Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Eima @ 2010 03 28, 14:19)
Pertusinsas skystinantis gleives - čia čiobrelių tinktūra. Šiaip jį išrašo kosuliui, bet galima ir prie užsikimšusios slogos, nes gleives skystina visur. Tik taviškiui 2 metukai, o jis skiriamas nuo 4. Tokiu atveju dozę reik pamažint dvigubai, jums užtektų ryte vakare po 2-2,5 ml, jei labai kosėtų per piet 1-1,5 ml.
Tartephedreel yra Heel firmos homeopatinis, parduodamas bet kokioj vaistinėj.

dėkui.
pažiūrėjau į vaistai.lt. kad tartephedreel nelabai mums ir tiktų, nes jis:
INDIKACIJOS
Bronchitas (ypač astminis), bronchinė astma, sunkus kosulys, užsitęsęs skrofulioze sergančių vaikų kosulys, bronchų kataras, įvairaus pobūdžio gerklų kataras, kai kurios kokliušo formos. Preparatas vartojamas visoms kvėpavimo takų kataro formoms gydyti.
g.gif
Atsakyti
Tartephedreel tiesiog skystina gleives - nesvarbu kur jos - ar nosyje, ar gerklėje, ar trachėjoj ir t.t. Tai geresnis variantas nei sinupretas. Be to, ar šsitikinus, kad tavo vaikas neturi alergijos raktažolei (sinupreto veiklioji medžiaga), ar tam ir skirtas šalia antihistamininis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 28, 16:49)
Tartephedreel tiesiog skystina gleives - nesvarbu kur jos - ar nosyje, ar gerklėje, ar trachėjoj ir t.t. Tai geresnis variantas nei sinupretas. Be to, ar šsitikinus, kad tavo vaikas neturi alergijos raktažolei (sinupreto veiklioji medžiaga), ar tam ir skirtas šalia antihistamininis g.gif

schmoll.gif nea

jei gerai užmačiau T. yra lašais?
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 28, 12:57)
Per retai vartoji - tau atsakys P. Umiu atveju, pacioj pradzioj, reik visa diena kas 15 min... Mes visi 3 taip issisukom. Mums reikejo 2 dienas kas 15 min, paskui retinom. Su gydytoja praktiskai kasdien susirasinejom blush2.gif

Ir kaip jūs sugebėjot kas 15 min 2 paras? Ar su laikrodžiu dirbot? Ar ir savaitgaliais susirašinėjat?
Ot durna galva blink.gif Dekui, kad pasakei, lyg zinojau, bet va sedziu, kitokius zirnius bandau, vietoj to, kad ciulpciau konstitucini kas 15 min. Eina sau, kaip pykstu ant saves. Tai dabar gal pradeti vartoti, ar pades kazin, kai jau isisenejes tas mano bronchitas. NU bandysiu sita visa vakara sau ir dickiui ta padaryt...
Matai, kai man buvo sinusitas, bandziau ta konstitucini daznai imt, kelais valandas emiau, nepadejo, tai paemiau savo isbandyta Hydrastis ir Kali bichr, ir padejo. Tai dabar net nebandziau g.gif

Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2010 03 28, 15:34)
Mums gyd. M. sake, kad konstitucinis vaistas yra mazdaug nuo 70 proc. ligu, ir jei naudojamas konstitucinis konkrecios simptomatikos neturi, jis ir nepades.
Todel matomai vis tiek islieka butinybe konsultuotis su gydanciu homeopatu, kad ivertint ar turi konst. zirnis ta simptomatika ar ne.

Idomu g.gif

Eima, o kaip tau konstitucinis gydymas, ar yra koks efektas? Kaip vaiko AD?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 28 kovo 2010 - 20:19
QUOTE(vilnele @ 2010 03 28, 19:42)
Ir kaip jūs sugebėjot kas 15 min 2 paras? Ar su laikrodžiu dirbot?

klausimas ne man, bet kai man taip reikėjo (aišku tik vieną dieną) tai dirbau su orkaitėj įmontuotu laikmačiu. tada pajunti kad laikas žiauriai greitai lekia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 03 28, 19:42)
Ir kaip jūs sugebėjot kas 15 min 2 paras? Ar su laikrodžiu dirbot? Ar ir savaitgaliais susirašinėjat?
Ot durna galva  blink.gif Dekui, kad pasakei, lyg zinojau, bet va sedziu, kitokius zirnius bandau, vietoj to, kad ciulpciau konstitucini kas 15 min. Eina sau, kaip pykstu ant saves. Tai dabar gal pradeti vartoti, ar pades kazin, kai jau isisenejes tas mano bronchitas. NU bandysiu sita visa vakara sau ir dickiui ta padaryt...
Matai, kai man buvo sinusitas, bandziau ta konstitucini daznai imt, kelais valandas emiau, nepadejo, tai paemiau savo isbandyta Hydrastis ir Kali bichr, ir padejo. Tai dabar net nebandziau g.gif

Papildyta:
Eima, o kaip tau konstitucinis gydymas, ar yra koks efektas? Kaip vaiko AD?

