Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

išsiaiškinom - H.S. hepar sulfuris

priminkit, sambucus nuo kokios slogos?

ir kaip lašiukus gerti mercurius solubilis complex? g.gif
Atsakyti
Sambucus - nosis sausa, bet visiškai užsikimšusi
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 16, 18:50)
Keisti jum nuo AD skirti buvo g.gif Mes Ca carb. Pradėjom nuo 6 potencijos, dabar 200...

Man tai rodos, kad geras toks gydymas, kuris padeda.
Koks skirtumas 1M, 200C, svarbu rezultatas ir jo pastovumas.
Mano dičkei užteko 2 mėn. Lycopodiumo 200 savaitėj 2 kart ir Calc carb. 200 kartą per 2 savaites. Maždaug nuo vasario mėn. nebenaudojam nieko. Nors nutraukus pati sau vaiką buklę vertinau pagerėjus apie 80 proc. (t.y. buvo likę tokių neaiškumų, lyg akių vokai patinę, lyg nosis užgulta), nutraukiau su nerimu.
Galiu pasakyt, kad vaiko būklė ir toliau gerėja. Šiandieną ją įvertinčiau 100 proc. pasveikusią thumbup.gif .
Tuo tarpu mažė, kuri neturėjo visos tokios puokštės ligų, nėra vartojus šitiek vaistų, bet rezultato tokio kol kas neturim verysad.gif . Vis kažkas išlenda doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 16, 20:46)
Bandyk stebėt. Jei pradės kilt temperatūra ir sunkiai mušis arba tiesiog greit po nukritimo vėl pradės kilt, tai rodys greičiausiai bakterinę infekciją. O tuomet antibai reikalingi.... O jei kris, vadinasi vyks teigiama linkme. Dėl dantų temperatūra negali būt aukštesnė nei 38 ir ne ilgiau 3 dienas, bent jau gydytojai taip sako.

na stebiu ir iki vakaro stebesiu, nes nepatinka man tas jo kosulys schmoll.gif bet va ir vel, vienu metu atrodo kad jau viskas, reik antibu, po 10 minuciu lyg jau nebe taip baisiai - duodu beladona hom, tartephedreel ir gal kokia drosera pridet g.gif jau nebe zinau. teperatura nakti jauciu virs 38 buvo, ryte 37. jokiais parcetamoliais nemusau. tai va siandien kol kas ziuresiu. vis tiek manau iki vakaro turetu pramust, jei vaistai tiks, jei ne, turiu antibu. kazi,juk geriau duot stipresniu homeopatiniu (drosera hom.), gal pramustu, nei iskart antibijotikus g.gif
o del dantu, tai virsutines dantenos labai paburkusios, na nezinau, bet mums homeopate sake, kad ir kosuliai ir gerkle gali but nuo dantu. na siaip as pagal save zinau, kad kai dygo protiniai dantys, man visad i gerkle kibdavo ir i ausis. tai ir vaikams manau panasiai, o jei kokie keli kalasi...
Atsakyti
Net nesiginčiju, čia teisybė. Bet jei vis skiria gydymą, o jis neveikia, tai ir sakau, kad nepataiko kažko...

O mažei gal kaip tik padažnint reik, kad rezultatas matytųsi g.gif Man dičkei kai padažnino iš kart pradėjo kažkas vykt...
Atsakyti
sveikos senbuves mamytes, o noredamos gydytis homeopatiniais reikia gydytojo konsultacijos ar ir vaistineje gali patarti nes dabar mums 9 men tai itariu kad dantys dygsta nes pries 3 d pasirode sloga bet tokia nestipri rytais lengvai pakosciojo o sianakt keliskart taip skaudziai sukosejo tai ziurejau gerkle truputi paraudusi ir lyg pakimusi temp 37.2 ka galeciau duoti (jei sestadieni dar kokia homeopatine vaistine dirba) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 17, 10:21)
Pvz. mano vaikui iš pradžių buvo refliuksas - žiauriai kosėjo. Sutvarkius refliuksą, "išlindo" AD. Mums ir pasakė, kad tai normalu, nes gydėm simptomatiškai...

Ką nuo refliukso vartojot ir per kiek laiko susitvarkė? Mums irgi įtaria refliuksą - bet patarė tik ant pagalvės mažiukę migdyti - padėjo kokias tris savaites - drėgnas kosulys dingo. Dabar vėl pradėjo šlapiai kosėti - bet nebeatrenku - ar virusiukas koks (nes buvo neaukšta t-ra 2 dienas, yra slogytė nestipri, bet kosti labai drėgnai, net gargaliuoja gerklytėje, kol neatkoso) ar kitos priežastys. unsure.gif

Dar turiu klausimą - ar galima Tartephedreel 5 mėn. kūdikiui duoti? Ten etanolio 35 procentai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Retta @ 2010 04 16, 16:09)
Aciu :*. Nepagalvojau net. O gal vis delto galit parekomenduot gera homeopata Kaune smile.gif - kad ir folista smile.gif.

