kur ant nugaros dėdavo?
Kirke, jei vaikui nori statyt, reiktų su gyd. konsultuotis. Kadangi mano dičkė su kosuliais ilgą laiką kamavos, vienu metu buvau sumanius, kad reik taures statyt. Tarybiniais laikais gi vos ne kursas būdavo (10 kartų ar mažiau nepamnu jau), pulmonologai išaiškino, kad taurės gali pakenkti plaučių audiniui. Tad vaiko atveju, gal verta pasiskaitinėt detaliau.
Obuoliausia, o tai jei tavo nuomone Cocinela perdozavo, kaip tu išdrįsai duot vyresnėliui P. dažnumo skirtą konstitucinį? Vis noriu paklaust ar vis dar imat tokiu pat dažnumu, bet kai nerašai, tai nedrįstu klaust.
Šiaip pasakojau, kad šeimoj buvo nuo Psorinumo labai stiprių bėrimų - gydytojo nuomone reikėjo nedelsiant imti antidotą ir daugiau to vaisto niekad nebandyt.
Bet įdomiausia, kad man mano konstitucinis tik 2 sav. paskirtas. Tos 2 savaitės seniai praėjo. Atrodo neveikė neveikė, ir ... nesupratau iš kur pas mane atsirado bronchitas. Ir dar ar tik ne obstrukcinis . Dusina, krūtinė kaip suspausta. Kosau, bet nesuprantu nei kaip, nei ką. Kažkada seniai tokiom ligom labai dažnai sirgdavau ir visi kartai būdavo gydomi antibiotikais. Įtarimas, kad lenda turėtos ligelės Paskaičiau, kad Na mur. reikia laiko kad pradėtų veikti, o kartais netgi nemažai laiko...
Obuoliausia, o tai jei tavo nuomone Cocinela perdozavo, kaip tu išdrįsai duot vyresnėliui P. dažnumo skirtą konstitucinį? Vis noriu paklaust ar vis dar imat tokiu pat dažnumu, bet kai nerašai, tai nedrįstu klaust.
Šiaip pasakojau, kad šeimoj buvo nuo Psorinumo labai stiprių bėrimų - gydytojo nuomone reikėjo nedelsiant imti antidotą ir daugiau to vaisto niekad nebandyt.
Bet įdomiausia, kad man mano konstitucinis tik 2 sav. paskirtas. Tos 2 savaitės seniai praėjo. Atrodo neveikė neveikė, ir ... nesupratau iš kur pas mane atsirado bronchitas. Ir dar ar tik ne obstrukcinis . Dusina, krūtinė kaip suspausta. Kosau, bet nesuprantu nei kaip, nei ką. Kažkada seniai tokiom ligom labai dažnai sirgdavau ir visi kartai būdavo gydomi antibiotikais. Įtarimas, kad lenda turėtos ligelės Paskaičiau, kad Na mur. reikia laiko kad pradėtų veikti, o kartais netgi nemažai laiko...
Aš nežinau, ar perdozavau.. kartą kai tikrai perdozavau, to paties Lachesio, tai jin verkšlent pradėjo, tiesiog žliumbė dėl bet ko, absoliučiai lygioj vietoj.. O dabar vaikas daug ramesnis ir lėtesnis nei šiaip būtų, nors nuotaikos geros ir žaidžia.
Alsuoja antra diena, jetus, o mano ausys jau atprato, nebežinau ar jau spazmuoja bronchus, ar dar ne, ir rankos jau prie ko cheminio nori tiestis, bet taip visą žiemą "sausai" ištempėm, negi dabar pavasario įkaršty suskysiu
Jei vaikas vos įstengia nosį išsipūst - jau obstrukcijos ar nebūtinai? Gal tik šiaip viskas užūmėję?
Alsuoja antra diena, jetus, o mano ausys jau atprato, nebežinau ar jau spazmuoja bronchus, ar dar ne, ir rankos jau prie ko cheminio nori tiestis, bet taip visą žiemą "sausai" ištempėm, negi dabar pavasario įkaršty suskysiu
Jei vaikas vos įstengia nosį išsipūst - jau obstrukcijos ar nebūtinai? Gal tik šiaip viskas užūmėję?
Ka tik is pediatres, PULIUOJANTI ANGINA
Skyre antibiotiku, nzn ka daryti, gal nuo ryto pas homeopate vezti..
nesumastau ka daryti
nesumastau ka daryti
QUOTE(Coccinela @ 2010 04 27, 16:40)
Aš nežinau, ar perdozavau.. kartą kai tikrai perdozavau, to paties Lachesio, tai jin verkšlent pradėjo, tiesiog žliumbė dėl bet ko, absoliučiai lygioj vietoj..
Vat maniškei irgi Lachesis buvo tą patį iššaukęs. Bet kaip paskui išsiaiškinom, ne jos vaistukas buvo O buvo gavus kas 3 dieną po 1 kart.
