Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

sveikos, gal esat nuo obstrukcinio bronchito vaistus radusios kas - čiaudulys, sausas kosulys, kuris po kelių dienų virsta į šlapią ir ilgą, atsiranda dusulys iš krūtinės, čiaudint išbėga skystai gličios permatomos gleivės, bet retai kada ir mažai, išsiurbt iš nosies nieko neina, nes nėra, bet atrodo kartais lyg būtų užgulta, seilėjasi smarkiai. tik 2 sav. praėjo po ligoninės ir antibiotikų ir vėl.................. norėtųsi išvengt kažkaip
Atsakyti
Argus įsivesk į Google paiešką Култер Портреты гомеопатических препаратов išmeta labai daug saitų, iš kur galima parsisiųst nemokamai (seniau duota Obuoliausiso nuoroda neveikia). Pusatila 1 d, viso 2 dalys. Petroleum gal ne konstiucinis, nes aptartas lyg ir nėra.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 04 20, 09:59)
Bet tuo pačiu sukeliantis ir labai didelius pablogėjimus. Nes Sulphurui priskiriama savybė iššaukti užslopintas ligas į išorę, ir ne tik užslopintas, bet visas "braidančias" organizme. Rašoma, kad dažnai tos užslopintos ligos išlenda bėrimų pavidalu. Mano mažosios kaip konstitucinis jis, tai "susipažinom" gan detaliai.
Ir dar Faringtonas, rašo, kad Sulphuras kai kurių ligų vis dėlto nesugeba "paiimt", tai išeina, kad vien su konstituciniu ne visada galima prasisukt.
Vat pas mano mažają taip ir gavos. Apsirgo, perėjo sloga ir kosulys į dažną šlapinimąsi. Tyrimas šlapimo idealus. Pradaviau su baime visą šeštadienį Sulphurą 200 (nors Faringtonas gąsdina, kad jo galima ne daugiau 3 kartų duot, o po to jau laukt). Sekmadienį laukiau, akivaizdžiai blogėjo. Sysiojom lygiai kas tris minutes, nervino nerealiai blink.gif
Vakar ryte į artileriją išėjo Berberis homacord + Apis 30. Vakarop radosi jau keli tarpai po valandą, visas sysiojimas išretėjo į kas 15 - 30 min.
Šiandien kol kas visai neblogai. Žiūrau toliau.
O žirnio, kuris vien "varo" sysiot (jokių skausmų, paraudimų nėra) taip ir neradau doh.gif .

su Sulphur 6 tvarkem likutini kosuli ( 2 dozes po 5 z., penkiameciui). Viska sutvarke idealiai, pagerejo bukle ir net labai, bet prie akies pulinys issoko. Tai va, tubut butu pakake vienos dozes.
Aplamai linkstu prie saikingo homeopatiniu naudojimo.

lijo, su obstrukciniais bronchitais reiketu profesionalo konsultacijos. Daug yra nuo bronchitu, bet tikrai reikalinga detali konsultacija. Jei cia vaikui obstrukcinis, turbut antibiotiku daug esate vartoje?

Del sutapimu homeopatijoje- mergaites, nebuna sutapimu rolleyes.gif Ilgainiui kai iprasit stebeti reakcijas, pacios pamatysit 4u.gif O dar geriau- uzsirasyti jas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 20 balandžio 2010 - 13:33
QUOTE(Crystalline @ 2010 04 20, 13:31)
lijo, su obstrukciniais bronchitais reiketu profesionalo konsultacijos. Daug yra nuo bronchitu, bet tikrai reikalinga detali konsultacija. Jei cia vaikui obstrukcinis, turbut antibiotiku daug esate vartoje?

skambinau šiandien homeopatui, bet, matyt, neįsigilino dėl užimtumo. pasakė, kad mums dantys. na dantys gal ir dygsta, susilpnino imunitetą, bet bronchotą jau dabar atskiriu doh.gif antibiotikų daug vartoję nesam, nes mažoji neturi dar šešių mėnesių. va vienas kartas ligoninėj su antibiotikais buvo, o dabar po 2 sav. ir vėl prasidėjo.
Atsakyti
džiaugiausi, kad dukrai pagavau slogą. šį rytą nosis užburkusi ir vėlai vakare, jau gal naktį apie 24-01 nakties skundėsi kad dešinę ausytę skauda.
ką tokiu atveju duoti? unsure.gif
Atsakyti
Tokiai maziukei internetu labai didele atsakomybe patarti, juolab , kad cia megejiskai domimes. O kas jus gydo?
Laikykites 4u.gif

krika, as asmeniskai su ausu skausmais nesu susidurusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 20 balandžio 2010 - 13:55
QUOTE(Crystalline @ 2010 04 20, 14:53)
krika, as asmeniskai su ausu skausmais nesu susidurusi

na aš spėju, jei sloga dar užsilikusi, tai gal duoti mercurius solubilis complex nuo sinusito - lai valosi ten iš giliau. o nuo asų skausmo g.gif naktį ir ryte sulašinau otipax g.gif
Atsakyti
Lijo, aš jūsų vietoj eičiau užsiregistravus, o ne skambinčiau.
Jūs gi bronchito telefonu su pediatrais negydot? Ir LOR slogų, anginų telefonu negydo.
Suprantu kai ligos pradžia, nieko ypatingo, galima skambint klaust kokį žirnį duot, bet jei iš po bronchito ar problema užsitesia, reikia eit.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 04 20, 14:01)
Lijo, aš jūsų vietoj eičiau užsiregistravus, o ne skambinčiau.
Jūs gi bronchito telefonu su pediatrais negydot? Ir LOR slogų, anginų telefonu negydo.
Suprantu kai ligos pradžia, nieko ypatingo, galima skambint klaust kokį žirnį duot,  bet jei iš po bronchito ar problema užsitesia, reikia eit.

pagalbos man reikia dabar, o ne ryt poryt smile.gif pediatro ir LORo kita darbo specifika - apžiūrėt gerklę, ausis, nosį, paklausyt plaučius. homeopatui svarbi ligos eiga ir požymiai.
tokiam kruopai pradžia ir vidurys, tai valandų klausimas - nenuvertinu ligos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 19, 20:47)
Paguodei, Vilnele  unsure.gif  doh.gif
Papildyta:
gal dar kas ką pasiūlysit?  unsure.gif

skaitau viską ir nerandu nieko  unsure.gif

Man padėjo ( po ilgų ieškojimų ) Echinacea compl. Juk ši bėda išlenda kai nusilpsta imunitetas.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 04 20, 15:34)
Man padėjo ( po ilgų ieškojimų ) Echinacea compl. Juk ši bėda išlenda kai nusilpsta imunitetas.

na kad nebuvau aš susirgus g.gif o gydytoja pačioj pradžioj sakė, kad valysiuos ten kur yra problemų (kosulys, sloga ir t.t.) bet man nieko nebuvo, žirniukus toliau gėriau ir jau mėnuo kaip geriu. tik dabar išlindo? g.gif

Echinacea compl. turiu lašiukais. bet bijau kad turiu dvejus ir abu skirtingų sudėčių. kurį vartoti?

beje, kaip lašiukus normuoti?
Atsakyti
Perskaičiau tą straipsnį apie adenoidus. Labai įdomu. Viena iš pagrindinių atsiradimo priežasčių-skiepai. O operacija išvis baisu, nes adenoidai įtakoja lytinį brendimą ir galima likti nevaisingu........ unsure.gif
Atsakyti