Lijo, o kodėl tu galvoji, kad žirniukai duodami prie dantų netinka kosuliui gydyt? Pvz. labai dažnai dantukams dygstant skiriama homeopatinės ramunėlės (chamomilla):
"Показания к применению. Дезинфицирующее, противовоспалительное, кровоостанавливающее. Воспаление дыхательных органов. Бронхиальная астма. Сухой насморк с заложенностью носа. Сухой кашель. Воспаление лимфатических желез: шейных, паховых, подчелюстных, околоушных и яичек. Зубная боль. Трудное прорезывание зубов. Действует на окончания двигательных и чувствительных нервов (преимущественно в кишечнике), способствует уменьшению вздутия кишечника вследствие расслабления или спазмов. Диспепсия. Колит. Боли в матке. Рожистое воспаление. Экзема. Ожоги рентгеновскими лучами."
Ką jums skyrė? Gal merginos pakomentuos.
QUOTE(Ikulia @ 2010 04 20, 21:11)
Labas vakaras.
Gal pasidalinsite patirtim: ar kuri nors gydet refliuksa vaikams homeopatiniu vaistu pagalba?
Gal pasidalinsite patirtim: ar kuri nors gydet refliuksa vaikams homeopatiniu vaistu pagalba?
Ikulia, skaitai angliškai? Jeigu ką, rašyk a.ž.
Bendriausias ateinantis į galvą yra Natrium phosphoricum. Čia iš žmogaus organizme esančių druskų, kurios padeda reguliuoti rūgštingumą.
Lijo, homeopatiniai veikia visą organizmą. Kartais gauna netikėtas efektas bandant įveikti vieną negalavimą, o dar šalia susireguliuoja ir kiti.
QUOTE(lijo @ 2010 04 21, 14:05)
nusivyliau...... vakar užsiregistruot norėjom pas homeopatą, tai sakė, jei ūmu eikit tarp 11-12 ir priims. nuėjom, pasakė, kad nebepriima. šiaip ne taip 2 min. įsiprašėm. vėl tas pats - joks ne obstrukcinis bronchitas, dantys dygsta. na dygsta dygsta, bet dusulys ir švilpimas, tai tikrai nėkuom dėti. su šypsena į mano nuogastavimus pažiūrėjo ai... girdysiu nuo dantų žirniukus, vis tiek gi dygsta
nežinau, ar mums gerėja, ar blogėja. geriau tik tuom, kad nėra vangi, valgo kažkiek ir nėra tempos... bet tempos gali nebūti ir su obstrukciniu bronchitu
nežinau, ar mums gerėja, ar blogėja. geriau tik tuom, kad nėra vangi, valgo kažkiek ir nėra tempos... bet tempos gali nebūti ir su obstrukciniu bronchitu
galiu rekomenduoti homeopate Zakarauskiene. Miela, visada konsultuoja ir telefonu ir bet kuriuo paros metu.
