Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(balta @ 2010 04 26, 09:03)
Tėvų, o ypač mamos, problemos yra vaikų problemos.

drinks_cheers.gif
Grįžom iš LT, man jokių stresų nebeliko, atsipalaidavau kad ir tegul tas vaikas serga jei jo imuninei taip reikia (nes LT laaabai reaguodavau, jei vėl susirgdavo) ir vaikas stebuklingai išgijo rolleyes.gif Nors čia tiek faktorių, kad niekada negali žinoti nuo ko viskas taip pasisuko..
Praeitos savaitės antroj pusėj labai užsifilosofavau sau viena, šiaip, visuotinėm problemom širdgėlą atradau (fool.gif), neišsimiegojau kelias naktis nuo minčių ir emocijų pertekliaus, vaikas lenda, o aš gi pabūt viena noriu - aišku, konfliktai jau užprogramuoti.. Dabar kosti, gerklė gleivių pilna doh.gif

Vilytte, tikrai,- tu tik rašyk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 04 26, 11:08)
Aš pati sau nusistačiau konstitucinį, bet gydymo neskiriu  lotuliukas.gif , nes pati manau, kad gydymo eigą turi reguliuoti tik profesionalas.

Balta, jei turi antrą pusę ir jai nors kiek įdomu homeopatija, paprašyk, kad paskaitytų ir pasakytų savo nuomonę apie pačios pasirinktą konstitucinį. Mano vyras buvo sau nusistatęs (kas savaitę po vis kitą smile.gif ). Kažkiek amortizuodavau, bet pilnai nepavyko atkalbėt visus vartot. O ir sau buvau nusistačius smile.gif .
Dabartinio parinkto man gydytojo Na Mur. negaliu prisiversti perskaityt, pradedu skaityt Kulter ir pradedu verkt. Vyras perskaitė, sakė tai jo žmona, vietom netgi paskaitė iš Kulter man garsiai mūsų santuokinio gyvenimo situacijas smile.gif .
Bet aš tokių dalykų nebūčiau niekaip papasakojus. Na, pvz. vaikystėj išgyventų tėvų skyrybų. Jokiais žodžiais negalėčiau apsakyt, ką jaučiu. Nes tiesiog nežinojau ką jaučiu. Bet kai paskaičiau Kulter, supratau kiek nuoskaudų manyje gyvena, kurių aš tiesiog nenoriu tempt į dienos šviesą...
O dar įdomiau, kai pora turi savo konstitucinius. Mūsų derinys Lycopodiumas + Na mur. pasirodo laimingos santuokos formulė lotuliukas.gif
Bet kaip gydytojas tuos dalykus pamatė, tai man giliausia paslaptis...
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 04 26, 09:46)
Balta, jei turi antrą pusę ir jai nors kiek įdomu homeopatija, paprašyk, kad paskaitytų ir pasakytų savo nuomonę apie pačios pasirinktą konstitucinį. Mano vyras buvo sau nusistatęs (kas savaitę po vis kitą smile.gif ). Kažkiek amortizuodavau, bet pilnai nepavyko atkalbėt visus vartot. O ir sau buvau nusistačius smile.gif .
Dabartinio parinkto man gydytojo Na Mur. negaliu prisiversti perskaityt, pradedu skaityt Kulter ir pradedu verkt. Vyras perskaitė, sakė tai jo žmona, vietom netgi paskaitė iš Kulter man garsiai mūsų santuokinio gyvenimo situacijas smile.gif .
Bet aš tokių dalykų nebūčiau niekaip papasakojus. Na, pvz. vaikystėj išgyventų tėvų skyrybų. Jokiais žodžiais negalėčiau apsakyt, ką jaučiu. Nes tiesiog nežinojau ką jaučiu. Bet kai paskaičiau Kulter, supratau kiek nuoskaudų manyje gyvena, kurių aš tiesiog nenoriu tempt į dienos šviesą...
O dar įdomiau, kai pora turi savo konstitucinius. Mūsų derinys Lycopodiumas + Na mur. pasirodo laimingos santuokos formulė lotuliukas.gif
Bet kaip gydytojas tuos dalykus pamatė, tai man giliausia paslaptis...

