Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Sudominot mane tais konstituciniais. O calc. Fluoricum D30 tai cia konstitucinis?

Ir dar patarkit, prasau ka nuo kemsancios slogos. Skaidri, bega truputi po Euphorbium purskalo kelias minutes, o paskui vel nosis uzkimsta, nei puciasi, nei prakvepuoja vaikas verysad.gif Praejusia sav turejom paraudusia gerkle ir 37,5 viena diena, o va po keliu dienu islindo ta kankinanti sloga. Miegodama tik per burna kvepuoja ir baisiausiai knarkia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 26 balandžio 2010 - 14:15
QUOTE(Eima @ 2010 04 26, 15:03)
Krika, Apis nuo išburkimų/patinimų. Tikrai neblogai nuima, bet prie ausytės pirmą kart tokį variantą matau. Bet gydytoja gal žino ką daro mirksiukas.gif

kai gydytoja liepė duoti Apis 4 kartus dienoj, aš paklausiau kaip duoti nuo vakaro, nes dabar dukra su aukle. gydytoja turbūt suprato, kad nusipirkti galėsiu tik vakare. tai iš mano turimų vaistų Bovista liepė duoti. bet kas iš to, kad ir šiuos nuo vakar galėsiu pradėti duoti. tai Bovista nesuprantu kaip veiks ausų uždegimą. gal parinko šiuso, nes minėjau kad akytėsiš po nakties papūliuoja, o ir pakosti kokias max 5 minutes.

QUOTE(vilytte @ 2010 04 26, 15:08)
Krika, mano didžiukei buvo visiškai dingus klausa ausų uždegimo metu. Visiškai. Bet kiek man aiškino LORistai tai nėra ausų uždegimo komplikacija, tai yra kitoks ausies uždegimas. Vieno atveju kaupiasi pūliai, kurie gali prakiurdyti būgnelį - tada antibai veiksmingi. Kitu atveju - tiesiog susidaro Eustachijaus vamzdyje vakuumas ir būgnelis įdumba arba išsipučia. Antibai nelabai veiksmingi, nes jokių pūlių ten nėra. Mano vaiko atveju antibiotikai nebuvo skirti. Gydė Actifedu.
Ir primygtinis gydytojų siūlymas buvo duoti ką nors pūsti (burbulus, balionus) arba žiaumoti, kad ir kramtoškę (jei nenuris aišku). Kiek tik įmanoma daugiau. Tokiu atveju ausyje susidaro kokis tai spaudimas, ko pasekoj ausis prasiventiliuoja ir klausa atsistato (mums pilnai atsistatė po mėnesio).

bet gal mums ir būtina antibijotikai? gal būtent tas atvejis kai tik jie reikalingi? išrašyti silpni ospamox.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 26, 14:17)
bet gal mums ir būtina antibijotikai? gal būtent tas atvejis kai tik jie reikalingi? išrašyti silpni ospamox.

Antibiotikai veikia TIK bakterijas. Pasidaryk kraujo tyrimą ir jei jis nerodys bakterinio fono, antibiotikus sugertumėt šiaip sau.
Atsakyti
Sveikutės,
šiandien vedžiau savo didčkį pas homeopatę. Nes jau tos begalinės slogos pradėjo vargint ne tik jį, bet ir mane. Pastoviai išsižiojęs, nosis užgulta. Su homeopatiniais kiek aptvarkau, bet vėjelis pūsteli ir vėl viskas nuo pradžių. Tik prieš Velykas atsirgo, išsigydėm ir vėl serga, jei taip galim vadinti. Aš įtariau adenoidus. g.gif Po šiandieninio vizito pas homeopatę: diagnozė - sinusai. Skyrė Medorinum 30C. Šiandien kas 2 valandas, po to 3 kartus per dieną. Ketvirtadienį vėl važiuosim- žiūrės kaip reikalai. Mažylei nuo slogos skyrė Pulsatila. Nes ir ta nuo brolio užsikrėtė, ir abu jau antra savaitė snargliuojasi. doh.gif
Gal turit kokią nuorodą, kur galėčiau pasiskaityti apie Medorinum. Kažkaip neužkliuvo, kad kuri būtumėt minėjusi šį vaistą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 04 26, 15:50)
Gal turit kokią nuorodą, kur galėčiau pasiskaityti apie Medorinum. Kažkaip neužkliuvo, kad kuri būtumėt minėjusi šį vaistą. g.gif

su Medorinum 1M gydžiau šaltajį miežį
Atsakyti
buvau pas pediatrę. "paverkiau ant peties". ji mane suprato ir sakė, tai ką pasakiau jai nebūtina sakyti loristei. trečiadienį turiu "pagijusį" vaiką nuvesti po antibų kurso.
rytoj darysiu tyrimą. tik poryt sužinosiu atsakymą doh.gif

