Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Laukiau, kada Eima apie CRB parašys. Parašė smile.gif . Krika, tai bet kur pasidarykit tą CRB privačiai, kainuoja iki 20 Lt. Padaro momentaliai. Taigi Klaipėdoj šitiek privačių šeimos centrų... Kaune tai yra viečikių, kur padaro per 5-10 min.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 28, 15:09)
Iš tikrųjų keista, nes visus parametrus peržiūrėjau kelis kart. O gydytoja pati nepakomentavo?

Šalia tų normų skliausteliuose ar per brūkšnelį ir turi būt pažymėtos nuo/iki normos "teisingos".

Šiaip kiti parametrai +/- nieko labai blogo kaip ir nėr... Bent CRB išprašius būtum blush2.gif  O kaip vaikas jaučiasi?

va tame ir reikalas, kad skliaustuose yra tos normos, bet internete radau kad suaugusių ir vaikų (netgi pagal amžių) skiriasi tos normos.
gydytoja paaiškino, kad yra uždegimas ir galbū reikėtų antibijotikų. liepė neštis pas loristą, tad ir turiu po ranka tą lapelį.

kai pirmą kartą prašau daryti tyrimą, dėl antibijotikų duoti ar neduoti, tai nežinau ko prašyti. ir tai sakė kad bus mokamas 10 litų. pasakiau "tik tiek?" tai galiu kiekveiną kartą vaikui susirgus susimokėti, o ne organizmą žaloti su antibais. gydytoja atšovė, jog nesiūlo, nes ne visis išgali susimokėti. bet ne apie tai esmė - nežinojau ko prašyti. kas tą uždegimą rodo? kas rodo virusinis ar bakterinis susirgimas? vienžo, ......
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2010 04 28, 15:15)
Laukiau, kada Eima apie CRB parašys. Parašė smile.gif . Krika, tai bet kur pasidarykit tą CRB privačiai, kainuoja iki 20 Lt. Padaro momentaliai. Taigi Klaipėdoj šitiek privačių šeimos centrų... Kaune tai yra viečikių, kur padaro per 5-10 min.

tai kad ir mes lankomės ne valstybinėj poliklinikoj g.gif

nu bet nėr ko jau spėlioti. žiūrėsiu ką loristė sakys. vaikas girdėti pradėjo, nosis valytis pradėjo, o elgesys - nepakitęs. pradžioj ligos buvo vakarais verksniukė. o dabar nieko, pakitimų nematau. tik tiek kad naują veiklą rado - iš ausies vatytę į nosį įsikišti doh.gif
Atsakyti
Reikia daryt bendrą ir CRB.
Atsakyti
Bendras ir padarytas. Dabar pagalvojau, kad gal neutrofilų iš piršto imant nedaro g.gif
Vaikas gerai jaučiasi ir nėra temperos? Tai ir nėr ko pergyvent tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 28 balandžio 2010 - 14:58
QUOTE(Eima @ 2010 04 28, 15:57)
Vaikas gerai jaučiasi ir nėra temperos? Tai ir nėr ko pergyvent tada mirksiukas.gif

temperos ir nebuvo net ligos pradžioj schmoll.gif

o kad man ausį skauda? užnešė bacilą?

atsiprašau, kad čia aš taip klausinėju viską šioj temoj, bet norisi vaiką išsaugoti nuo antibų. juk tik prieš dvi savaites buvom sirgę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 28, 16:57)
Bendras ir padarytas. Dabar pagalvojau, kad gal neutrofilų iš piršto imant nedaro g.gif

Bet CRB į bendrą gi neįeina. Visad reik atskirai prašyt, kad padarytų.
O dėl padidėjusio leukocitų kiekio, mano didžiajai yra taip buvę, o CRB nebakterinis. Tai tada Kauno klinikose išryškino, kad būna taip kaip ir ligos krizės metu (pavadino tai "žirklėm"). Tiesą sakant nežinau kokie ten procesai (bijau primeluot), bet išryškino, kad gali būti ligos metu toks momentas, kai leukocitai pakyla ir tai nebūtinai bakterinis uždegimas.
Mane tai klinikose ir išmokė visad tą CRB daryt.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 28, 13:38)

ir dar.... pediatrė mestelėjo minti "nežinau kaip kraujas reaguoja į homeopatiją". tai klausimas, ar reaguoja? g.gif

Tikrai esu susidūrus, kad po homeopatinių būna leukocitai padidėję.

Atsakyti
Šiom dienom net kažkur straipsnį viena akim mačiau apie leukocitų kiekį ir homeopatiją.

