Aciu Vilytte. Sian jau geriau, acetono 2+ , dar pagersim, o rytoj bandysiu skambint. Siaip be laseliniu neprasisukdavom, tikiuosi arsenikum pades , pirma kart ji vartojam.Jau ir valgyt paprase
Uzvakar vakare dukrai pakilo tempa iki 38,2, gerkle paraudus buvo. Vakar visa diena laikesi 37,5-37,2, gerklej islindo puslytes. Vakare pradejau girdyti Bufo (rupuze), temperatura nukrito iki normalios, nakti miegojo gan ramiai, siandien be tempos. Nu bet gerkle visa tom puslytem apejus Toliau girdau Bufo.
Drauges visos sako, kad angina, ypac jei pulinga, visada buna su ziauriai auksta temperatura. Nezinau, cia man mistiku mistika kazkokia Siandien turejau dukra vezti pas pediatre jei temperatura vis dar butu laikiusis, bet kad vizualiai vaikas sveikas, tik ta gerkle....
Drauges visos sako, kad angina, ypac jei pulinga, visada buna su ziauriai auksta temperatura. Nezinau, cia man mistiku mistika kazkokia Siandien turejau dukra vezti pas pediatre jei temperatura vis dar butu laikiusis, bet kad vizualiai vaikas sveikas, tik ta gerkle....
QUOTE(krika @ 2010 04 23, 08:49)
na taip, tikiu kad jie dera, bet turėjau minty visai ką kita na sakykim, vartoju sulfur. gal jis kaip tik skatina ką nors išlįsti lauk, o su arnica ir beladona aš vėl viską užslopinu. na veikimas gal priešingas ar nesigaus taip kaip katinas su pele
Krika, netinkama formuluotė Homeopatiniai neturi slopinamojo poveikio. Jie tik gali išvalyti/išskaidyti tai, kas susikaupę (mano galva).
Arnica su Belladonna tai ir atlieka. Tik šiuo metu pakankamai daug visko vartoji, geriausia būt su gydytoju pasitart.
QUOTE(mamucis @ 2010 04 23, 10:27)
Uzvakar vakare dukrai pakilo tempa iki 38,2, gerkle paraudus buvo. Vakar visa diena laikesi 37,5-37,2, gerklej islindo puslytes. Vakare pradejau girdyti Bufo (rupuze), temperatura nukrito iki normalios, nakti miegojo gan ramiai, siandien be tempos. Nu bet gerkle visa tom puslytem apejus Toliau girdau Bufo.
Taip, su tradiciniais vaistais (antibiotikais) taip ir turi būt. Homeopatiniais - nebūtinai. Jeigu viskas normaliai, per max. 5 paras turi ir tos pūslelės išeiti (gali likti net kaip duobelės ant tonzilių). Maniškiui dar išeidavo liežuvis lopais (geografinis liežuvis).
Tęskit, kol bus ramu.
Pūslelės nebūtinai pūlinukai ar angina. Pūslelės taip pat gali būt tiesig padidėję limfmazgiukai, o tai būdinga dažnai sergant gerklės ligom. Mano dukrai tokios pūslelės jau ~metus.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 23, 14:43)
*Krika, netinkama formuluotė Homeopatiniai neturi slopinamojo poveikio. Jie tik gali išvalyti/išskaidyti tai, kas susikaupę (mano galva).
Arnica su Belladonna tai ir atlieka. Tik šiuo metu pakankamai daug visko vartoji, geriausia būt su gydytoju pasitart.
**Maniškiui dar išeidavo liežuvis lopais (geografinis liežuvis).
**Maniškiui dar išeidavo liežuvis lopais (geografinis liežuvis).
* thuja ir sepia esu savavliškai nuėmus. tad geriu tik nuo to, kas šiuo metu mane kankina.
** ką tai reiškia? neklausiu vizualiai kaip tai atrodo. mano mažė kai tik serga, tai taip jos liežuvis lygiai taip pat "nueina"
Krika, ką reiškia geografinis liežuvis, žiūrint kokią poziciją paimsi...
http://archives.chen.../08homeo131.asp
Pagal kiniečius, atskiri plotai rodo atskirus vidaus organus.
Dar - tiesiog liežuvio uždegimas.
Ant saviškio kailio nieko neigiamo po to nepastebėjau
http://archives.chen.../08homeo131.asp
Pagal kiniečius, atskiri plotai rodo atskirus vidaus organus.
Dar - tiesiog liežuvio uždegimas.
Ant saviškio kailio nieko neigiamo po to nepastebėjau
Obuoliausia, fui kokią bjaurybę pridėjai kiek pamenu, liežuvis "luptis: pradeda nuo jos kairės pusės.
namie paskaitysiu - ačiū lor'istė sakė, kad grybas žarnyne ir ant liežuvio. baigia sirgit, liežuvis gražus. pradeda sirgti - liežuvis "ratais eina"
namie paskaitysiu - ačiū lor'istė sakė, kad grybas žarnyne ir ant liežuvio. baigia sirgit, liežuvis gražus. pradeda sirgti - liežuvis "ratais eina"
Logiškai mąstant, jeigu grybas, tai turi būti virškinimo ar tuštinimosi sutrikimai.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 23, 16:47)
Logiškai mąstant, jeigu grybas, tai turi būti virškinimo ar tuštinimosi sutrikimai.
bet manau logiškumo čia neužtenka, čia reikia tyrimo. o pažiūrėjus į liežuvį ir diagnozavus grybą - abejočiau. nors tuštinimosi sutrikimų yra - užkietėję viduriai
Coryzalia ar tinka 7tos dienos slogai, kuri yra gelsvai zalia, tasi, kimbanti, tokia fui, eina diena lauk kazkiek, bet prakvepuoja normaliai.
Pirma kart tokia turim, gerejimo nesimato kol kas..
QUOTE(Ingredd @ 2010 04 23, 18:04)
Coryzalia ar tinka 7tos dienos slogai, kuri yra gelsvai zalia, tasi, kimbanti, tokia fui, eina diena lauk kazkiek, bet prakvepuoja normaliai.
Turėtų tikti... Ten yra Pulsatilla ir Kalium bichromicum. Jeigu ne, ieškokit Mercurius solubilis komplekso iš Rotušės a. (dar kitaip kompleksas nuo sinusito)