QUOTE(Eima @ 2010 04 27, 13:20)
Kas turi patirties su akių uždegimais? Mano mažiukui vėl akytės puliuot pradeda... Lašinu Oculoheelį kas 2 val po 1 lašiuką. Bet ar tikrai reik iš kart tą pūslelę išmest ir po 2 val imt naują? Man lieka daugiau nei pusė - gaila kažkaip
Papildyta:
Dar pasiskaičiau,kad Oculoheel prie permatomų išskyrų iš akių... O pas maniškį gelsvos, tai netinka? O tai kaip man kitaip tas akis plaut?
Papildyta:
Dar pasiskaičiau,kad Oculoheel prie permatomų išskyrų iš akių... O pas maniškį gelsvos, tai netinka? O tai kaip man kitaip tas akis plaut?
Eima, man sėkmingai tas oculoheel'is prastovi atidarytas ir kelias dienas. Paskui, jeigu reikia lašinti, tikrai veikia.
Pasiskaityk Pulsatilla, Euphrasia, Aconitum. Daugiau reikia žiūrėtis.
QUOTE(youste @ 2010 04 27, 15:03)
Gal galėtum ir man į jaituns@gmail.com
Merginos, patarkit kaip mažę gydyti (2,5 metukų) - iš ryto buvo linksma, tik mažai valgė, skundėsi, kad skauda pilvelį, prašėsi nešiojama. Apie 12,30 t-ra buvo 37,7 - daviau Belladonna, 14,30 val. t-ra 39 - kas 15 min. duodu Belladona, dar ištirpinau gerti, bet nekrenta t-ra. Darosi irzlesnė, nenori kontakto - dešinys skruostukas skruostukas labiau paraudęs, ant liežuvio baltos apnašos. Dar tęsti Beladoną ar ką kitą bandyti?
Merginos, patarkit kaip mažę gydyti (2,5 metukų) - iš ryto buvo linksma, tik mažai valgė, skundėsi, kad skauda pilvelį, prašėsi nešiojama. Apie 12,30 t-ra buvo 37,7 - daviau Belladonna, 14,30 val. t-ra 39 - kas 15 min. duodu Belladona, dar ištirpinau gerti, bet nekrenta t-ra. Darosi irzlesnė, nenori kontakto - dešinys skruostukas skruostukas labiau paraudęs, ant liežuvio baltos apnašos. Dar tęsti Beladoną ar ką kitą bandyti?
Pagal skruostų aprašymą ir elgesį panašu į Chamomilla
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2010 04 27, 16:12)
Tiesą sakant, dabar nežinau, kas ir kaip veikia. Laukiu, kol baigs žydėti beržai. O jie žydi jau virš 2 savaičių. Nes kai užeina šienligė, tai rodos, viskas po senovei... Kai ne - lyg ir geriau.
Kažko tikrai neigiamo nematau. Gal dėl to tokia rami.
QUOTE(Ingredd @ 2010 04 27, 16:56)
Ka tik is pediatres, PULIUOJANTI ANGINA
nesumastau ka daryti
nesumastau ka daryti
Jeigu akivaizdžiai dešinė - Belladonna homaccord.
Mercurius compositum Šitie du iš heel ir galima rasti didesnėse Eurovaistinėse.
Tikrai turi suveikt. Jau esu ne tik pati išbandžius.
Papildyta:
Kodėl mąstau, kad Lachesis buvo perdozavimas... Pirmai gal ne visai aiškiai surašiau.
Kiek esu pastebėjus, jeigu vaistas yra paruoštas iš "agresyvesnės" medžiagos, jis ir veikia ne taip švelniai kaip, pvz. Chamomilla.
Esu tokį variantą pastebėjus asmeniškai su Aconitum, dar esu skaičius apie tokius variantus su Lachesis ir Belladonna (šita gali iššaukti pakankamai aštrų galvos skausmą, tačiau paėmus, pvz. paracetamolio, visos temperatūros nukrinta ir nebepakyla).
QUOTE(Eima @ 2010 04 27, 14:20)
Kas turi patirties su akių uždegimais? Mano mažiukui vėl akytės puliuot pradeda... Lašinu Oculoheelį kas 2 val po 1 lašiuką. Bet ar tikrai reik iš kart tą pūslelę išmest ir po 2 val imt naują? Man lieka daugiau nei pusė - gaila kažkaip
Papildyta:
Papildyta:
Kaip tik vakar Buvom pas Gyd.M,tai sakė kall bichrom tinka,jeigu neklįstu,mums ta pati bėda buvo.
Bet kažkaip įtartinai,dar vaistų nepradėjus gerti,o tik pakalbėjus su gydytoju,mano mažiui dingo sloga,kurią turime nuo rudens.........Nu aišku faina .Labai gerai kažkaip jaučiuosi ,kai pas jį apsilankome.Apžiūrėjo i vyrą ir mane pakonsultavo .Nu ir aišku abu vaikus.Nu tiek lekiu vaistukų.