Oi, ne visaip taip, apie limfocitus ten rašo... Bet gal kam įdomu, ten ir daugiau temų yra ax.gif čia

Bet apie leukocitus tai tikrai buvo kalbėta senesnėse temose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 28 balandžio 2010 - 17:02
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 28, 17:51)
Tikrai esu susidūrus, kad po homeopatinių būna leukocitai padidėję.

ačiū, Obuoliausia 4u.gif

turiu vieną gerą žinią, kitą blogą unsure.gif
dieną sužinojau kad mūsų homeopatė išvažiavusi iki gegužės 10 dienos. tad .....
pas loristę, kaip visad pirmas klausimas: ką šiuo metu gauna iš vaistų? na tai aš ir leptelėjau: lašiukai į nosį, lašiukai į ausis ir antibijtikai blush2.gif galvoju pažiūrės į ausis, ir pati gausiu per jas doh.gif
gera žinia - ausys geros thumbup.gif
nosį reikai gydyti su kitais lašiukais, atseit užtenka to skystimo. homeopatė liepė iki savaitės pabaigos bovistą vartoti.
bloga žinia - raudona gerklė. verysad.gif homeopatės nėra, tad teks man gydyti su jūsų pagalba. galvoju beladona imti? g.gif
Atsakyti
svekutes,
esu nauja sioje temoje ir dabar bandau perskaityti visas temas apie homeopatija. skaitant, pastebejau, kad dazniausiai kalbama apie mazesnes potencijos homeopatines priemones ir retesni vartojima. tuo tarpu man homeopate paskyre konstitucini gydyma (gydom berima), kurio metu turiu vartoti C30 potencijos zirniukus 6 kartus per diena kelias savaites. as nekvestionuoju jos sprendimo, bet ir skambinet visokiais man siaip iskilusiais klausimas nenoriu, todel noreciau jusu nuomones del tokio "kurso". tiesa, po keliu dienu vartojimo, tragiskai pablogejo emocine bukle kokiai valandai, bet tas pablogejimas tikrai buvo tragiskas doh.gif ir anksciau nepatirtas
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 28, 17:39)
ačiū, Obuoliausia  4u.gif

turiu vieną gerą žinią, kitą blogą  unsure.gif
dieną sužinojau kad mūsų homeopatė išvažiavusi iki gegužės 10 dienos. tad .....
pas loristę, kaip visad pirmas klausimas: ką šiuo metu gauna iš vaistų? na tai aš ir leptelėjau: lašiukai į nosį, lašiukai į ausis ir antibijtikai  blush2.gif galvoju pažiūrės į ausis, ir pati gausiu per jas  doh.gif
gera žinia - ausys geros  thumbup.gif
nosį reikai gydyti su kitais lašiukais, atseit užtenka to skystimo. homeopatė liepė iki savaitės pabaigos bovistą vartoti.
bloga žinia - raudona gerklė.  verysad.gif homeopatės nėra, tad teks man gydyti su jūsų pagalba. galvoju beladona imti?  g.gif

Krika, gerklė nebuvo prieš tai suraudus?
Kaip vaikas? Pakankamai žvali? Temperatūra yra?
Jeigu viskas daugiau mažiau normoje, siūlyčiau palaukti bent kelias valandas (ar iki ryto) ir žiūrėt. Pradėt duoti bet kada spėsi. Galimas variantas, kad čia tas pats virusas migruoja ir įprastiniu atveju jau turėtumėt visą puokštę. 4u.gif

QUOTE(THAI @ 2010 04 28, 17:42)
svekutes,
esu nauja sioje temoje ir dabar bandau perskaityti visas temas apie homeopatija. skaitant, pastebejau, kad dazniausiai kalbama apie mazesnes potencijos homeopatines priemones ir retesni vartojima. tuo tarpu man homeopate paskyre konstitucini gydyma (gydom berima), kurio metu turiu vartoti C30 potencijos zirniukus 6 kartus per diena kelias savaites. as nekvestionuoju jos sprendimo, bet ir skambinet visokiais man siaip iskilusiais klausimas nenoriu, todel noreciau jusu nuomones del tokio "kurso".  tiesa, po keliu dienu vartojimo, tragiskai pablogejo emocine bukle kokiai valandai, bet tas pablogejimas tikrai buvo tragiskas  doh.gif  ir anksciau nepatirtas

Thai, pas P. buvot? Tiesą sakant, kiekvienas gydytojas savo taktiką ir dozavimą turi. Kuris geriausias - vienas D. težino...Reikia žiūrėt, kaip bendra būklė.
Jeigu jaučiasi, kad tas emocinis įsitempimas išliko - tada tikrai skambinti ir konsultuotis su gydytoja. Iki to laiko, manyčiau, būtų tikslinga duoti žirniukus rečiau.
Atsakyti
SUSISTEMINTOJ MEDŽIAGOJ RADAU Pulsatilla d3 - Ausu uzdgm (vartot su 2 ir 4 vaistais 3 zirn/ kas val0. KAI PSUPRASTI TĄ 2 IR 4?

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 28, 19:39)
Krika, gerklė nebuvo prieš tai suraudus?
Kaip vaikas? Pakankamai žvali? Temperatūra yra?
Jeigu viskas daugiau mažiau normoje, siūlyčiau palaukti bent kelias valandas (ar iki ryto) ir žiūrėt. Pradėt duoti bet kada spėsi. Galimas variantas, kad čia tas pats virusas migruoja ir įprastiniu atveju jau turėtumėt visą puokštę.  4u.gif

gerklė buvo graži, temperatūros kaip nebuvo taip ir nėra. žvali, pokyčių jokių schmoll.gif
o ką reiškia "visa puokštė"? nenoriu aš tos puokštės schmoll.gif
Atsakyti