nuprikau balionų. tai pūtė gal 5 minutes, nuėjo pas tėtį tas ir pripūtė doh.gif sakau, o kur gydymas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vaikams tai labai patinka į bliudą vandens, kokio šampūno vaikiško, duot šiaudelį ir pūst (geriausia kartu). Gaunąsi visokios putų pilys.
Atsakyti
Vilytte, aš taip dar nebuvau sugalvojus thumbup.gif
Mums labai gerai tos gimtadieninės tūtos sueidavo (iš pradžių tiek dėl išsivyniojimo, vėliau žaizdavom žaidimus su ta tūta daiktus pvz nuo kėdės numušinėt biggrin.gif ), tik brangus malonumas, labai greit atrado džiaugsmą tas tūtas plėšyt doh.gif
Atsakyti
krika, kad butų daugiau optimizmo 4u.gif mes gydomės pas tą pačią homeopatę ir mano didžiajam sūneliui šiais metais ausų uždegimai kankino kelis kartus, taip pat buvo paskirta phytolaca -apsiėjom be antibų, nors šeimos gydytoją buvo ir prigąsdinusi unsure.gif antrą kart jau gėrėm ir antibus, nes gydytojos ilgokai nebuvo, gydžiau pati ir po savaitės gydymo nei gerėjo nei blogėjo, tai ir sudaviau verysad.gif buvo ir tų "Ką?", tik vat niekaip neprisimenu ar su pirmu uždegimu ar su antruoju g.gif
lašint nieko nelašindavau, tik gydytoja buvo patarusi dėl spiritinius kompresus, nes vis skundziausi kad vaikui labai nakti skauda. ai, dar prie to, phytolaca gėrėm kartu su beladona, nes ir temperatura turėjom.
tai dabar ir paklausiu biggrin.gif gal yra žirniukų atminčiai gerinti, nes jau nebejuokinga darosi - po gimdymo visai nieko nebepamenu, būna pamirštu kad vaikui ir valgyt reikia duot, vis galvoju ko jis čia tiek zyzia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ačiū, Sonatute. esu kiek linksmesnė, nes dukra girdi jau thumbup.gif kažkaip staigiai čia jai ir užgulė ausis, ir atleido.
ryt gydytoja liepė 17 val pasiskambinti, bet skambinsiu per pietus. gal reikės grįžti prie phytolaca smile.gif
Atsakyti
Nu aš vėl su tuo Lachesiu...
Po savaitgalio emocinių audrų pasiligojo vaikas, būč nieko nedarius, pasloguoja, pakosti rytais atsikėlus ir praeina per kelias dienas - netrukdo jai tos ligos. Ale čia temutėn pasijungus ir prisiminiau, kad turiu Lachesis 30.. nu, galvoju, suduosiu. Vakar, matyt, per retai daviau (2 ar 3 kartus), nes biškį vaikas pritilo ir tiek, šiandien jau padažninau davimą - kaip man tas vaikas suglebo, išraudo, tiesiog akyse visišku ligoniu pasidarė.. tarp kitko, paskutinį kartą turėjo temperatūrą kažkur spalį, lygiai taip pat po Lachesis.

Parašiau laišką gydytojai, neišdrįsau skambint ir seselių prašyt pakviest, ką ten žmogų vidury pokalbio su pacientu nutraukinėsi unsure.gif
nu bet negaliu aš taip, kiekvieną kartą duodama Lachesį vis galvoju ar tikrai gera ir dozė, ir potencija (man liepė trimečiui 9-12 žirniukų stiklinėj ištirpdyt ir per dieną sugirdyt po gurkšnelį).. Ir man vis atrodo, kad jin net neįtaria jog mes galėtumėm būt Lachesis, nes aš vis nuėjus apie vaiko jautrumus jai pasakojuos (taip išpuola man..), prieš porą mėnesių davė Pulsatila, man kažkodėl susišvietė kad kaip konstitucinį (kartą per savaitę duot reikėjo), porą kartų sudaviau ir užmečiau, tiesiog kažkoks įsitikinimas, kad nereik tos Pulsatilos ir viskas blush2.gif Laukiu dabar ką dėl konstitucinio nustatymo atsakys, tikiuos, galės jį neskausmingai padaryt unsure.gif

Aš jau įtariu, kad jums gerokai atsibodau per šias dienas.. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2010 04 26, 23:20)
Aš jau įtariu, kad jums gerokai atsibodau per šias dienas..  blush2.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif taip kaip ir aš ax.gif
Atsakyti