kažkaip pagalvojau, kad yra tokių vaistų visai negirdėtų, pvz, kad ir tas pats kreotonum. ar vaistinėj be užsakymo jo gaučiau
Dabar kaip tik skaitau apie Sulfur. Jis man irgi paskirtas. Tai labai įdomu. Jis tipo gali eiti prie daugelio gydymo kaip papildomas, kaip sustiprinantis poveikį ar kažkas panašaus.
Bet tuo pačiu sukeliantis ir labai didelius pablogėjimus. Nes Sulphurui priskiriama savybė iššaukti užslopintas ligas į išorę, ir ne tik užslopintas, bet visas "braidančias" organizme. Rašoma, kad dažnai tos užslopintos ligos išlenda bėrimų pavidalu. Mano mažosios kaip konstitucinis jis, tai "susipažinom" gan detaliai.
Ir dar Faringtonas, rašo, kad Sulphuras kai kurių ligų vis dėlto nesugeba "paiimt", tai išeina, kad vien su konstituciniu ne visada galima prasisukt.
Vat pas mano mažają taip ir gavos. Apsirgo, perėjo sloga ir kosulys į dažną šlapinimąsi. Tyrimas šlapimo idealus. Pradaviau su baime visą šeštadienį Sulphurą 200 (nors Faringtonas gąsdina, kad jo galima ne daugiau 3 kartų duot, o po to jau laukt). Sekmadienį laukiau, akivaizdžiai blogėjo. Sysiojom lygiai kas tris minutes, nervino nerealiai
Vakar ryte į artileriją išėjo Berberis homacord + Apis 30. Vakarop radosi jau keli tarpai po valandą, visas sysiojimas išretėjo į kas 15 - 30 min.
Šiandien kol kas visai neblogai. Žiūrau toliau.
O žirnio, kuris vien "varo" sysiot (jokių skausmų, paraudimų nėra) taip ir neradau .
Ir dar Faringtonas, rašo, kad Sulphuras kai kurių ligų vis dėlto nesugeba "paiimt", tai išeina, kad vien su konstituciniu ne visada galima prasisukt.
Vat pas mano mažają taip ir gavos. Apsirgo, perėjo sloga ir kosulys į dažną šlapinimąsi. Tyrimas šlapimo idealus. Pradaviau su baime visą šeštadienį Sulphurą 200 (nors Faringtonas gąsdina, kad jo galima ne daugiau 3 kartų duot, o po to jau laukt). Sekmadienį laukiau, akivaizdžiai blogėjo. Sysiojom lygiai kas tris minutes, nervino nerealiai
Vakar ryte į artileriją išėjo Berberis homacord + Apis 30. Vakarop radosi jau keli tarpai po valandą, visas sysiojimas išretėjo į kas 15 - 30 min.
Šiandien kol kas visai neblogai. Žiūrau toliau.
O žirnio, kuris vien "varo" sysiot (jokių skausmų, paraudimų nėra) taip ir neradau .
na nežinau. išgąsdinot su tuo Sulfur. bet bandysiu toliau (nors tas toliau tik vakarais gausis). o gal skambintis to kreotonum, gal pasiklausti ar turi.
man kažkodėl kreotonum asocijuojasi su kreonu
man kažkodėl kreotonum asocijuojasi su kreonu
Čia apie regėjimą ir homeopatiją:
http://www.mhc.ru/ZrG.asp
Kažkas (lyg Loreli) domėjosi.
Čia apie adenoidus:
http://www.mhc.ru/stati/adenoid.asp
Žinau, kad ne viena mama stengiasi hom. pagalba išvengti operacijos.
Gal kam bus įdomu
http://www.mhc.ru/ZrG.asp
Kažkas (lyg Loreli) domėjosi.
Čia apie adenoidus:
http://www.mhc.ru/stati/adenoid.asp
Žinau, kad ne viena mama stengiasi hom. pagalba išvengti operacijos.
Gal kam bus įdomu
Itekakuoana, gal nelb tiksliai, nes telefonu homeopate sake..
Ar kas bandet?
nuo sauso kosulio iki vemimo, temperaturos, slogos patare..
