bet jūsų paskaičius vis pagalvoju, kad jezus kokia aš mama, visai vaiko sveikata nesirūpinu  blush2.gif

nu zinok as pradejau visu tuo reikalu dometis, nes...
mano pirmagime sirgo labai daug, pradedant, kad pirma karta susirgo plauciu uzdegimu vos dvieju menesiu amziaus.... jau tiek gavusi vaistu doh.gif ir tiek vaistai visa organizma isderino, issekino doh.gif sirgo ir sirgo kas pora menesiu nuolat.
nenoriu kartoti tos pacios klaidos ir su maziuku...
jau zinau lengviausia kelia, kuriuo eina medikai- israso antibiotiku ir jiems nusispjauti, kad vel uz menesio pas ju uz duru sedesi... net apsidraudimui skiria stipriausius vaistus doh.gif
man irgi ir tie pavadinimai maisosi ir tie zirniukai uzknisa, bet taip nenoriu chemijos vaikui kist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 04 28, 17:33)
Bet CRB į bendrą gi neįeina. Visad reik atskirai prašyt, kad padarytų.
O dėl padidėjusio leukocitų kiekio, mano didžiajai yra taip buvę, o CRB nebakterinis. Tai tada Kauno klinikose išryškino, kad būna taip kaip ir ligos krizės metu (pavadino tai "žirklėm"). Tiesą sakant nežinau kokie ten procesai (bijau primeluot), bet išryškino, kad gali būti ligos metu toks momentas, kai leukocitai pakyla ir tai nebūtinai bakterinis uždegimas.
Mane tai klinikose ir išmokė visad tą CRB daryt.

Ir mums taip buvo - CRB norma, bet sakė, kad virusinis plaučių uždegimas doh.gif

QUOTE(arbuzina @ 2010 04 28, 22:01)
nu zinok as pradejau visu tuo reikalu dometis, nes...
mano pirmagime sirgo labai daug, pradedant, kad pirma karta susirgo plauciu uzdegimu vos dvieju menesiu amziaus.... jau tiek gavusi vaistu  doh.gif ir tiek vaistai visa organizma isderino, issekino  doh.gif sirgo ir sirgo kas pora menesiu nuolat.
nenoriu kartoti tos pacios klaidos ir su maziuku...
jau zinau lengviausia kelia, kuriuo eina medikai- israso antibiotiku ir jiems nusispjauti, kad vel uz menesio pas ju uz duru sedesi... net apsidraudimui skiria stipriausius vaistus  doh.gif
man irgi ir tie pavadinimai maisosi ir tie zirniukai uzknisa, bet taip nenoriu chemijos vaikui kist  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Coccinela, manai čia sportiniais interesais. bigsmile.gif Užknisa viskas. Bet kai nėra išeities, tai ir žaidi. Pvz., jeigu matau, kad galiu padėti, o cheminė medicina nepadeda, tai ir suku galvą. Pavaliui vis kažkas gaunasi (ko su chemija nepavyksta padaryti mėnesiais).

Krika, pasižiūrėk:

http://www.helium.co...d-ear-infection

http://health.hpathy...atment-cure.asp

Tau pačiai yra nustatytas konstitucinis? Tas gali padėt. ax.gif
Atsakyti
Nu manoji irgi žiauriai daug sirgo 2 metus iš 3, joa, žinau, kaip ten LT gydytojai gydo doh.gif aš jau buvau specė visų tų mikstūrėlių, ir atibiotikai buvo labai dažnas "draugas"...

O kai atvažiavom į D, atsivežiau Baltos užrodytą knygą "Padėkime augti", labai greitai ją "surijau" ir taip mane tos natūropatų mintys įtikino ir įkvėpė... ir dar pas tokią nuostabią pediatrę papuolėm wub.gif nu jin taip nuoširdžiai pasidžiaugdavo, kad dar nėr obstrukcijų, vis sakydavo, kad aš šaunuolė, kita mama seniai jau būtų buteliukais pasikrovus. Žo, to pasitikėjimo ir vaiku, ir savim įpūtė wub.gif Ir ŠITOKS akmuo nuo dūšios nuriedėjo, net sunku apsakyt.. o kažkada aš irgi daug ašarų išliejau, besikankindama "nu kodėl tas mano vaikas tiek serga"....

Bet ir iš tiesų, pakalbėjus su užsienio mamom pastebėjau tendensiją, kad LT gydytojai labai aršiai puola nuo pat pradžių tuos vaikus gydyt, o Skandinavijoj ir pas mus "leidžia" vaikui pasirgt. Tik, aišku, dar priklauso pas kokį gydytoją papulsi...