Nu žinok, padirbėjau iš peties tada... Net jau juoktis pradėjau, kai antrą dieną gydytojai paskambinau, o ji ir sako - nu padirbėkit dar dienelę lotuliukas.gif Bet pavargau kas 15 min į laikrodį žiūrėt ar jau minutės 15-30-45-00... Dukrai, tiesa, teko 3 dienas duot kas 15 , o sūnui kas 30. Tai tiek maišytis pradėjau, kad teko užsirašinėt. AŠ irgi dukrai jau norėjau duot kitus, bet gydytoja išprašė neskubėt - džiaugiuosi, kad išlaukiau. Bet dar ne pabaiga, oi ne pabaiga... doh.gif
Ir neužteko kelių valandų. Kai klausiau kodėl - juk sako, jei vaistas tinkamas vos ne nuo pirmos dozės pajunti palengvėjimą... Sakė, kadangi jau anksčiau buvo pas mane sinusitas, pas dukrą sinusitas/obstrukcijos, pas sūnų kosuliai ir buvo gydyta simptomiškai ir dar + su chemijos pagalba, tai gaunasi, kad organizmas turi kaip ir atsirinkt. O atsirenka suaktyvindamas tuos pačius procesus nuo kurių kentėjai. Taip pat gaunasi, kad tai jau įsisenėjęs (mažiau/daugiau) procesas ir jam išeit reikia laiko. Pvz, mano dukra konstitucinš gydymą gauna 2,5 savaitės. Taip slogos kaip ir nebėra, bet dar pakosčioja naktim ir rytais. Kai pučia nosį arba patikrinu kaip jai kvėpuojasi užkimšdama po 1 šnervę, girdisi sunkesnis prakvėpavimas per vieną pusę. Gydytoja sakė, kad nėr ko norėt, nes įsisenėjo truputį. Bet jei sugebėsim išlaukt ir sutvarkyt vien tik konstituciniu, toliau reikalai ir pajudės gera linkme. Turės organizmas po truputį tvarkytis. Be to, dukrai prieš tai buvo nustatytas ne tas konstitucinis, kuris irgi turėjo įtakos, deja nelabai malonios (bet čia iš psichologinės būklės labiau). Dabar suprantu kaip svarbu tinkamas parinkimas...
Man pačiai parinktas aiškiai tinkamas konstitucinis. Beje irgi nuo vaikų apsikrėčiau, irgi gavau sinusitą. Taip pat vartojau 2 dienas kas 15 min, paskui mažinau. Jausmas buvo keistas. Sučiulpi žirniuką - nosį atleidžia per minutę, po 10 min vėl užsikimšus... O ir valėsi kaip vaikams - pirmą kart per gerklę tekėjo. Fui koks nemalonus jausmas - lygiai taip pat kosėjau kaip vaikai. Dabar bent jau suprantu kas jiems vyksta unsure.gif
Mažiukui įdomiai. Kadangi buvo didelis paūmėjimas, o ir sutapo su sloga ir kosuliukais, gydytoja liepė irgi kas 15 min, paskui 30 ir t.t. Dingo visiškai. Bet dabar kai praretinau kaip priklauso iki 6 kart per dieną, vėl matau, kad mažais raudonais taškeliais bando atsinaujint... Stebėsim... 4u.gif
Bet efektas yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 28, 21:23)
Nu zinok, padirbejau is peties tada... Net jau juoktis pradejau, kai antra diena gydytojai paskambinau, o ji ir sako - nu padirbekit dar dienele lotuliukas.gif Bet pavargau kas 15 min i laikrodi ziuret ar jau minutes 15-30-45-00... Dukrai, tiesa, teko 3 dienas duot kas 15 , o sunui kas 30. Tai tiek maisytis pradejau, kad teko uzsirasinet. AS irgi dukrai jau norejau duot kitus, bet gydytoja isprase neskubet - dziaugiuosi, kad islaukiau. Bet dar ne pabaiga, oi ne pabaiga... doh.gif
Ir neuzteko keliu valandu. Kai klausiau kodel - juk sako, jei vaistas tinkamas vos ne nuo pirmos dozes pajunti palengvejima... Sake, kadangi jau anksciau buvo pas mane sinusitas, pas dukra sinusitas/obstrukcijos, pas sunu kosuliai ir buvo gydyta simptomiskai ir dar + su chemijos pagalba, tai gaunasi, kad organizmas turi kaip ir atsirinkt. O atsirenka suaktyvindamas tuos pacius procesus nuo kuriu kentejai. Taip pat gaunasi, kad tai jau isisenejes (maziau/daugiau) procesas ir jam iseit reikia laiko. Pvz, mano dukra konstitucins gydyma gauna 2,5 savaites. Taip slogos kaip ir nebera, bet dar pakoscioja naktim ir rytais. Kai pucia nosi arba patikrinu kaip jai kvepuojasi uzkimsdama po 1 snerve, girdisi sunkesnis prakvepavimas per viena puse. Gydytoja sake, kad ner ko noret, nes isisenejo truputi. Bet jei sugebesim islaukt ir sutvarkyt vien tik konstituciniu, toliau reikalai ir pajudes gera linkme. Tures organizmas po truputi tvarkytis. Be to, dukrai pries tai buvo nustatytas ne tas konstitucinis, kuris irgi turejo itakos, deja nelabai malonios (bet cia is psichologines bukles labiau). Dabar suprantu kaip svarbu tinkamas parinkimas...
Man paciai parinktas aiskiai tinkamas konstitucinis. Beje irgi nuo vaiku apsikreciau, irgi gavau sinusita. Taip pat vartojau 2 dienas kas 15 min, paskui mazinau. Jausmas buvo keistas. Suciulpi zirniuka - nosi atleidzia per minute, po 10 min vel uzsikimsus... O ir valesi kaip vaikams - pirma kart per gerkle tekejo. Fui koks nemalonus jausmas - lygiai taip pat kosejau kaip vaikai. Dabar bent jau suprantu kas jiems vyksta unsure.gif
Maziukui idomiai. Kadangi buvo didelis paumejimas, o ir sutapo su sloga ir kosuliukais, gydytoja liepe irgi kas 15 min, paskui 30 ir t.t. Dingo visiskai. Bet dabar kai praretinau kaip priklauso iki 6 kart per diena, vel matau, kad mazais raudonais taskeliais bando atsinaujint... Stebesim... 4u.gif
Bet efektas yra thumbup.gif

