galit skubiai iššifruoti? gydytoja telefonu paskyrė Fitoleką. kaip tiksliai jis rašomas?
Papildyta:
PHYTOLACCA?
phytolacca man rodos
QUOTE(Vilmora @ 2010 04 22, 08:10)
Maniškiui pirmas vaistas Phosphor-Homaccord.Irgi labai panašiai po kažkada persirgto laringito užtenka parėkaut geriau ir jau užkimęs.
Apis bandeme, tai irgi nepadejo. Siandien jau bandome Phosphor Homaccord. Aciu.
QUOTE(argus @ 2010 04 22, 13:28)
phytolacca man rodos
QUOTE(vilytte @ 2010 04 22, 13:28)
Phytolacca
oi ačiū kaip tik turiu
bet dabar kaip man žinoti ar gyja ausytės. jai net spaudant nereaguoja? loristė sakė, kad yra dvejopas ausų skausmas. tai mano mažei kaip tik tas kur "užkrenta" ir neskauda spaudant
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 22, 11:26)
Pasiskaitykit dar Kali bichromicum
Nuo jo sakė ir pradėjo, nes pradžioj lyg užgulta nosytė buvo, dabar nebepadeda
Eima, gal galite papasakot, kaip jums refliuksą nustatė (ar homeopatas ar ne) Ar buvo kosulys?
Sveikos
Dar labai bijau dziaugtis - bet gal si syki pavyks pabegt nuo ligos (sloga laabai didele, kimimas) su Alium Cepa ir Antigripinu 1. bent jau neblogeja kolkas
P.S. Siandien homeopatineje vaistineje uzsakiau zirniuku savo pomidoru daigams nuo maro ir kt ligu
Dar labai bijau dziaugtis - bet gal si syki pavyks pabegt nuo ligos (sloga laabai didele, kimimas) su Alium Cepa ir Antigripinu 1. bent jau neblogeja kolkas
P.S. Siandien homeopatineje vaistineje uzsakiau zirniuku savo pomidoru daigams nuo maro ir kt ligu
QUOTE(Casual @ 2010 04 22, 15:36)
ir tokių būna.... kaip vadinasi?
QUOTE(Casual @ 2010 04 22, 15:36)
Net nežinojau, kad ir augalams yra tokių
QUOTE(Loreli @ 2010 04 22, 15:41)
ir tokių būna.... kaip vadinasi?
Va is cia pasiskaiciau.
http://www.rojaussod...nis.php?id=1756
kaip suprantu cia viena is zinomesniu homeopaciu pataria. (Eima, gal pas ja ir lankotes? nes irgi pavarde P.)
Uzsisakiau Ocimum basilicum ir Carbo vegetabilis, o Allium Cepa pas mus ar taip ar taip -visada po ranka
Casual, neiškrypt iš kurso Linkiu ir tikiuosi, kad greitai ir lengvai išsikapstysit.
Žiūriu, tu irgi daržininkė... Vaistininkė sakė, pernai specialiai priaugino ekologiško baziliko homeopatinei žaliavai.
Žiūriu, tu irgi daržininkė... Vaistininkė sakė, pernai specialiai priaugino ekologiško baziliko homeopatinei žaliavai.
QUOTE(Casual @ 2010 04 22, 15:58)
kaip suprantu cia viena is zinomesniu homeopaciu pataria. (Eima, gal pas ja ir lankotes? nes irgi pavarde P.)
Ši gydytoja, manau, Vilniuje dabar - draugė pas ją lankosi www.homeopath.lt Patenkinta gydymu - vaikučiui padėjo (nevaikščiojo iki beveik 1,7 metukų)