Aišku, aš jūsų visų istorijų nežinau, ir vardų neskiriu apart kelias su kuriom asmeniškai ar kitose temutėse teko pabendraut, gal man taip tik atrodo, kad čia viena mama taip kaip vilkelis tarp tų žirniukų sukas, o iš tikrųjų visos vos po vieną kartą užklausia ir pan..
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 28, 22:30)
Krika, pasižiūrėk:

http://www.helium.co...d-ear-infection

http://health.hpathy...atment-cure.asp

Tau pačiai yra nustatytas konstitucinis? Tas gali padėt.  ax.gif

ačiū. kiek akis užmatė, vis tik liksiu prie puslatilos. nes man skausmas ne pastovus, o pulsuojantis, toks perveriantis iki viršugalvio ir vėl ramu....

konstitucinio neturiu.
šiandien loristė paskubino vaiko užrašymą pas homeopatę akis į akį. nori operuoti adenoidus. dabar va išeis į daržą ir žiūrėsim kiek laiko nesirgsim. jei nebesusirgsim tai įkalbinės operuotis rudenį. jei susirgsim - dabar, kad vasarą "atsistotų ant kojų". tai man žūt būt reikia su homeopate kalbėtis dėl adenoidų.
o ir man jau laikas po 1,5 mėnesio pasirodyti
Atsakyti

Coccinela,
Aš jau po pirmo vaiko gimimo duodavau kompleksinius homeopatinius vaistus, chemijos beveik nenaudojom visiškai, išskyrus keletą ekstra atvejų, kai nerasdavau homeopato.
Po išsamių Obuoliausios postų susidomėjau vienkomponenčiais, kažkaip ji aiškiau parašydavo, nei bet kokiose knygose 4u.gif Labai mėgstu skaityti šią temukę, dėkui visoms, kurios dalinatės 4u.gif
Kai tingiu, neturiu jėgų knistis labai detaliai, imu kompleksinį ir nesuku sau galvos.
Pastaruoju metu žaidžiam su konstituciniais, įdomus žaidimuks 4u.gif
Atsakyti
Mano dičkė, irgi iki 4 m. jokios chemijos nebuvo gavus. O paskui kaip pradėjo sirgt doh.gif . Net mūsų naujas pediatras sako, kas atsitiko, kad toks lūžis įvyko. Ir jokio paaiškinimo, apart to, kad panašiai tuo metu vaiką paskiepijau nuo erkinio encefalito doh.gif
O nesirgo mano mergina visai. Leliukas kai buvo gal 3 kart labai stipriai persirgo (bet cheminių negavo), o paskui kai susirgdavo pakarščiuodavo lygiai vieną dieną (jokių slogų, jokių kosulių). Tai kaip pradėjom sirgti, kad per 2-3 savaites nepasveikdavo, o po tų 2-3 savaičių iš naujo susirgdavo... Tai keli metai jau atsipūst negaliu. Dabar lyg viltis atsirado, kad baigsis visa tai kažkada smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, noriu patarimo. Paskyrė mums gydymą nuo bėrimo sekmadienį, nuo pirmadienio jau duodu visus vaistus (vadinas tris dienas), o šiandien visas kaklas išbertas, nors buvo praėję. Ir labai niežti jam, patepiau su Traumeeliu, nežinau nei ką daugiau daryt,laukti, stebėti ar skambinti gydytojui. Ar gali būti taip greitai suintensyvėjimas po trijų dienų?
vilytte, kaip suprantu susieji su skiepais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 29 balandžio 2010 - 07:20
Argus, man rodos gali.
Mes pas gyd. M. kai pradėjom gydytis, tai pradžioj išbandėm daug žirniukų. Praktiškai po vienos dozės sekančių dieną ištikdavo priepuolis, ne toks stiprus kaip tikrai sergant, bet ... Mums gyd. liepdavo nutraukt iš karto.
Aš tavo vietoj skambinčiaus arba praretinčiau kuriam laikui (čia jau aišku saviveikla, bet ką daryt kai blogai).

O dėl skiepų nežinau, kiek jie turėjo įtakos. Bet kai naujas gyd. užklausė, o tai kas atsitiko, tai apart to skiepo nieko neatsitiko... (ir jokio vaikų kolektyvo dar nelankėm, kad būtų galima suverst bėdą bendravimui su vaikais). Tada pradėjo lįst odos problemos, kurios jokiam cheminiam gydymui nepasidavė, paskui laringitai nuolatiniai (beveik iki 5 m. vaikas nusikosėjęs nebuvo), o paskui astma verysad.gif . O kai vokelį į rankas gauna ir ties patys tradiciniai daktarai neleidžia vaiko pneumo skiepu skiepint (nors atrodo gi kaip tik mums dažnai serganties tas skiepas ir skirtas) ir vakcina nuo kokliušo, kas belieka galvot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 29 balandžio 2010 - 07:32