Ar kas bandet?
nuo sauso kosulio iki vemimo, temperaturos, slogos patare..
Vilyte, ačiū už strapsnius, viskas įdomu, kai turėsiu laiko paskaitysiu.
Ingredd, gal Ipekuana. nors tiksliai nežinau
Ingredd, gal Ipekuana. nors tiksliai nežinau
na va, po 11 val kai pavartojau sulfur, nosis išsivalė ale kiaušinio baltymas. iki tol, nosis buvo sausa ir jokio užgulimo. sutapimas?
O gal kas žino, kur plačiau paskaityti apie Petroleum ir Pulsatilla. Nežinau ar čia sutapimas ar ne, bet man iki šiol gerklė valosi ir tonzilės sumažėjusios. O viskas prasidėjo po savaitės kažkur vartojimo šių abiejų žirnių.
Mano vaiką žiauriai išbėrė. Nesuprantu nuo ko. Bet įtariu žarnyną - greičiausiai po antibiotikų, nors ir nebuvo jokių pašalinių poveikių kokie būdavo anksčiau. Sekmadienį gal turės galimybės priimti mūsų homeoopatas. Beje, nenoriu ilgai ieškoti, bet prisimenu, kad kažkuri minėjo kas nuima niežulį. Gal galit priminti. Nenoriu duoti cheminių.
Mano vaiką žiauriai išbėrė. Nesuprantu nuo ko. Bet įtariu žarnyną - greičiausiai po antibiotikų, nors ir nebuvo jokių pašalinių poveikių kokie būdavo anksčiau. Sekmadienį gal turės galimybės priimti mūsų homeoopatas. Beje, nenoriu ilgai ieškoti, bet prisimenu, kad kažkuri minėjo kas nuima niežulį. Gal galit priminti. Nenoriu duoti cheminių.
Argus, jei nori rimčiau, keli psl. Crystalline įdėjus nuorodą į Faringtoną. Man Faringtonas super. Bet jis aprašo daugiau iš simptomatinės pusės. O jei nori konstitucinę pusę suprast - Kulter.
Jei labai niešti - mano vaikams labai padeda Traumelio tepalas.
O šiaip pas Faringtoną prie Sulphur yra aptarti žirniukai nuo niežulio. Nes pats Sulphuras nuo niežulio, bet aptarti ir kiti palyginimui tam pačiam skyrely.
Krika, sierai yra būdinga "nesveikas" kraujo samplūdis į atskiras kūno dalis, ko pasekoje sutrinka normalus nutekėjimas, nevyksta tinkamai visos apykaitos, ir t.t. Todėl teoriškai nosis atsislaisvinti galėjo, nes siera galimai nuėmė tą nesveiką užburkimą. Šiaip rašo, kad "sieros sloga" - labai raudoni nosies sparneliai, kurie pleiskanoja, gali būti ausų raudonis, sloga daugiau lėtinė nei ūminė.
Jei labai niešti - mano vaikams labai padeda Traumelio tepalas.
O šiaip pas Faringtoną prie Sulphur yra aptarti žirniukai nuo niežulio. Nes pats Sulphuras nuo niežulio, bet aptarti ir kiti palyginimui tam pačiam skyrely.
Krika, sierai yra būdinga "nesveikas" kraujo samplūdis į atskiras kūno dalis, ko pasekoje sutrinka normalus nutekėjimas, nevyksta tinkamai visos apykaitos, ir t.t. Todėl teoriškai nosis atsislaisvinti galėjo, nes siera galimai nuėmė tą nesveiką užburkimą. Šiaip rašo, kad "sieros sloga" - labai raudoni nosies sparneliai, kurie pleiskanoja, gali būti ausų raudonis, sloga daugiau lėtinė nei ūminė.
ačiū, Vilytte.
pietauju namie, tai sulfur vis tiek pasiimsiu į darbą. gal blogumo nebus.
o nosis išsivalė, toks jausmas kad iš smegenų
pietauju namie, tai sulfur vis tiek pasiimsiu į darbą. gal blogumo nebus.
o nosis išsivalė, toks jausmas kad iš smegenų
Ačiū Vilytte, pasiskaitysiu. O kur plačiau apie konstitucinius galim pasiskaityti?