Nu jėga, ačiū už patirtį. thumbup.gif O valgėt kaip, kas kiek minučių biggrin.gif Aš tai amžinai valgyti noriu, nes maitinu dar bigsmile.gif Ar susirašinėjate su gyd. ir savaitgaliais? Ar kainuoja tai?
Papildyta:
Vilytte, gyd P. minejo, kad kai kurias aukstas potencijas veza is uzsienio. Prisiminiau, kad sakei, kad vyrui M. norejo skirti kazka labai auksto, bet neskyre, del to , kad sunku butu isigyti LT.
Atsakyti
Vilytte[COLOR=red][B],praeitoje temoje rašei apie gyd.M rekomenduotus lašiukus nuo slogos ir kosulio.Kiek kartų per dieną juos rekomendavo gerti?Aš savo mažiui juos duodu nuo penktadienio po 3-4k/d.po 5 lašus. Toks jausmas,kad sudavus jų paleidžia nosį (gelsvai-balsvas snargliukas) ir pradeda smarkiai kosėti,kosi šlapiai ir daug. Ar pratęsti duoti tuos lašiukus ,ar jau laikas keisti?Kažkaip pagal atskiras sudėtines dalis Sinelnikovą paskaičius man rodos,kad tie lašai prie sausesnio kosulio.Pasimečiau visai, g.gif gal reikia kokį Tetraphedreelį duoti, kad skystintų tuos karkalus ar kaip?Primenu gyd.M rekomenduotų lašiukų sudėtį:Bromium30,Euphorbium6,Ipecachuanka6,Spongia6,Cinabaris6,Thuja12.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 28, 22:23)
organizmas turi kaip ir atsirinkt. O atsirenka suaktyvindamas tuos pačius procesus nuo kurių kentėjai. Taip pat gaunasi, kad tai jau įsisenėjęs (mažiau/daugiau) procesas ir jam išeit reikia laiko. Pvz, mano dukra konstitucinį gydymą gauna 2,5 savaitės. Taip slogos kaip ir nebėra, bet dar pakosčioja naktim ir rytais. Kai pučia nosį arba patikrinu kaip jai kvėpuojasi užkimšdama po 1 šnervę, girdisi sunkesnis prakvėpavimas per vieną pusę. Gydytoja sakė, kad nėr ko norėt, nes įsisenėjo truputį. Bet jei sugebėsim išlaukt ir sutvarkyt vien tik konstituciniu, toliau reikalai ir pajudės gera linkme. Turės organizmas po truputį tvarkytis. Be to, dukrai prieš tai buvo nustatytas ne tas konstitucinis, kuris irgi turėjo įtakos, deja nelabai malonios (bet čia iš psichologinės būklės labiau). Dabar suprantu kaip svarbu tinkamas parinkimas...
Man pačiai parinktas aiškiai tinkamas konstitucinis. Beje irgi nuo vaikų apsikrėčiau, irgi gavau sinusitą. Taip pat vartojau 2 dienas kas 15 min, paskui mažinau. Jausmas buvo keistas. Sučiulpi žirniuką - nosį atleidžia per minutę, po 10 min vėl užsikimšus... O ir valėsi kaip vaikams - pirmą kart per gerklę tekėjo. Fui koks nemalonus jausmas - lygiai taip pat kosėjau kaip vaikai. Dabar bent jau suprantu kas jiems vyksta unsure.gif
Mažiukui įdomiai. Kadangi buvo didelis paūmėjimas, o ir sutapo su sloga ir kosuliukais, gydytoja liepė irgi kas 15 min, paskui 30 ir t.t. Dingo visiškai. Bet dabar kai praretinau kaip priklauso iki 6 kart per dieną, vėl matau, kad mažais raudonais taškeliais bando atsinaujint... Stebėsim... 4u.gif
Bet efektas yra
thumbup.gif

