Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Gavau vaistinej nuo sauso kosulio ASTMOGRAN zirniu, ieina i sudeti Bryonia, Hyoscyamus, Rumex, Sambucus, Lobelia, Drosera.

Sudaviau maziui, miega, nekosi, bijau is anksto dziaugtis, bet gal veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 04 20, 11:23)
Itekakuoana, gal nelb tiksliai, nes telefonu homeopate sake..
Ar kas bandet?
nuo sauso kosulio iki vemimo, temperaturos, slogos patare..

Ipecacuanha pavadinimas

QUOTE(argus @ 2010 04 20, 11:38)
O gal kas žino, kur plačiau paskaityti apie Petroleum ir Pulsatilla. Nežinau ar čia sutapimas ar ne, bet man iki šiol gerklė valosi ir tonzilės sumažėjusios. O viskas prasidėjo po savaitės kažkur vartojimo šių abiejų žirnių.

Mano vaiką žiauriai išbėrė. Nesuprantu nuo ko. Bet įtariu žarnyną - greičiausiai po antibiotikų, nors ir nebuvo jokių pašalinių poveikių kokie būdavo anksčiau. Sekmadienį gal turės galimybės priimti mūsų homeoopatas. Beje, nenoriu ilgai ieškoti, bet prisimenu, kad kažkuri minėjo kas nuima niežulį. Gal galit priminti. Nenoriu duoti cheminių.

Antibiotikai gali duoti tokį bėrimą. Organizmas tiesiog valosi. Jeigu tokie maži raudoni taškiukai - mėginkit Apis (yra pavykę po antibiotikų bėrimą būtent su šitu nuimti).

QUOTE(krika @ 2010 04 20, 13:53)
džiaugiausi, kad dukrai pagavau slogą. šį rytą nosis užburkusi ir vėlai vakare, jau gal naktį apie 24-01 nakties skundėsi kad dešinę ausytę skauda.
ką tokiu atveju duoti?  unsure.gif

Pasiskaityk Belladonna 4u.gif Jinai dešininė. Dar vatos kompresas su spiritu (skiesta vandeniu) ant ausytės ir aprišti.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 20, 16:14)
Pasiskaityk Belladonna  4u.gif Jinai dešininė. Dar vatos kompresas su spiritu (skiesta vandeniu) ant ausytės ir aprišti.

assa.gif sokiai.gif yahoo.gif 4u.gif

o tuo pačiu nosį vaklyti su kompleksu nuo sinusito g.gif

dar sudomino Ingredd žirniukai ASTMOGRAN. kita dukra rytais atsibudusi bando išsikosėti, bet tas kosulys giluminis aštrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 20 balandžio 2010 - 15:23
Ačiū Obuoliausia. Kaip tik turiu Apis, bandysiu, gal padės.
Atsakyti
ASTMOGRAN raso nuo bronchito ir astmos, atsikosejimui palengvinti.
jei reikia kam galiu duot, pabandysit mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš pasiguosiu verysad.gif
Kaip rašiau prieš porą savaičių, mano mažiui buvo nbustatytas bakterinis plaučių uždegimas. 9 dienos antibiotikų. 7 dieną pradėjo kosčiot, nestipriai. Galvojau taip ir praeisim - naivuolė doh.gif Vakar keistai pradėjo kosėt, temperatūra 37,3. Nuvežiau pas gydytoją - raudonos ausys, kosulys jau prie trachėjos nusileidęs. Daviau Pullsatillą ir Actifedą nakčiai. Visą naktį kosėjo, nors buvo ant 2 pagalvių. Šiandien kaip pradėjo kosėt, kaip užspazmavo... Net Ventolino inhaliatoriu nepadėjo. Skambinu gydytojai, o ji kaip tik ir išgirdo telefonu ir pasakė, kad nėra ko juokaut - duok Ventolino sirupą tik sumažintą dozę (jis tik nuo 2 metų, maniškiui 1,8). Verkdama jau skambinu P. sako ir duokit pora dienų, kad pagaliau sveikt pradėtų, o konstitucinį prie jo kas 30 min. Net ji nebesiūlė jokių Droserų ar Bryonių ir pan... cray.gif Nors viską turiu ir sakiau, kad galiu duot, bet sakė geriau 2 dienas šį sirupą... Nu kas per zaraza doh.gif
Atsakyti
apsistačiau stiklinėm doh.gif ar sambukas tinka kartu su beladona? bo ir laiko nėra vieną kišti, laukti, kitą kišti g.gif

lyg nuo beladonos nosį paleido. bet taip lyg paburkimas jaučiasi ir pučiant nelabai kas išsipučia

kitai - dešinys lūpų kamputis įskilęs. ką duoti?

Eima 4u.gif iš manęs unsure.gif
Atsakyti
Tiesiog pamaniau, kad su plaučiais nejuokausiu - bijau. Be to vakar ir akys buvo pradėjusios puliuot.. Žodžiu...
Atsakyti
Labas vakaras.

Gal pasidalinsite patirtim: ar kuri nors gydet refliuksa vaikams homeopatiniu vaistu pagalba?

ax.gif
Atsakyti
O ar įmanoma cistas naikinti homeopatinių vaistų pagalba? Vakar pasitikrinau krūtinę, tai vienoj nustatė fibrocistinį darinį.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 04 20, 22:11)
Labas vakaras.

Gal pasidalinsite patirtim: ar kuri nors gydet refliuksa vaikams homeopatiniu vaistu pagalba?

ax.gif

Ir man reikėtų tokios info... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2010 04 21, 08:44)
Ir man reikėtų tokios info... ax.gif

Tas refliuksas taip gadina gyvenima verysad.gif ir suaugusiems ir vaikams...
Atsakyti