Jeigu jus beria parekomenduociau V. Zakarauskiene tel 8601 40928 arba hemeopate Cesnaviciene, mobiluas nr. galit rasti internete.
Atsakyti
Labukas,
Norejau paklausti ar kas nors esate alergiskas namu erkutems.Padariau savo merginai tyrimus,tai penki balai joms ir kitiems dalykams.Katinams,suniukams.
Tai skambinsiu M ir sakysiu,kazin ar skirs kazka papildomai.Nes mums labai pablogejo,vos ne iki dusimo,tai neiskenciau ir kokias keturias dienas purskiau nasoneksa,nes jau sunku miegoti buvo......................
Atleiskit niekaip lietuvisko srifto neijungiu.
Taip sunku,jau taip ilgai gydomes atrodo homeopatiniais vaistais ir nieko..........
Kelios savaites turime kaciuka,tai jo teks atsisakyti verysad.gif
Atsakyti
Greisi, mano mergina (čia dičkė, kurios hom. gydymu negaliu atsidžiaugt ir kuriai BA diagnozuota) turi alergiją dulkių erkutėms 4 klasės, katėms stipriai viršija 5 klasę, o dar pievų žolėms 3 klasė. Jei įsigijot gyvūną, nėra ko stebėtis, kad alergija užūmėjo. Kuo greičiau atsisakykit, ir dar namus reikia gerai išsikopt, nes gyvūnų plaukų, pleiskanų lieka iki pusės metų minštuose balduose, kilimuose, drabužiuose ir t.t.

Pernai teko ne savo noru kontaktuot su katinais (artimi žmonės buvo įsigiję), turėjom labai blogų pasekmių, kurias labai ilgai sprendėm. Išoriškai nieko panašaus į alergiją, tik žiauriai šlapias bronchitas doh.gif .

Ir dar pasiūlymas - važiuot pas Misių, o ne telefonu spręst. Man pačiai dėl mažosios atrodo laikas važiuot, tingiu ir toli ir t.t., bet iš patirties žinau, kad tik nuvažiavus ir normaliai pasikalbėjus, parodžius bėrimus galiu tikėtis stebuklo.

Iš vis, kieno vaikai linkę į kosulius ir slogas - jokių gyvūnų kategoriškai schmoll.gif .

Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 04 18, 12:58)
Greisi, mano mergina (čia dičkė, kurios hom. gydymu negaliu atsidžiaugt ir kuriai BA diagnozuota) turi alergiją dulkių erkutėms 4 klasės, katėms stipriai viršija 5 klasę, o dar pievų žolėms 3 klasė. Jei įsigijot gyvūną, nėra ko stebėtis, kad alergija užūmėjo. Kuo greičiau atsisakykit, ir dar namus reikia gerai išsikopt, nes gyvūnų plaukų, pleiskanų lieka iki pusės metų minštuose balduose, kilimuose, drabužiuose ir t.t.

Pernai teko ne savo noru kontaktuot su katinais (artimi žmonės buvo įsigiję), turėjom labai blogų pasekmių, kurias labai ilgai sprendėm. Išoriškai nieko panašaus į alergiją, tik žiauriai šlapias bronchitas doh.gif .

Ir dar pasiūlymas - važiuot pas Misių, o ne telefonu spręst. Man pačiai dėl mažosios atrodo laikas važiuot, tingiu ir toli ir t.t., bet iš patirties žinau, kad tik nuvažiavus ir normaliai pasikalbėjus, parodžius bėrimus galiu tikėtis stebuklo.

Iš vis, kieno vaikai linkę į kosulius ir slogas - jokių gyvūnų kategoriškai schmoll.gif .

Ačiū už atsakymą 4u.gif ,
Taip važiuosime ,tik vis pats gydytojas nori pakoreguoti telefonu,bet jau dabar tikrai važiuosime,nes pas mažių tonzilės didelės.O kačiukas jau rezervuotas,nes mažiukas,o turime,tik kelias savaites... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 17, 09:21)
Ca carb "eina" ir prie viduriavimų, ir pilvo pūtimų ir t.t. Jei jums sutvarkė viduriavimą, nereikėjo nutraukinėt, o ar padažnint ar aukštesnę potenciją pradėt vartot ir būtų prieita iki AD. Nes kaip ir mūsų gydytoja sako, jei tavo vaistas, padažninus matai pagerėjimą, jei ne - ne tavo ir keist reik. Prie tokių ligų skiriamas konstitucinis gydymas. Pvz. mano vaikui iš pradžių buvo refliuksas - žiauriai kosėjo. Sutvarkius refliuksą, "išlindo" AD. Mums ir pasakė, kad tai normalu, nes gydėm simptomatiškai...

matai kaip buvo, mes ligonineje pasidarem kalcio kieki kraujyje, tyrimas toks (cia dare prie visu kitu n tyrimu del alergijos), tai jis beveik toks, kaip maksimali normos riba. Tai sako gydytoja, jau kalcio nei pati gerkit, nei vaikui duokit (keista, nes as nei pieno produktu, nei dar kazkokiu "normaliu" nevartoju del hipoalergines dietos). Tai kaip tik tada ir nutraukem ta calcium carbonicum, ir pradejo ziauriai bloget. Tai sakot, del to? geras, nepagalvojau...

tai dabar vel nuo 6 potencijos reiketu pradet? jei tokia gere? menesi laiko pertrauka jau, ar galima iskart pereit i 200?
Atsakyti