Sakykit, mergaitės, kas yra tas "Konstitucinis"?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 03 28, 22:41)
Nu jėga, ačiū už patirtį. thumbup.gif  O valgėt kaip, kas kiek minučių biggrin.gif Aš tai amžinai valgyti noriu, nes maitinu dar bigsmile.gif  Ar susirašinėjate su gyd. ir savaitgaliais? Ar kainuoja tai?

Nekainuoja. Dėl valgymo gydytoja sakė nepergyvent, nes potencijos aukštos ir valgymas įtakos neturi. Su valgymu reik žiūrėt kai naudoji iš vaistinės preparatus, kur labai silpnos dozės.
Susirašinėjimas nekainavo. Tik dukrai kai blogai buvo, ji pasiūlė savaitgalį atvažiuot, o mes ir sutikom. Tai kaip už savaitgalį paėmė daugiau, bet man atrodo, kad tai visiškai normalu.
Atsakyti
Disi, mums sakė pradžioj 2,3 d. po 5-6 kart duot. Paskui nutraukt. Ir jei atrodo, kad toliau tas pats (ta prasme gleivių vis yra ir pačios jos nesivalo), duot kas antrą dieną po 1 kartą (5 lašai). Tai gal nutraukit jau ir pažiūrėkit. Įtariu, kad bet koks skystinimas sukels tokius pačius kosulius. Bent jau mums tai taip būdavo, reik skystint, o kuom - neaišku, nes nuo visko tik kosulys kyla.
Tokiu atveju (jei tai kartojąsi nuolat), turbūt tik konstitucinis gydymas gali padėt.

Mano dičkei jau geriau. Nors sloga vandeniu ėjo, nekėlė jokio absoliučiai kosulio thumbup.gif , jokio kosulio naktį užmigus. O šiandies jau ir nosis apylaisvė. Gal su tuo nelaimingu kosuliu baigta visiems laikams bigsmile.gif

Kalbėjau ne perseniausiai su mokytoja, sako vaikas akivaizdžiausiai išdrąsėjo smile.gif (nors apie drąsa net neklausiau, klausiau kaip sękas mokslai). Panašu, kad pokyčius konst. gydymo jau mato ir pašaliniai.

O ir vyrui skirti žirniai, nuo pat pirmos nakties padėjo užmigt, ir atrodo vat jau savaitė, kaip nebuvo nei vienos bemiegės nakties.
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2010 03 28, 22:56)
Primenu gyd.M rekomenduotų lašiukų sudėtį:Bromium30,Euphorbium6,Ipecachuanka6,Spongia6,Cinabaris6,Thuja12.

o tuos lašiukus galima nusipirkti jau padarytus, ar čia pagal užsakymą sumeistrauja g.gif

Vilytte, kaip džiaugiuosi už jus, net pavydu pasidarė doh.gif 4u.gif

mano mažei a taip, a kitaip -aerus netinka. kakliukas pabertas unsure.gif
Atsakyti