nuotirstos geltonos, bei zalios slogos yra hemaopatines tabletes " Cinnabsin"
Bet ligai isisenejus, hemaopatija nelabai padeda, buna kad reik heminiu vaistu ir nebutinai antibiotiku.
QUOTE(Coccinela @ 2010 04 26, 22:20)
Nu aš vėl su tuo Lachesiu...
Po savaitgalio emocinių audrų pasiligojo vaikas, būč nieko nedarius, pasloguoja, pakosti rytais atsikėlus ir praeina per kelias dienas - netrukdo jai tos ligos. Ale čia temutėn pasijungus ir prisiminiau, kad turiu Lachesis 30.. nu, galvoju, suduosiu. Vakar, matyt, per retai daviau (2 ar 3 kartus), nes biškį vaikas pritilo ir tiek, šiandien jau padažninau davimą - kaip man tas vaikas suglebo, išraudo, tiesiog akyse visišku ligoniu pasidarė.. tarp kitko, paskutinį kartą turėjo temperatūrą kažkur spalį, lygiai taip pat po Lachesis.
Parašiau laišką gydytojai, neišdrįsau skambint ir seselių prašyt pakviest, ką ten žmogų vidury pokalbio su pacientu nutraukinėsi
nu bet negaliu aš taip, kiekvieną kartą duodama Lachesį vis galvoju ar tikrai gera ir dozė, ir potencija (man liepė trimečiui 9-12 žirniukų stiklinėj ištirpdyt ir per dieną sugirdyt po gurkšnelį).. Ir man vis atrodo, kad jin net neįtaria jog mes galėtumėm būt Lachesis, nes aš vis nuėjus apie vaiko jautrumus jai pasakojuos (taip išpuola man..), prieš porą mėnesių davė Pulsatila, man kažkodėl susišvietė kad kaip konstitucinį (kartą per savaitę duot reikėjo), porą kartų sudaviau ir užmečiau, tiesiog kažkoks įsitikinimas, kad nereik tos Pulsatilos ir viskas Laukiu dabar ką dėl konstitucinio nustatymo atsakys, tikiuos, galės jį neskausmingai padaryt
Aš jau įtariu, kad jums gerokai atsibodau per šias dienas..
Po savaitgalio emocinių audrų pasiligojo vaikas, būč nieko nedarius, pasloguoja, pakosti rytais atsikėlus ir praeina per kelias dienas - netrukdo jai tos ligos. Ale čia temutėn pasijungus ir prisiminiau, kad turiu Lachesis 30.. nu, galvoju, suduosiu. Vakar, matyt, per retai daviau (2 ar 3 kartus), nes biškį vaikas pritilo ir tiek, šiandien jau padažninau davimą - kaip man tas vaikas suglebo, išraudo, tiesiog akyse visišku ligoniu pasidarė.. tarp kitko, paskutinį kartą turėjo temperatūrą kažkur spalį, lygiai taip pat po Lachesis.
Parašiau laišką gydytojai, neišdrįsau skambint ir seselių prašyt pakviest, ką ten žmogų vidury pokalbio su pacientu nutraukinėsi
nu bet negaliu aš taip, kiekvieną kartą duodama Lachesį vis galvoju ar tikrai gera ir dozė, ir potencija (man liepė trimečiui 9-12 žirniukų stiklinėj ištirpdyt ir per dieną sugirdyt po gurkšnelį).. Ir man vis atrodo, kad jin net neįtaria jog mes galėtumėm būt Lachesis, nes aš vis nuėjus apie vaiko jautrumus jai pasakojuos (taip išpuola man..), prieš porą mėnesių davė Pulsatila, man kažkodėl susišvietė kad kaip konstitucinį (kartą per savaitę duot reikėjo), porą kartų sudaviau ir užmečiau, tiesiog kažkoks įsitikinimas, kad nereik tos Pulsatilos ir viskas Laukiu dabar ką dėl konstitucinio nustatymo atsakys, tikiuos, galės jį neskausmingai padaryt
Aš jau įtariu, kad jums gerokai atsibodau per šias dienas..
Cocinella, buvo per daug to vaisto, įtariu. Mano mažasis irgi taip pačiai reaguoja, jeigu perdozuoju. Duok kokio eterinio pauostyt ir geriausia būt nekartot to vaisto. Per porą valandų turi praeiti (mažajam taip nuo Aconitum buvo).
QUOTE(arbuzina @ 2010 04 27, 12:02)
laba diena
ar teisingai elgiuosi nuo slogos vaikui duodama allium cepa ir calcium carbnicum?
labai dekinga buciau uz atsakyma
ar teisingai elgiuosi nuo slogos vaikui duodama allium cepa ir calcium carbnicum?
labai dekinga buciau uz atsakyma
Kiek aš suprantu, reikia žiūrėt, kokia sloga Lyg tai Obuoliausia buvo išvardinusi, kas kokiai slogai būdinga Kopinu:
Jeigu "gėris" geltonas - Pulsatilla
žalias, virvelinis, nemalonus kvapas - Kalium bichromicum
gelsvas virvelinis Hydrastis
geltona-žalia, labai užtinę, nemalonus kvapas - Mercurius solubilis (šitas, įtariu, greta kitų irgi turėtų tikti, nes jis nuo įvairių pūliuojančių uždegimų).
