Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

ant savo kailio stipriai pajutau, kad beladona gydo dešinę. vakar žiauriai įsiskaudėjo gerklę. limfmazgiai padidėję ir skaudūs jau kelias dienas. tad po truputį gurkšnojau beladona. o vakar einant miegoti sučiulpiau grynus 30 potencijos 5 žirniukus ir dar ištirpinus vandeny naktimis gurkšnojau. atssikėliau dešinės gerklės pusės nebeskauda, o skauda kairė. limfmazgiai dar skaudūs abejose pusėse.

kaupiuosi, lįsiu dukrai į gerklę, ieškosiu slogos ir skambinu homeopatei unsure.gif
Atsakyti
žinokit, bijau džiaugtis, bet man labiau patinka homeopatė palangoj, nei M. klaipėdoj. jei M skambini ir stebuklas, kad prisiskambinti - tai turėdavau problemą išberti kaip žirnius į sieną. tai dabar kai skambinu palangos gyd. tai irgi pradedu skubėti susakyti viską, o ji taip ramiai, lėtai viską paaiškina. paskui galvoji, kokio velnio ir čia aš skubu doh.gif
dukrai dar skyrė phytolacca tęsti biggrin.gif

ieškau kas tiktų mano gerklės skuasmui. angina juk išoperuota - jokių tonzilių nebėr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 24 balandžio 2010 - 08:29
QUOTE(vilytte @ 2010 04 23, 22:19)
Žinai, Obuoliausia, pasiūlytų bent tam žmogeliui susimokėt už patį paprasčiausią tyrimą.
Daugeliu atveju pirktas antibas brangiau kainuoja nei pats tyrimas. O kai jis paskirtas netinkamai? g.gif Įdomu kas pigiau gaunąs.
Tas pats tyrimas iš nosies kainuoja keliolika Lt, kai rimtas tyrimas alergijai nustatyt kainuoja virš 100 Lt. Tuo tarpu pagal tą pradinį tyrimą galima spręsti ar tolesni tyrimai reikalingi. Bet apie eozinofilus iš nosies kiek loristų pasako? g.gif  Nekalbant kiek šalia to papildomai sumokam: gerąsios bakterijos, vitaminai atsistatyt po tokių gydymų be tyrimų ir t.t.
Taip, kad valstybės pinigų taip sutaupoma, bet mums ligoniams tas tyrimų nedarymas kainuoja tikrai brangiau.
Ir mane nervina, kad gydytojas mano žinantis, kad man geriau, antibai be tyrimų ir pan., manęs net nepaklausęs. Aš sutinku mokėt, bet negi kaulint kiekvieną kart turiu, kad papasakotų kokius tyrimus konkrečioj situacijoj galima ir protinga daryt.

Pilnai sutinku.Mes patys pasidarėme tyrimus ir užsimokėjome,nes lor skyrė pačius stipriasius antibus nežinia kam ,atseit nepadės tada žiūrėsim.Net vaikų gydytoja pakraupo.Iš nosies paimtas tyrimas mėtėsi porą mėnesių ir atseit viskas ten gerai,o pasirodo oho kokią alergiją turime...Liūdna ,bet taip yra...juk patys galime užsimokėti,nu bet nepasako kokių reikia ir tada blaškaisi,skaitai ką čia daryti.
Atsakyti
Vel ieskau pas jus pagalbos 4u.gif Su acetonu susitvarkemearseniko pagalba. Dabar islindo sloga, tokia uzsikimsusi,pediatre mum israse aflubino, tai vakar po 4 doziu tiek pasileido begt nosis , viskas uzburko, uzraudo,akys ziba ,toks ligoniu ligonis pasidare,nakti tempa soktelejo,nors pries tai visa diena nebuvo, jauciu, kad tas aflubinas netinka mum, ar kuri esat ji vartoje,kazi kas tiktu prie dabartines situacijos.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 23, 22:21)
turiu dvi dukras ir dabar galvoju ar ligos atveju ir skiriant antibus nors kartą buvo daromi kraujo tyrimai, jau nekalbu apie kitus. nebuvo  schmoll.gif

Mano dviejų mėnesiukų dukrytei skyrė antibiotikus be kraujo tyrimo doh.gif Paskui dar kartą 3,5 mėn. gavom kursą doh.gif Ir įtariu, kad visai be reikalo, nes jau Santariškėse gydytojai galvas kraipė, kad bronchiolitą antibiotikais gydo provincijoj blink.gif

Atsakyti
Na, dėl antibų tai mano gydytoja jų neskiria be tyrimų, o net ir su tyrimais, kurie jau rodo, kad linksta link kažko negero irgi pasiūlo palaukt ir pabandyt dar kitaip... Bet ji mane žino, kad aš "dirbsiu". Jos žodžiais tariant, tokių mamų mažuma.

