Mano mazgiui gerėja. Iš lėto, bet jau tikrai geriau. Kai klausiau kodėl prie konstitucinio nepridėjus simptomatinio homeopatinio gydymo, sakė, kad neišlįstų dar kas nors. Buvo rinktis arba nutraukt konstitucinį ir pradėt simptomatinį homeopatinį (maniškiui toks gydymas iš tikrųjų iššaukdavo vis naujo kažką), arba konstitucinį ir duot tą patį Pertusiną su Ventolinu. Iš tikrųjų P. labai aiškiai ir argumentuotai išdėstė visus už ir prieš, ir likau prie konstitucinio, nors iš tos nevilties buvau pas G. užrašius jau.
Aš tiesiog turiu galimybę nors ir kasdien vežt pas medikus vaiką, dėl to man kažkiek ramiau. Pvz. vakar ryte vežiau namo pas gydytoją, nes vakare turėjau į Metallikos koncertą eit, o palikt bijojau
Aš džiaugiuosi tuo, kad realiai prie dabartinės mažiuko būklės turėtų būt išrašyti antibiotikai, o mes apsieinam be jų (po plaučių uždegimo kai prasideda bronchitas dažniausiai skiriami antibiotikai, o maniškiui dar ausų uždegimas +). Tai vat
O dėl refliukso, maniškiui padėjo Assa Faetida 30. Bet sutvarkius refliuksą išlindo AD. Pasak P. taip ir turėjo būt, nes buvo imamas atskiras organizmo procesas, o ne žiūrėta į visą organizmo visumą... Jos net klausimas pritrenkė kai papasakojau, kad buvo refliuksas ir jį sutvarkėm - o ji - kas iš kart po jo išlindo...
QUOTE(Eima @ 2010 04 22, 09:31)
O dėl refliukso, maniškiui padėjo Assa Faetida 30. Bet sutvarkius refliuksą išlindo AD. Pasak P. taip ir turėjo būt, nes buvo imamas atskiras organizmo procesas, o ne žiūrėta į visą organizmo visumą... Jos net klausimas pritrenkė kai papasakojau, kad buvo refliuksas ir jį sutvarkėm - o ji - kas iš kart po jo išlindo...
O kas tas AD?
Atopinis dermatitas
Klausimėlis besigydančioms pas Misį - ar jis parenka konstitucinį?
QUOTE(Eima @ 2010 04 22, 09:44)
Atopinis dermatitas
Aicu uz atsakyma
O pas ka jus gydotes? Man dar neteko kreiptis pas homeopatus. Tai girdejau tik 2 pavardes - Galvydyte ir Bagdonavicius...Vilniuje.
QUOTE(argus @ 2010 04 22, 10:50)
Klausimėlis besigydančioms pas Misį - ar jis parenka konstitucinį?
Mums nustatė visiems 4.
Nu ką, teks skambintis ir žiūrėti.
QUOTE(youste @ 2010 04 21, 21:55)
Kas pagelbėtų 9 mėn. mergytei - sloga antra savaitė (geltona, daugiau virvelinė) + prikimęs balsas - nuo slogos gal Hydrastis ar Pulsatila?
Pasiskaitykit dar Kali bichromicum
QUOTE(argus @ 2010 04 22, 08:24)
O maniškiam nuo užkimimo eina Arum triphyllum.
Ir dar priminsiu, buvot kažkuri rašiusi, kad kai pati pradžia peršalimo, tai gerai Osciloccocinum. Man tai bent jau labai padeda.
Ir dar priminsiu, buvot kažkuri rašiusi, kad kai pati pradžia peršalimo, tai gerai Osciloccocinum. Man tai bent jau labai padeda.
Arum triphylum dar tinka, kai yra perštėjimas trachėjoje (kakle), gumulas ties adomo obuoliu.
QUOTE(opium @ 2010 04 21, 21:19)
lor'as spėja, kad maniškei dažnų slogų priežastis-adenoidai.žiūrėjo, sakė padidėję. reiks susikaupt ir gyd.homeopat. skambint...
šiandien vedžiau mažę pas lor'ą. antro laipsnio adenoidai - dažnų slogų priežastis. siūlo operuoti, bet aš lauksiu su homeopatija kas kaip
ir dar nustatė, ausų uždegimas. dešinė ausis - visai vos nepūliuojanti antibijotikai. bet aš kai ženklais tikiu, tai.... poliklinikos vaistinė nedirba. lėkėm į prekybcentrį - ten dar nedirba, laukėm. sulaukėm, o antibų vis viena nėra pas juos. tai ir nenupirkau. dabar aukosiu pietus, kad homeopatei pasiskambinti
QUOTE(sarkelevarnele @ 2010 04 21, 23:35)
Siulau uzsideti kopusto kompresa: sumazins uzdegima ir nuims tinima.
Manau, kad ir Arnica cia tinka
Manau, kad ir Arnica cia tinka
aš jau vakar ir į šlapimą buvau pagatava tą pirštą įkišti. nors patinimą ir karštį nuėmė staigiai arnica. bet va šiandien uždelsiau žirniukus išgerti, kaip pirštas vėl kaista
Ne visada rekomenduotinas, o ne negalimas. Kad mano mazgio atveju dabar nerekomenduotinas pasakė 2 gydytojos Kažkaip dabar per daug keistai viskas "einasi" pas jį dabar. Bijo, kad pradėjus simptomatiškai dar daugiau neaiškumų neatsirastų...
Pvz, dukrai dabar prie sinusito skirtas konstitucinis gydymas kartu su simptomatiniu...
Pvz, dukrai dabar prie sinusito skirtas konstitucinis gydymas kartu su simptomatiniu...
QUOTE(Eima @ 2010 04 22, 11:09)
Ne visada rekomenduotinas, o ne negalimas. Kad mano mazgio atveju dabar nerekomenduotinas pasakė 2 gydytojos Kažkaip dabar per daug keistai viskas "einasi" pas jį dabar. Bijo, kad pradėjus simptomatiškai dar daugiau neaiškumų neatsirastų...
Kokios dvi gydytojos? Homeopatės?
Eima, ar visi jūs šeimoje vienodo konstuticinio?