Pabandykit Chamomila, jei suveiks reiskia dantys
QUOTE(lijo @ 2010 04 21, 13:05)
nusivyliau...... vakar užsiregistruot norėjom pas homeopatą, tai sakė, jei ūmu eikit tarp 11-12 ir priims. nuėjom, pasakė, kad nebepriima. šiaip ne taip 2 min. įsiprašėm. vėl tas pats - joks ne obstrukcinis bronchitas, dantys dygsta. na dygsta dygsta, bet dusulys ir švilpimas, tai tikrai nėkuom dėti. su šypsena į mano nuogastavimus pažiūrėjo ai... girdysiu nuo dantų žirniukus, vis tiek gi dygsta
Jūsų situacija labai panaši į mūsų - mano mažiausiai dukrytei 2 mėn. diagnozuotas bronchiolitas (šlapias kosulys nuo 3 sav. amžiaus,bet iki 2 mėn. jokios ligos nerado), lyg ir apgydė, bet kosulys nedingo, 3,5 mėn. diagnozuotas plaučių uždegimas, nors homeopato nuomone - ne joks uždegimas, o pienligės grybelis, ko pasekoj kyla šlapias kosulys. Visgi tikėjom medikais, sugirdėm antibus - kosulys nedingo. Tada Santariškėse išsityrėm - įtarė refliuksą, gydymo jokio, tik migdyti ant aukštesnės pagalvės. Po trijų naktų kosulys dingo. Po trijų sav. pakilo neaukšta t-ra (laikėsi 2 dienas), vėl atsirado toks pats šlapias kosulys ir vėl kosti dukrytė jau 10 diena - vėl taip pat negražiai, šlapiai Jau nebežinau nei ką galvoti - ar jai tas rafliuksas, ar dėl dantų (homeopatas irgi minėjo, kad dygstant dantukams gali atsirasti kosulys). Žodžiu, dar planuoju važiuoti pas folistę - gal ką pasakys
Homeopatas skyrė Nux Vomica ir Berberis organizmui valyti, paskui Borax ir dar Chamomilla - sakė duoti esant reikalui, kai dygs dantukai, kai bus nerami
O Chamomila kaip dozuoti reikėtų? Mums patarė esant reikalui vieną žirniuką O jei reguliariai - gal 3 kartus per dieną?
Jau nebežinau nei ką galvoti - ar jai tas rafliuksas, ar dėl dantų (homeopatas irgi minėjo, kad dygstant dantukams gali atsirasti kosulys). Žodžiu, dar planuoju važiuoti pas folistę - gal ką pasakys
Homeopatas skyrė Nux Vomica ir Berberis organizmui valyti, paskui Borax ir dar Chamomilla - sakė duoti esant reikalui, kai dygs dantukai, kai bus nerami
O Chamomila kaip dozuoti reikėtų? Mums patarė esant reikalui vieną žirniuką O jei reguliariai - gal 3 kartus per dieną?
[/quote]
Dygtant dantims organizmas isiaudrina ir dasivaro iki astmos (mano praktikoje irgi panasiai buvo). Cheminiai vaistai neisgydo, o su homeopatiniais ilgas darbas. Taip ir dirbu jau 5 metus, ber rezultate - vaikai bent jau neisiserga ir isgydomi be antibijotiku.
Chamomila pirmas vaistas nuo dantu dygimo ir ligu susijusiu su dantimis. Paprastai duodama 3k per diena, jei matysit, kad veikia galite pasigaminti didesne potencija si vaista.
Dar yra Cina nuo dantu, galit ir juos bandyti.
[/quote]
Dygtant dantims organizmas isiaudrina ir dasivaro iki astmos (mano praktikoje irgi panasiai buvo). Cheminiai vaistai neisgydo, o su homeopatiniais ilgas darbas. Taip ir dirbu jau 5 metus, ber rezultate - vaikai bent jau neisiserga ir isgydomi be antibijotiku.
Chamomila pirmas vaistas nuo dantu dygimo ir ligu susijusiu su dantimis. Paprastai duodama 3k per diena, jei matysit, kad veikia galite pasigaminti didesne potencija si vaista.
Dar yra Cina nuo dantu, galit ir juos bandyti.
Bet dabar galvoju - negi nuo 3 sav. jau dantys dygsta? Nebent dėl formavimosi jai čia taip randasi tas kosulys, nes dabar jau 5 su virš mėnesiuko, bet dantuko nei vieno dar nėra
Youste, Chamomilla iš viso yra mažų vaikų vaistas (dažniausiai). Bent visur kur mini, nurodo dažniausiai vaikus. Kažkaip kai chebra paaugo, jo ir nebeprisireikia (bent neatsiranda tokių simptomų, kad atitiktų).
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 21, 20:02)
Youste, Chamomilla iš viso yra mažų vaikų vaistas (dažniausiai). Bent visur kur mini, nurodo dažniausiai vaikus. Kažkaip kai chebra paaugo, jo ir nebeprisireikia (bent neatsiranda tokių simptomų, kad atitiktų).
