QUOTE(vilnele @ 2010 03 28, 19:42)
Ir kaip jūs sugebėjot kas 15 min 2 paras? Ar su laikrodžiu dirbot? Ar ir savaitgaliais susirašinėjat?
Ot durna galva
Dekui, kad pasakei, lyg zinojau, bet va sedziu, kitokius zirnius bandau, vietoj to, kad ciulpciau konstitucini kas 15 min. Eina sau, kaip pykstu ant saves. Tai dabar gal pradeti vartoti, ar pades kazin, kai jau isisenejes tas mano bronchitas. NU bandysiu sita visa vakara sau ir dickiui ta padaryt...
Matai, kai man buvo sinusitas, bandziau ta konstitucini daznai imt, kelais valandas emiau, nepadejo, tai paemiau savo isbandyta Hydrastis ir Kali bichr, ir padejo. Tai dabar net nebandziau
Papildyta:
Eima, o kaip tau konstitucinis gydymas, ar yra koks efektas? Kaip vaiko AD?
Nu žinok, padirbėjau iš peties tada... Net jau juoktis pradėjau, kai antrą dieną gydytojai paskambinau, o ji ir sako - nu padirbėkit dar dienelę
Bet pavargau kas 15 min į laikrodį žiūrėt ar jau minutės 15-30-45-00... Dukrai, tiesa, teko 3 dienas duot kas 15 , o sūnui kas 30. Tai tiek maišytis pradėjau, kad teko užsirašinėt. AŠ irgi dukrai jau norėjau duot kitus, bet gydytoja išprašė neskubėt - džiaugiuosi, kad išlaukiau. Bet dar ne pabaiga, oi ne pabaiga...
Ir neužteko kelių valandų. Kai klausiau kodėl - juk sako, jei vaistas tinkamas vos ne nuo pirmos dozės pajunti palengvėjimą... Sakė, kadangi jau anksčiau buvo pas mane sinusitas, pas dukrą sinusitas/obstrukcijos, pas sūnų kosuliai ir buvo gydyta simptomiškai ir dar + su chemijos pagalba, tai gaunasi, kad organizmas turi kaip ir atsirinkt. O atsirenka suaktyvindamas tuos pačius procesus nuo kurių kentėjai. Taip pat gaunasi, kad tai jau įsisenėjęs (mažiau/daugiau) procesas ir jam išeit reikia laiko. Pvz, mano dukra konstitucinš gydymą gauna 2,5 savaitės. Taip slogos kaip ir nebėra, bet dar pakosčioja naktim ir rytais. Kai pučia nosį arba patikrinu kaip jai kvėpuojasi užkimšdama po 1 šnervę, girdisi sunkesnis prakvėpavimas per vieną pusę. Gydytoja sakė, kad nėr ko norėt, nes įsisenėjo truputį. Bet jei sugebėsim išlaukt ir sutvarkyt vien tik konstituciniu, toliau reikalai ir pajudės gera linkme. Turės organizmas po truputį tvarkytis. Be to, dukrai prieš tai buvo nustatytas ne tas konstitucinis, kuris irgi turėjo įtakos, deja nelabai malonios (bet čia iš psichologinės būklės labiau). Dabar suprantu kaip svarbu tinkamas parinkimas...
Man pačiai parinktas aiškiai tinkamas konstitucinis. Beje irgi nuo vaikų apsikrėčiau, irgi gavau sinusitą. Taip pat vartojau 2 dienas kas 15 min, paskui mažinau. Jausmas buvo keistas. Sučiulpi žirniuką - nosį atleidžia per minutę, po 10 min vėl užsikimšus... O ir valėsi kaip vaikams - pirmą kart per gerklę tekėjo. Fui koks nemalonus jausmas - lygiai taip pat kosėjau kaip vaikai. Dabar bent jau suprantu kas jiems vyksta
Mažiukui įdomiai. Kadangi buvo didelis paūmėjimas, o ir sutapo su sloga ir kosuliukais, gydytoja liepė irgi kas 15 min, paskui 30 ir t.t. Dingo visiškai. Bet dabar kai praretinau kaip priklauso iki 6 kart per dieną, vėl matau, kad mažais raudonais taškeliais bando atsinaujint... Stebėsim...
Bet efektas yra