Pradėjau duot Pullsatilla, nes iš akyčių geltonos išskyros, + iš nosies geltoni ir ausytės ką tik buvo užgriebtos. Dar nusipirkau Apropos lašiukų akytėms. Žiūrėsim kaip toliau ir tikėsiuos geriausio, nors kažkur skaičiau, kad po plaučių uždegimo organizmas apsivalo/atsigauna po 2 mėnesių tik
Aš ir tada važiuoju jei taip sveiksta
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 27, 18:11)
Kaip tik vakar Buvom pas Gyd.M,tai sakė kall bichrom tinka,jeigu neklįstu,mums ta pati bėda buvo.
Bet kažkaip įtartinai,dar vaistų nepradėjus gerti,o tik pakalbėjus su gydytoju,mano mažiui dingo sloga,kurią turime nuo rudens.........
Bet kažkaip įtartinai,dar vaistų nepradėjus gerti,o tik pakalbėjus su gydytoju,mano mažiui dingo sloga,kurią turime nuo rudens.........
QUOTE(dreksis @ 2010 04 25, 18:18)
turiu klausimėlį
dukra gėrė konstitucinį arsenicum album 200. lyg ir dingo elgesio problemos turėjom po kurso dar pasirodyti homeopatui, bet galvoju ar verta?
tai va, norėjau paklausti, kas kiek laiko reikia pakartoti, kad negryžtų problemos? ir dar...rašote , kad peršalimo atveju padeda konstitucinis. kokia dozę duoti ir ar užtenka vienkartinės dozės/ nes šiaip konstitucinio ir negalima dažnai...
mūsų atveju gėrė kas 2 sav po 5 žirniukus.
ačiū už atsakymą
dukra gėrė konstitucinį arsenicum album 200. lyg ir dingo elgesio problemos turėjom po kurso dar pasirodyti homeopatui, bet galvoju ar verta?
tai va, norėjau paklausti, kas kiek laiko reikia pakartoti, kad negryžtų problemos? ir dar...rašote , kad peršalimo atveju padeda konstitucinis. kokia dozę duoti ir ar užtenka vienkartinės dozės/ nes šiaip konstitucinio ir negalima dažnai...
mūsų atveju gėrė kas 2 sav po 5 žirniukus.
ačiū už atsakymą
man niekas nepataria ar vis dėlto geriau pas gydytoją apsilankyti, kad viską paaiškintų
Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2010 04 27, 15:55)
Parašyk savo el paštą į AŽ - permesiu, ką turiu susirinkusi apie vaistus.
ir aš noriu r.baltakava@gmail.com ačiū
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2010 04 27, 20:13)
o jūs registruojatės ar šiaip nuėjus priima?
Merginos, kurios vaiką mašinoj pykindavo ir M. kažką išrašęs buvo? PLease...
Tikrai reik pas gydytoją ir jis viską turėtų gerai paaiškint.
O pas M. mes nevažinėjam, tik sakau jei vaikai pagija be nieko tai važiuosim
QUOTE(dreksis @ 2010 04 27, 19:30)
man niekas nepataria ar vis dėlto geriau pas gydytoją apsilankyti, kad viską paaiškintų
QUOTE(Eima @ 2010 04 27, 20:37)
Merginos, kurios vaiką mašinoj pykindavo ir M. kažką išrašęs buvo? PLease...
Nu jo kažkaip įdomiai ,tiesa buvo praeitas kursas Gyd.M išrašytas,tai gal jis suveikė.
Dėl Pullsatilla,tai sakė tada jeigu atsikėlus traiškanos lengvai nukrenta,sausos ta prasme,jeigu ne tai tas kur minėjau.
Pas gydytoją registruojamės.Ačiū Dievui,kad mes prie senų klientų,tai priėmė,nes šiaip jau kauniečių ir iš toliau nepriima.Nes atsirado tokių,kurie nori gydyti vaiką telefono pagalba ištisai.Viena mamytė iš Kauno įsigudrino kėkvienu susirgimu skambinti,man tai gėda už tokius žmones .Ūminiais atvejais niekada netrukdau gydytojo.Dėl tyrimų tokių blogų sakė nenusiminti,nes darėme,kai buvo blogai,tai ir kitaip negalėjo rodyti.Gal sakau pablogėjimas prieš pagerėjimą buvo,gal kačiukas nekaltas net .Dabar pradėsime naujus vaistukus,nors savijauta mergaitės labai gera.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 27, 18:09)
Eima, man sėkmingai tas oculoheel'is prastovi atidarytas ir kelias dienas. Paskui, jeigu reikia lašinti, tikrai veikia.
Aš pusė dėžutės jau išmečiau
O kada jūs naudojat Oculoheelį?