Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2010 04 19, 11:00)
Kaulus laužyti gali ir prie anginos.

Krika, jei prakaituoja - tai į dušą lįsti negalima, tik išprakaitavus galima palįsti ir nusiprausti.

ačiū visoms.
kol vakar daviau beladoną, tai po dveijų stiklinių (po gurkšnį po gurkšnį) sakė lyg ir buvo palengvėjimas gerklėj. bet kai aš nuėjau miegoti palikus trečią stiklinę vandens su žirniukais, kad gukšnotų, tai ir vėl tempa užkilo ir vėl gerklę skaudėjo. o stiklinė net nepaliesta doh.gif
išėjo pas gydytoją - angina ir antibijotikai doh.gif
Atsakyti
Man rodos tegu pageria beladona hommacordą - ji labai gerai padeda nuo anginos. O tuo labiau kad reaguoja į ją. Iš karto tai neišgis. Antibiotikus tai jei matysist kad nesitaiso o blogėja. O kitus pagal simptomus. Bet jei tokia angina, tai turėtų būt pūlinė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 19 balandžio 2010 - 12:06
QUOTE(argus @ 2010 04 19, 13:04)
Man rodos tegu pageria beladona hommacordą - ji labai gerai padeda nuo anginos. O tuo labiau kad reaguoja į ją. Iš karto tai neišgis. Antibiotikus tai jei matysist kad nesitaiso o blogėja. O kitus pagal simptomus. Bet jei tokia angina, tai turėtų būt pūlinė?

žinokit nusviro rankos man gydyt vyrą. būčiau susiprotėjusi, kad jam angina, būčiau jau nuo sekmadienio ryto davusi beladona. bet kad gulėjo leisgyvis, tai ir palikau prakaituoti.
tik vakare, paklausiau kas darosi apart temperatūros.
šį rytą išėjo pas gydytoją ir pirko vaistus. net nežinau kokia tiksliai angina. aš darbe. o jis ..... nežinau kur lotuliukas.gif ir tikiuosi geria antibus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 19 balandžio 2010 - 12:40
dabar dėl savęs..... gydausi thuja ir sepia kažkur apie mėnesį. liko puse mėnesio ir kreipsiuosi vėl pas gydytoją.
gydytoja liepė sulaukti naujo ciklo ir pažiūrėti kas pasikeitė. o pasikeitė.... oi kaip pasikeitė unsure.gif paskutinę mmm dieną išlindo niežulys. gal kokių yra žirniukų nuo to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 18, 20:52)
Pas maniškę tonzilės net su opelėm...

Prisiminiau dar, kad Phytolaccai būdinga opelės ant tozilių 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 19, 16:44)
dabar dėl savęs..... gydausi thuja ir sepia kažkur apie mėnesį. liko puse mėnesio ir kreipsiuosi vėl pas gydytoją.
gydytoja liepė sulaukti naujo ciklo ir pažiūrėti kas pasikeitė. o pasikeitė.... oi kaip pasikeitė  unsure.gif paskutinę mmm dieną išlindo niežulys. gal kokių yra žirniukų nuo to unsure.gif

kai sita zaraza mane puole, visokiais zirniukais ir chemijom eksperimentavau, bet realiai nueme tik konstitucinis... Uztat buvo proga paciai pas klas. homeopata apsilankyt thumbup.gif
Atsakyti
Paguodei, Vilnele unsure.gif doh.gif
Papildyta:
gal dar kas ką pasiūlysit? unsure.gif

skaitau viską ir nerandu nieko unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras,turiu klausimą blush2.gif
Prasidėjo mano dukrai penktadienį sloga skaidri,šeštadienį vakare išlindo kosulys,toks lyg kutentu gerklę,kosėjo nuo sekmadienio ištisai galima sakyt,kas minutę,nakti sukosejo tik porą kartų(ir tai tik kai kėlės į toletą ir kažką susapnavus prabudo) ,bet šiandien nuo ryto vėl tas pats,kosėja ištisai doh.gif nuėjom pas gydytoją kad paklausytų plaučių,brinchai,plaučiai švarūs,sloga skaidri,kosulys dirginantis,gerklė beveik net neraudona-diagnozė ALERGIJA doh.gif atseit prasidėjo nuo slogos ir perėjo į kosullį,nu negaliu patikėt,ankščiau ji tikrai niekam alergiška nebuvo,naminių gyvunų naujų neturim,gyvenamos vietos nekeitėm.Nu žodžiu nuo tokios diagnozės apstulbau.Daviau savatgalį ir Drosera nes panašu buvo lyg negalėtu atkosėt,Stodal,Bronchalis hell,niekas nepadėjo.Slkoga dar vis skaidri,nosis neužsikimšus,po nakties išpučia klampią baltą su trupučiu geltona,bet diena vėl skaidri.Nečiaudo,netrina nosies,akys neašaroja.Liepė duot nakčiai Zyrteco po puse tabletės ir žalią actifedą ,nu nesu įsitikinus,kad čia alergija.Ką parekomenduotumėt nuo tokio kosulio? Ar gali but tai alergija ,gal kuri susidurėt?

Tiesa mergaitės kelinta skambinat kai registruojatės pas MIsį? skambinau penktadienį nuo 8 nieks nekėlė,pasukau po 9.10 jau laisvų vietų neturėjo,vėl skambint kitą penktadienį doh.gif nemaniau,kad pas jį taip sunku papult.
Atsakyti
Spindulka, pasiskaitykit apie Phytolacca, Sticta arba Spongia. 4u.gif
Atsakyti
pirmam psl. daugelis nuorodų neveikia blink.gif arba tik šiandien ir mano kompas neleidžia susieškoti informacijos doh.gif

gal kas žinot ką apie Kreosotum?
Atsakyti
Spindulka, tyrimą pasidarykit dėl alergijos. Nes kai pagersit Actifedo, tai paskui 2 savaites visi tyrimai alerginiai bus negalimi. Net LOR kabinete turėtų paiimt sekreto ir tyrimas pasako ar sloga alerginė. O jei nenorit eit teisybės ieškot - ko be jokių tyrimų alergijas diagnozuoja, pasidarykit patys privačiai iš kraujo. Nes gydymas net ir homeopatinis tokiu atveju skirtingas.

Skambint reikia nuo 8, kas 5-10 min. Nes jie užpildo kitai savaitei laiką, ir registracijai tiesiog nelieka laisvo laiko.

Krika, čia gali pasižiūrėt, labai trumpas, bet bendrinį vaizdą galima susidaryt.
http://www.mhc.ru/bo...prosto.asp?FL=K
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 20 balandžio 2010 - 07:12
ačiū, dar vakar prie to Kreosotum, radau kad Sulfur tinka. tai vėlai vakare 2 kartus po 5 žirniukus sučiulpiau ir dar stiklinę su 5 žirniukais vandens pasitaisiau - gurkšnojau. o į darbą, per skubėjimą, ir pamiršau pasiimti. bet jaučiuosi lyg geriau rolleyes.gif
Atsakyti