Aišku, dėkui
sveikos dar kartelį.
mažei girdau kompleksą nuo sinusito - nosis atrodo sausa o akys vandeningos
kaip nors išgyvensim, ryt ved upas lor. pažiūrėsim ką mato, ką sakys
o man prieš kelias dienas paplėšiau nago kraštelį ir dabar jis tinsta. pirmą dieną matėsi kad papūliuoti linkęs. dabar kiek spaudau - pūlių nėra. bet pirštas tinsta, kaista raudonuoja.
savijauta - viskas erzina, pirštas skauda, karštas, prisiliesti skaudus. atrodo taip ir norisi kam nors užvažiuoti
skaitau ir nieko nerandu ... vėl.
gera žinia sulfur padėjo
mažei girdau kompleksą nuo sinusito - nosis atrodo sausa o akys vandeningos
kaip nors išgyvensim, ryt ved upas lor. pažiūrėsim ką mato, ką sakys
o man prieš kelias dienas paplėšiau nago kraštelį ir dabar jis tinsta. pirmą dieną matėsi kad papūliuoti linkęs. dabar kiek spaudau - pūlių nėra. bet pirštas tinsta, kaista raudonuoja.
savijauta - viskas erzina, pirštas skauda, karštas, prisiliesti skaudus. atrodo taip ir norisi kam nors užvažiuoti
skaitau ir nieko nerandu ... vėl.
gera žinia sulfur padėjo
Eima, kaip jūs laikotės?
Mano dičkei šiąnakt obstrukcija (pusę metų to reikalo neturėjom) + tempa iš po tokios visai nereikšmingos slogos išlindo, bet .... Sėkmingai susiklosčius aplinkybėms ir Crystalinnei lyg tarp kitko įmetus nuorodą į Faringtoną, atradau, kad Bryoniai neveikiant (mums ji visada padėdavo) Faringtonas siūlo pridėt Apis. Taigi Bryonia 30 + Apis 30 ir visas sausas spazminis kosulys su akivaizdžiausiai girdimu plaučių švilpimu kažkur dingo, užsikišus nosis ir nesupratau iš kur atsiradęs begalinis gleivių kiekis ties gerkle irgi prapuolė, buvusi temparatūra irgi nukrito. Užteko 3 dozių, nors efektas pasimatė po vienos, iš kart supratau, kad vyksta kažkas gero. Teko net Ventolino ieškot, tik poveikio iš jo jokio.
Esu giliai (ir maloniai) nustebinta, ne dažnai taip pavyksta.
Crystalinne, esu tau dėkinga, kartais užtenka kažkuo perkskaitytu ar užmatytu pasidalint, o atsiranda akys ir ausys, kurios ką reikia užmato ir išgirsta.
Mano dičkei šiąnakt obstrukcija (pusę metų to reikalo neturėjom) + tempa iš po tokios visai nereikšmingos slogos išlindo, bet .... Sėkmingai susiklosčius aplinkybėms ir Crystalinnei lyg tarp kitko įmetus nuorodą į Faringtoną, atradau, kad Bryoniai neveikiant (mums ji visada padėdavo) Faringtonas siūlo pridėt Apis. Taigi Bryonia 30 + Apis 30 ir visas sausas spazminis kosulys su akivaizdžiausiai girdimu plaučių švilpimu kažkur dingo, užsikišus nosis ir nesupratau iš kur atsiradęs begalinis gleivių kiekis ties gerkle irgi prapuolė, buvusi temparatūra irgi nukrito. Užteko 3 dozių, nors efektas pasimatė po vienos, iš kart supratau, kad vyksta kažkas gero. Teko net Ventolino ieškot, tik poveikio iš jo jokio.
Esu giliai (ir maloniai) nustebinta, ne dažnai taip pavyksta.
Crystalinne, esu tau dėkinga, kartais užtenka kažkuo perkskaitytu ar užmatytu pasidalint, o atsiranda akys ir ausys, kurios ką reikia užmato ir išgirsta.
o jeigu aš duodu kompleksą nuo sinusito (puse stiklinės vandes + 5 ar daugiau lašiukai) ir jau 3 kartą duodu ir nieko tai čia neveikia vadinasi?