Su tais tipais...
Aš net nesiryžtu vyrui nustatinėt, tiesiog žinau, kad beprasmiškas reikalas, nebent dėl ko rankas nuleidžiu - ir yra pagrindis tipo požymis. Pažįstu kaip nuluptą, galiu penkis jo žingsnius į priekį pasakyt, bet ir nepažįstu, nes NIEKADA nekalbės apie ten kokias širdgėlas, nerimus, ne tai kad slepia, gi tikrai pajausčiau "kad kažkas negerai", ale toks jausmas, kad žmogaus Toji Pusė tiesiog tuščia. Visad ramus, atsipalaidavęs, jeigu susimąstęs tai tik dėl akivaizdžių tuo metu užklupusių problemų ir ieško sprendimo būdo.. galėtum sakyt, kad gal apatiškas (nesugalvoju kaip kitaip apibūdint), bet kiekvieną dieną atranda mažų dalykų, dėl kurių džiaugias kaip mažas berniukas. Pvz., didžiausia laimė veide spindi, kai atvynioja šokolado plytą
Absoliučiai netiki antgamtinėm jėgom, bet susilaikys nuo skeptiškų komentarų pašnekovui. Mato dalykus daug giliau, bet ar intuicijos turi negaliu pasakyt. Lyg ir turi, nesivadovauja vien protu. Manau, kad jį slegia nepadaryti darbai, nes nemėgsta užtempinėt ilgai darbų, visad pasidalina džiaugsmu, kad kaip gera dabar - padaryta.. Pedantas, negali užmigt jei spintos durys pravertos
, mėgsta planuoti ir gan nelankstus planų pakeitimams. Nėra užsispyręs, turi savo nuomonę bet ją nesunkiai nuargumentuoju. Gal kiek sunkiau nei aš priima sprendimus. Nekonfliktiškas, nemėgsta užsitęsusių diskusijų.
(Pats tobuliausias vyras man - tiesiog mano "amortizatorius"
)
Tai čia tokie pagrindiniai štrichai.. Gal kam kokių minčių kils?
Nes sakau, pradedu aš skaityt ir pasijaučiu akligatvy..
Papildyta:QUOTE(krika @ 2010 04 26, 10:38)
www.remedyfinder.net
Oho.
Ačiū