Naujas: aconitum, allium cepa, Nux vomica
Truputį senesnis: Na mur. (kaip kiaušinio baltymo konsistencija).
O Allium Cepa, jei gausios vandeningos ašaros ir sloga. Blogiau šilumoje (kambaryje), geriau vėsumoje (gryname ore). Dėl CaCarb nieko nežinau
Kas turi patirties su akių uždegimais? Mano mažiukui vėl akytės puliuot pradeda... Lašinu Oculoheelį kas 2 val po 1 lašiuką. Bet ar tikrai reik iš kart tą pūslelę išmest ir po 2 val imt naują? Man lieka daugiau nei pusė - gaila kažkaip
Papildyta:
Dar pasiskaičiau,kad Oculoheel prie permatomų išskyrų iš akių... O pas maniškį gelsvos, tai netinka? O tai kaip man kitaip tas akis plaut?
Papildyta:
Dar pasiskaičiau,kad Oculoheel prie permatomų išskyrų iš akių... O pas maniškį gelsvos, tai netinka? O tai kaip man kitaip tas akis plaut?
QUOTE(youste @ 2010 04 27, 12:50)
Kiek aš suprantu, reikia žiūrėt, kokia sloga Lyg tai Obuoliausia buvo išvardinusi, kas kokiai slogai būdinga Kopinu:
geltona-žalia, labai užtinę, nemalonus kvapas - Mercurius solubilis (šitas, įtariu, greta kitų irgi turėtų tikti, nes jis nuo įvairių pūliuojančių uždegimų).
O Allium Cepa, jei gausios vandeningos ašaros ir sloga. Blogiau šilumoje (kambaryje), geriau vėsumoje (gryname ore). Dėl CaCarb nieko nežinau
ko gero sumaisiau reikejo vietoj calcium carbonicum duot aconitum
kai atsikels po pokacio pakeisu.
Labai aciu susikuriau papkute sakiau desiuos visus vaistus kas nuo ko, nes susergam ir nebezinau ka beduot
QUOTE(arbuzina @ 2010 04 27, 14:40)
Labai aciu susikuriau papkute sakiau desiuos visus vaistus kas nuo ko, nes susergam ir nebezinau ka beduot
Parašyk savo el paštą į AŽ - permesiu, ką turiu susirinkusi apie vaistus.
Vakar daviau savo didčkiui nurodytus žirniukus. Tai kai užmigo, vos prikėliau, nors miegojo ištisas 4 valandas Širyt atsikėlė neapsisnargliavęs ir beveik nekosėjo. Tik per pietus pradėjo vėl snargliai tyst. Sakau, gal valosi sinusai.
QUOTE(Kirkė @ 2010 04 27, 15:55)
Parašyk savo el paštą į AŽ - permesiu, ką turiu susirinkusi apie vaistus.
Gal galėtum ir man į jaituns@gmail.com
Merginos, patarkit kaip mažę gydyti (2,5 metukų) - iš ryto buvo linksma, tik mažai valgė, skundėsi, kad skauda pilvelį, prašėsi nešiojama. Apie 12,30 t-ra buvo 37,7 - daviau Belladonna, 14,30 val. t-ra 39 - kas 15 min. duodu Belladona, dar ištirpinau gerti, bet nekrenta t-ra. Darosi irzlesnė, nenori kontakto - dešinys skruostukas skruostukas labiau paraudęs, ant liežuvio baltos apnašos. Dar tęsti Beladoną ar ką kitą bandyti?
QUOTE(Kirkė @ 2010 04 27, 15:20)
Jau išsiunčiau
o manes nepamirsot
jau kokia dekinga as jums nereikes cia visu klausinet del kiekvieno nieko
QUOTE(arbuzina @ 2010 04 27, 16:24)
jau kokia dekinga as jums nereikes cia visu klausinet del kiekvieno nieko
turiu ir aš šitą gėrį tik klausimų nesumažėjo. nors sąžiningai pirmiau ten lendu info ieškoti, o paskui kai gausoj pasimetu - klausiu čia
QUOTE(krika @ 2010 04 27, 16:39)
turiu ir aš šitą gėrį tik klausimų nesumažėjo. nors sąžiningai pirmiau ten lendu info ieškoti, o paskui kai gausoj pasimetu - klausiu čia
arbuzina - išsiunčiau
Reiktų jau papildyti šitą sąrašiuką nauja info, tik kad laiko nesurandu
Gal kas žinot, kur galima nusipirkti vaistines taures (kur mūsų mamų vaistinėlėse buvo). Paprastose vaistinėse nėra. Ir nežinau kur ieškoti.