Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kirkė @ 2010 04 27, 16:20)
Jau išsiunčiau  smile.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 27, 19:09)
Pagal skruostų aprašymą ir elgesį panašu į Chamomilla  unsure.gif

Dėkui 4u.gif

QUOTE(Eima @ 2010 04 27, 20:37)
Merginos, kurios vaiką mašinoj pykindavo ir M. kažką išrašęs buvo? PLease...

Gal tiktų šitie g.gif PETROLEUM – nepakenčia išmetamųjų dujų kvapo.
TABACUM – pykinimas, vėmimas, šaltas prakaitas, blyškumas, nualpimas.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 04 27, 15:55)
Parašyk savo el paštą į AŽ - permesiu, ką turiu susirinkusi apie vaistus.

Galeciau ir as paprasyti - ikulia40@gmail.com

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Eima, mano paną didžiąją pykino. M. buvo skyręs Cocculus 30. Manąją pykino ne nuo benzino, bet nuo paties supimo, ypatingai stabdymo. Jei reikia einu ieškot vartojimo schemos, nes dabar jau nepamenu. Sakė pavartojus 2 mėn. labai ilgą laiką turėtų nepykint.

Dreksis, jei šioj temoj klausi, matyt yra klausimų. Be to ir gyd. kiek suprantu po kurso liepė pasirodyt. Tai pasirodykit. Susirašykit klausimus (pvz. ar verta ūminiu susirgimu duot tą Arsenicumą ir pan.), ir konsultacija tikrai nebus veltui. Be to vasara prieš akis klausimų turėtų būt pilna (ką traumai, ką bitei įgėlus). O gal dar kokį parentintą palaikomąjį gydymą skirs...

Greisi, smagu, kad ir vėl patiko. Nes aš jau galvoju, kad aš čia viena dėl gyd. kvankštelėjus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 04 28, 07:11)
Eima, mano paną didžiąją pykino. M. buvo skyręs Cocculus 30. Manąją pykino ne nuo benzino, bet nuo paties supimo, ypatingai stabdymo. Jei reikia einu ieškot vartojimo schemos, nes dabar jau nepamenu. Sakė pavartojus 2 mėn. labai ilgą laiką turėtų nepykint.

Būk gera, pažiūrėk schemos 4u.gif
Atsakyti
Cocculus 30 - po 5 žirnius 1 kart savaitėj 2 mėnėsius. Kai skyrė mums buvo 6 metai.
Bet su tuo dozavimu, tai aš jau nesiimu spręsti daug čia, mažai. Nes atrodo, kad gydytojai labai skirtingai gydo, spręsk pati 4u.gif .

Tiesa, mes taip ir nevartojom, nes kai važiavom pas gydytoją, problema buvo stipriai sumažėjus. Tik besikalbant kaip vaikas augo nuo mažens, papasakojom apie tuos labai stiprius pykinimus (manoji vemdavo kiekvieno važiavimo metu). Tai tada jis pasakė, kad reikėjo tų žirnių ir išrašė ateičiai, jei bėda vėl grįžtų. Bet ar padeda - pasakyt negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 28 balandžio 2010 - 08:34
QUOTE(vilytte @ 2010 04 28, 08:11)

Dreksis, jei šioj temoj klausi, matyt yra klausimų. Be to ir gyd. kiek suprantu po kurso liepė pasirodyt. Tai pasirodykit. Susirašykit klausimus (pvz. ar verta ūminiu susirgimu duot tą Arsenicumą ir pan.), ir konsultacija tikrai nebus veltui. Be to vasara prieš akis klausimų turėtų būt pilna (ką traumai, ką bitei įgėlus). O gal dar kokį parentintą palaikomąjį gydymą skirs...

Greisi, smagu, kad ir vėl patiko. Nes aš jau galvoju, kad aš čia viena dėl gyd. kvankštelėjus ax.gif .

Atsiperka visas kelias biggrin.gif .Tai mano vyras tai ką jūs ten porą valandų kalbate,nors pats gydytoją matė trumpai,bet ir jam labai patiko.Nu ir aišku pats gydymas,nes per Natūramundą bankrotas šeimai grėsė,tai jau čia jam geriau važinėti.Vaistai pigūs ir rezultatai matosi.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 04 28, 08:32)
Cocculus 30 - po 5 žirnius 1 kart savaitėj 2 mėnėsius. Kai skyrė mums buvo 6 metai.
Bet su tuo dozavimu, tai aš jau nesiimu spręsti daug čia, mažai. Nes atrodo, kad gydytojai labai skirtingai gydo, spręsk pati 4u.gif .

Ačiū tau labai 4u.gif Čia ne maniškiams, bet atsiminiau, akd lyg ir rašė anskčiau kažkas apie tai, o kai bandžiau ieškot - neradau...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 27, 20:00)
Aš pusė dėžutės jau išmečiau doh.gif

O kada jūs naudojat Oculoheelį?

Aš lašinu, jeigu parausta akys nuo šienligės (iritas), šiaip prisilaksto laukuose ir gaunasi uždegimas. Dar vienam žmogui daviau, vietoj dirbtinių ašarų padeda (nes vad. dirbtinės ašaros dar labiau suerzino).
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
prisiskaiciau info, bet vistiek noriu pasitarti blush2.gif
antra diena sloga skysta, asaroja akys, ciaudeja. Temperaturos nera. Ryte lyg sukoseja biski. Nakti labai uzimta nosyte...
pagerejimo jokio kol kas.
ar teisingai pasielgciau jei duociau kas dvi valandas po zirniuka (vaikui 1metukai, ir 2 men) allium cepa ir mercurius solubilis?
Patarkit, prasau blush2.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad Allium cepa ir Merc. sol. yra skirtingoms slogoms. Svogūnas vandeningai, su čiauduliu, galimas akių ašarojimas, bet dirgina tik nosies išskyros (net jei ryte atrood gelsva, bet dienos eigoj tampa skaidria). Merc. sol. tokiai jau pažengusiai slogai, su blogu kvapeliu, pereinančiai arba perėjusiai į bakterinę, randąsi tirštumas ir spalva.
Atsakyti
yahoo.gif

Buvom pas gydytoją. Šiandien atsikėlė - nebekosti, bet vis dar alsuojanti tokia blink.gif paprastai, jei serga, rytais atsikėlus turi pirmiau gerai išsikosėt ir tik tada diena prasideda. nu galvoju, joooo.....
Bet nuramino, kad bronchuos tik truputį, šiaip takai švarūs. Ir pati jau matau, kad ir nosis jau link pabaigos valytis, ir vis dažniau atsikosti kaip reikiant wub.gif

Dėl perdozavimo Obuoliausia buvo teisi, pediatrė irgi sakė, kad jau turbūt persistengiau.. blush2.gif Bet liepė ateity taip pat Lachesis duot tik atsargiau. Ir jei Lachesis po pirmų dozių neveikia, pakeist į Carboneum sulfur C30...

Ir dar labai pradžiugino,- eisim kitą savaitę dėl konstitucinio kalbėtis - nemokamai padarys bigsmile.gif

O jūs kai einat pas homeopatus ir per konsultaciją išrašo kokį vaistą, jums duoda "pabandymui" nors kelis žirniukus ar reik tiesiai pačiam į vaistinę eit?
Atsakyti
Padariau dukrai kraujo tyrimą:
WBC (leukocitai, ane?) norma (4,0-9,0), o pas dukrą 13,7. uždegimas? antibijotikai reikalingi? ar pasveiksim be jų?

nosytė rytais pradėjo geltonai valytis. šiandien einam pas loristę.
Atsakyti