Vilytte, fantastika thumbup.gif

Neskaito mano vyras, nors ir pilnai pritaria homeopatiniam gydymui, net ir pats kitiems "giriasi", kad mes vaikus gydom tik homeopatiškai.
"Nustačiau" ir jam diagnozę lotuliukas.gif , o paskui intuityviai įtariau, kad vienas iš mūsų vaikų to paties tipo kaip ir jis - Calcium carbonicum. Taip patvirtinot ir čia, mūsų temoj, kad vaikai būna tų pačių tipų kaip ir tėvai. Ir taip norėčiau, kad jis paskaitytų ir patvirtintų ar paneigtų, bet jis neskaito. Užsispyręs kaip tikras Calcium carbonicum lotuliukas.gif
O aš, Silicea, irgi esu baisiausiai užsispyrusi. TAi įsivaizduojat, kaip mes visi kartu gyvenam biggrin.gif
Vienas sūnus dar liko "be diagnozės". Nepanašus nei į mane, nei į mano vyrą. Turi daug daugiau energijos ir daug plepesnis už mus, likusius. Dabar man kaip tik gimė tokia mintis - o gal jo tipas būtų kaip mano mamos? g.gif
Atsakyti
ar bandėt šį variantą? www.remedyfinder.net
aš dukrai dėl ausų uždegimo, kiek suprantu mediciniškus terminus anglų kalba, radau aconitum napellus - 100 proc. g.gif
Atsakyti
Su tais tipais... biggrin.gif
Aš net nesiryžtu vyrui nustatinėt, tiesiog žinau, kad beprasmiškas reikalas, nebent dėl ko rankas nuleidžiu - ir yra pagrindis tipo požymis. Pažįstu kaip nuluptą, galiu penkis jo žingsnius į priekį pasakyt, bet ir nepažįstu, nes NIEKADA nekalbės apie ten kokias širdgėlas, nerimus, ne tai kad slepia, gi tikrai pajausčiau "kad kažkas negerai", ale toks jausmas, kad žmogaus Toji Pusė tiesiog tuščia. Visad ramus, atsipalaidavęs, jeigu susimąstęs tai tik dėl akivaizdžių tuo metu užklupusių problemų ir ieško sprendimo būdo.. galėtum sakyt, kad gal apatiškas (nesugalvoju kaip kitaip apibūdint), bet kiekvieną dieną atranda mažų dalykų, dėl kurių džiaugias kaip mažas berniukas. Pvz., didžiausia laimė veide spindi, kai atvynioja šokolado plytą biggrin.gif

Absoliučiai netiki antgamtinėm jėgom, bet susilaikys nuo skeptiškų komentarų pašnekovui. Mato dalykus daug giliau, bet ar intuicijos turi negaliu pasakyt. Lyg ir turi, nesivadovauja vien protu. Manau, kad jį slegia nepadaryti darbai, nes nemėgsta užtempinėt ilgai darbų, visad pasidalina džiaugsmu, kad kaip gera dabar - padaryta.. Pedantas, negali užmigt jei spintos durys pravertos biggrin.gif , mėgsta planuoti ir gan nelankstus planų pakeitimams. Nėra užsispyręs, turi savo nuomonę bet ją nesunkiai nuargumentuoju. Gal kiek sunkiau nei aš priima sprendimus. Nekonfliktiškas, nemėgsta užsitęsusių diskusijų.

(Pats tobuliausias vyras man - tiesiog mano "amortizatorius" biggrin.gif )

Tai čia tokie pagrindiniai štrichai.. Gal kam kokių minčių kils? unsure.gif
Nes sakau, pradedu aš skaityt ir pasijaučiu akligatvy..
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2010 04 26, 10:38)
www.remedyfinder.net