QUOTE(Coccinela @ 2010 04 24, 00:26)
Sveikos smile.gif
Aš šiuo metu užsiknisus homeopatinėj psichologijoj, sakau, gal kas čia daugiau nusimanačių yra. Auginu Lachesis dukrą, karts nuo karto susidūriam su šiokiom tokiom psichologinėm problemom, nors kai žinai kas ir kaip vyksta, plius save pameni, tai gan nesunkiai dorojamės.
Dabar laukiuos ir su nerimu laukiu, kas bus... nes visuose literatūros šaltiniuos kaip susitarę rašo, kad vaikas žiauuuriai pavydės  blink.gif tai kapstaus kapstaus, nu nieko doro nerandu ką tuomet tie homeopatai pataria daryt.. gi sunku ir vaikui pavyde gyvent ir tėvams tarp tų vaikų laviruot  unsure.gif

O tu tikrai įsitikinus, kad dukra Lachesis? Gan bjaurus charakteris tokių žmonių ir kaip 1 gydytoja sakė, labai jau retas atvejis - nedaug tokių.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 23, 21:12)
o ką duodi profilaktiškai kai matai lopiukus ant liežuvio? du vaikai, bet tokį reiškinį matau ir tu su jaunėle smile.gif

Profilaktiškai nieko bigsmile.gif Praeina virusas ir tas liežuvis lieka švarus.

QUOTE(mamucis @ 2010 04 24, 00:41)
Va va, racijos tikrai , manau, daug, o ismanymas-per patirti.

As pati labai UZ homeopatija. Sako reikia tiketi, kad ji veikia, as LABAI tikiu ir man bei dukrytei ji veikia  4u.gif

Gal patarsit kazka, zodziu situacija tokia. Vaikas buna pavarges ziauriai, bet neuzmiega ilgiausia (tame ir didziausia problema)i-zaidzia lovoj, krykstauja. Siaip tokia karstakose-kantrybes nera visai, ciut kas nesigauna, meta, bega , verkia, svaido aplink esancius daiktus. Komandiruoju i kita kambari apsiraminti, tai grizta rami. Iki kito karto smile.gif Siaip meili, megsta glaustytis. Zodziu tokia nuotaiku kaita, bet labiausiai mane neramina tas negalejimas uzmigti (nors ir kaip stengiuosi "moraliskai"  ir fiziskai apkrauti diena.

Jokio tikėjimo čia nereik. ax.gif Svarbu atitaikyti.
Juk kūdikiui kelių mėnesių neišaiškinsi, kas tas tikėjimas, o sloga praeina.
Taip pat ir triušiui ar katinui, kurie kosti.

Maniškis Phosphoricas panašiai elgdavosi mažesnis. Nesakau 100 proc., kad taip, bet pamėginkit pasiskaityti Kulter knygą (beje, ar dar veikia ta nuoroda pirmame psl.?).
Atsakyti
Ikulia, gyd.J.Pinikienė Nemenčinėje yra, jei netingi pavažiuot.
Atsakyti
Kaip jūs konstitucinį nusistatot sau ir vaikams? Su homeopato pagalba ar pačios? g.gif Man kažkaip sudėtingi atrodo pačiai nusistatinėti - atrodo, ir to, ir kito tipo požymių yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 24, 11:36)
Profilaktiškai nieko  bigsmile.gif  Praeina virusas ir tas liežuvis lieka švarus.

sakei, kad kai pradeda luptis liežuvis duodi žirniukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 04 24, 12:14)
Ikulia, gyd.J.Pinikienė Nemenčinėje yra, jei netingi pavažiuot.

Aciu 4u.gif Tu pas ja ir buvai? Pas Galvydyte nebuvai?
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 04 24, 15:07)
Aciu  4u.gif Tu pas ja ir buvai? Pas Galvydyte nebuvai?

nea, man per toli.
Atsakyti