Oho.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 26 balandžio 2010 - 11:02
pasiskambinau gydytojai. pasakiau kad vaikas neprigirdėti ima. tai liepė duoti bovista arba apis. o čia jie prie ko? ar čia kvailas klausimas homeopatijoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 04 26, 09:46)
Balta, jei turi antra puse ir jai nors kiek idomu homeopatija, paprasyk, kad paskaitytu ir pasakytu savo nuomone apie pacios pasirinkta konstitucini. Mano vyras buvo sau nusistates (kas savaite po vis kita smile.gif ). Kazkiek amortizuodavau, bet pilnai nepavyko atkalbet visus vartot. O ir sau buvau nusistacius smile.gif .
Dabartinio parinkto man gydytojo Na Mur. negaliu prisiversti perskaityt, pradedu skaityt Kulter ir pradedu verkt. Vyras perskaite, sake tai jo zmona, vietom netgi paskaite is Kulter man garsiai musu santuokinio gyvenimo situacijas smile.gif .
Bet as tokiu dalyku nebuciau niekaip papasakojus. Na, pvz. vaikystej isgyventu tevu skyrybu. Jokiais zodziais negaleciau apsakyt, ka jauciu. Nes tiesiog nezinojau ka jauciu. Bet kai paskaiciau Kulter, supratau kiek nuoskaudu manyje gyvena, kuriu as tiesiog nenoriu tempt i dienos sviesa...
O dar idomiau, kai pora turi savo konstitucinius. Musu derinys Lycopodiumas + Na mur. pasirodo laimingos santuokos formule lotuliukas.gif
Bet kaip gydytojas tuos dalykus pamate, tai man giliausia paslaptis...

Vilytte, aš save norėjau priskiri prie Na Muriaticum, nes turėjau vaikystėje irgi sunkių išgyvenimų... Bet su tuo man padeda tvarkytis kiti metodai, panašūs į psichoterapiją... Kur tu skaitei apie poras, suderinanamumą homeopatijos požiūriu, gal kur plačiau? O kai mano vyrui nustatė konstitucinį, ir apie jį perskaičiau, tai lengviau atsikvėpiau, nes tai toks tipas, kuris padidina santuokos ilgo gyvavimo galimybes... bigsmile.gif
Atsakyti
Vilnele, pas tą pačią Kulter. Tiek mano, tiek vyro konstituciniam aprašytas antrasis sutuoktinis. Prie Na mur. aprašo Lycopodiumą, prie Lycopodiumo Na mur.

Kiek suprantu pas Kulter nėra baigtinis konstitucinių sąrašas, nes gyd. pasakojo apie konstitucinius, kurie pas ją visai neaptarti.

Vilnele, o kaip jūsų šeimynai tas P. skirtas konstitucinis? Labiausiai aišku domina vaikai... Iš nuotrupų įsivaizduoju, kad gerai. Mane žiauriai šokiruoja dozavimo skirtumai, bet jei poveikis teigiamas, vadinasi gydymas teisingas smile.gif . Ir kiek laiko planuojama tęsti gydymą?

Beje, apie tą, kad perskaičius kažkaip palengvėja viskas. Buvau jau parašius, bet ištryniau, ko tais bijai įkyrėti baisiai. Taigi Froidas neurozes šituo būdu ir gydė. Su pacientu išsiaiškindamas jo susirgimo priežastį ir kuomet tai išvilkdavo į dienos šviesą, rašo, kad pacientas pasveikdavo. Tai vat, aš to savo konstitucinio dar nesugebu perskaityt cool.gif Turbūt savianalizė gali būti ir labai skausminga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 26 balandžio 2010 - 13:40
QUOTE(vilytte @ 2010 04 26, 13:36)
Vilnele, pas tą pačią Kulter. Tiek mano, tiek vyro konstituciniam aprašytas antrasis sutuoktinis. Prie Na mur. aprašo Lycopodiumą, prie Lycopodiumo Na mur.

Kiek suprantu pas Kulter nėra baigtinis konstitucinių sąrašas, nes gyd. pasakojo apie konstitucinius, kurie pas ją visai neaptarti.

Vilnele, o kaip jūsų šeimynai tas P. skirtas konstitucinis? Labiausiai aišku domina vaikai... Iš nuotrupų įsivaizduoju, kad gerai. Mane žiauriai šokiruoja dozavimo skirtumai, bet jei poveikis teigiamas, vadinasi gydymas teisingas smile.gif . Ir kiek laiko planuojama tęsti gydymą?

Man ir vaikams vienas konstitucinis, vyrui - kitas. Mažiui dar nesusitvarkė iki galo oda, ir tuštinimasis tai labai dažnas, tai normalus, tai kietėja. Sakė tęsti, kol susitvarkys. Dabar buvo kosuliukas drėgnas, tai daviau konstitucinį 200 kas pusvalandį keletą dienų, tai gerėja lyg kosulys, mažėja...

Dičkiui padidino iki 10M, tai po kelių dienų išėjo vienas į lauką su dviračiu ir kaifavo nuo to - iki to laiko neidavo vienas niekada į lauką (šešiametis). Skirta irgi 8 savaitėms 2 k. per dieną

Mano vaistas 50M blush2.gif , 6 k. per dieną, dar nežinau kas darosi, bet kažkokie procesai vyksta, neseniai audros siautė, dabar lyg rimsta viskas.... Paskirta kol kas 8 savaitėms.

Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2010 04 26, 13:36)
[b]
Beje, apie ta, kad perskaicius kazkaip palengveja viskas. Buvau jau parasius, bet istryniau, ko tais bijai ikyreti baisiai. Taigi Froidas neurozes situo budu ir gyde. Su pacientu issiaiskindamas jo susirgimo priezasti ir kuomet tai isvilkdavo i dienos sviesa, raso, kad pacientas pasveikdavo. Tai vat, as to savo konstitucinio dar nesugebu perskaityt cool.gif Turbut savianalize gali buti ir labai skausminga unsure.gif

skausminga, bet efekyvi... o po to nebeskausminga, gali dalintis su kitais patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 26 balandžio 2010 - 13:45
man vėl svyra rankos. taip bijau dėl dukros klausos. nors ir gydytoja paskyrė kitus žirniukus, bet taip bijau taip bijau..... unsure.gif
Atsakyti
Aha...Konstituciniai...
Man dabar irgi 10M paskirtas 6 kart per dieną. Didžiausias pliusas, kad veido oda lygėt pradėjo blink.gif Bet net nemoku paaiškint, tokia šviesesnė patapo ir raukšlių apmažėjo blink.gif Tikiuosi taip ir liks lotuliukas.gif O šiaip daug daug ramesnė pasidariau, daugiau energijos turiu (po 2 vaikų su žiema praktiškai nemiegota...). Dabar vėl gerklė bordinė net buvo, gydytoja jau sakė be antibiotikų neišsisuksiu. Ir ką - išsisukau - kelias dienas kas 15 min + Belladonnos 1 žirniuką tirpinau vandeny ir gurkšnojau.
Mažiuko odelė lyg ir susitvarkė, bet kaip perspėjo - gali atsinaujint... Dabar plaučių uždegimo likučius konstitucinis tvarko neblogai.
DUkrai konstituciniu sinusitą tvarkom. Tiesa pradėjus 10M po poros dienų teko grįžt prie 1M, nes prasidėjo baisingi kosuliai vos įkvėpus dulkes blink.gif

Krika, Apis nuo išburkimų/patinimų. Tikrai neblogai nuima, bet prie ausytės pirmą kart tokį variantą matau. Bet gydytoja gal žino ką daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Krika, mano didžiukei buvo visiškai dingus klausa ausų uždegimo metu. Visiškai. Bet kiek man aiškino LORistai tai nėra ausų uždegimo komplikacija, tai yra kitoks ausies uždegimas. Vieno atveju kaupiasi pūliai, kurie gali prakiurdyti būgnelį - tada antibai veiksmingi. Kitu atveju - tiesiog susidaro Eustachijaus vamzdyje vakuumas ir būgnelis įdumba arba išsipučia. Antibai nelabai veiksmingi, nes jokių pūlių ten nėra. Mano vaiko atveju antibiotikai nebuvo skirti. Gydė Actifedu.
Ir primygtinis gydytojų siūlymas buvo duoti ką nors pūsti (burbulus, balionus) arba žiaumoti, kad ir kramtoškę (jei nenuris aišku). Kiek tik įmanoma daugiau. Tokiu atveju ausyje susidaro kokis tai spaudimas, ko pasekoj ausis prasiventiliuoja ir klausa atsistato (mums pilnai atsistatė po mėnesio).
Atsakyti