Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 14, 10:57)
Vilmora, reiktų daugiau info  4u.gif
Gali būti Belladonna, Phytolacca, Kali bichromicum (su charakteringa "žaluma"), Lachesis, Hepar sulph., Pulsatilla.

http://health.hpathy...atment-cure.asp

http://www.helios.co...r-ailments.html

Dar šitus galima išsamiau pasiskaityti Materia medica  4u.gif
Krika, žiūrėk Kalium bich., Pulsatilla, Hepar sulph, Hydrastis, Mercurius sol. (dar priklauso, ar kvapas yra ar nėra ir pan.)

Dėkui už patarimus, iš šių esam išbandę jau daug ką, bet be rezultato verysad.gif pagal aprašymus neatitaikau panašumų, arba mano vaikas nemoka apibūdinti to ką jaučia g.gif po gydytojo apžiūros sužinojom kad gerklė šonuose truputį paraudus ir liežuvis sausas, gleivių jokių nėra, keista bet palengvėja atsigulus, o krenkščia net valgant. Turiu mintį susirasti homeopatą, bet jam turbūt bus reikalinga tiksli diagnozė, gydymui paskirti, ar aš klystu g.gif
Atsakyti
Vilmora, nereikia tikslios diagnozės. Reikia tik kuo tiksliau apibūdinti negalavimą ir patį vaiką.
Atsakyti
labas vakarėlis, kaip gyvos?

dukroms slogas sustabdžiau lyg. nes bijau tiesą sakyti ,kad neatkristų. bet yra kita bėda. dukra vyresnioji (5, tuoj 6 bus metai) pakimus. rytais skauda gerklę. klausiau kaip skauda, sakė "atrodo kad yra pagaliukas ir negaliu kabėti". pakosčioja taip lyg būtų balso stygos apsivėlusios. tonzilės nepakitusios, nors man negražios schmoll.gif išburkusios... feee...
daugiau jokių pakitimų nei elgesy, nei sveikatoj. nebent tai, kad dabartinės sveikatos būklė yra slogos pasekmė. nosis tuščia.

sudaviau homeovox g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Labai reikia pagalbos - rekomenduokit gera homeopata Kaune. Pusantru metuku mergytei. Atrodo nieko ypatingai baisaus nera, bet taip gyventi toliau irgi jau nebegalim sad.gif. Beria nuo saldaus pieno bei kiausinio baltymo, netgi jei ju ir labai mazai kokiuose produktuose yra.... ir siaip labai nerami, klykanakciai pas mus dar iki siol......... Buciau labai dekinga.
As pati pries keleta metu vazinejau pas homeopate i Prienus bet paskutiniu metu visai nebepadejo.... be to, ji - foliste. Su tokiais maziukais, manau, sunkiai tvarkytusi. Butu gerai Kaune.........
Atsakyti
labas rytas

kiek man sakė folistė, tai vaikus iki 7 metų "žiūri" per mamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 16, 08:03)
labas rytas

kiek man sakė folistė, tai vaikus iki 7 metų "žiūri" per mamas  mirksiukas.gif

Mano dukrytes taip žiūrėjo - buvo tada joms 9 mėn. ir 2,5 metukų mirksiukas.gif Ir pagelbėjo tada skirtas gydymas thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

reikalinga pagalba verysad.gif jau nebezinau ka daryt - trecia savaite kaip sirguliuoja mazius, prasidejo nuo gerkles paburkusios ir slogos, temperatura virs 38, daviau beladona hom.+influcid+ chamomila 6 po 2 zirnius kas 2 val., praejo, trejeta dienu dziaugiausi, temperaturos nebuvo ir gerkle grazesne tapo, bet ir vel is naujo, tik jau su nedidele temperatura apie 37,3-37,5, ir vel pora dienu beladona homacord+angin hell+ chamomila 6, ir vel lyg praejo, pora dienu be temperaturos, ir vel dziaugiausi, bet paskui vel tas pats doh.gif tiesa, per ta laika gerai apziurejau gerkle, tai ant tonziliu puliukai keli buvo (nors gydytojas pediatras ju nemate unsure.gif ), per ta laika jau virs savaites buvo duodama beladona hom., matyt neiveike, tai daviau Umkalor, puliuku neber, tonziles pagrazejusios, bet va jau 4 dienos prasidejo kosuliukas, is pradziu dregnas, dabar ir sauso kazkiek yra, bet ne tiek sausas, kiek toks caizus, siandien temperatura jau 38, vaikas prastai jauciasi, sloga antra diena vel apniko, tik tiek gerai, kad eina istraukt ja verysad.gif veziau pas gydytoja, daugiau del kosulio nes neramino, bet labai jau ten kazko baisaus negirdejo - tik pasake jog lyg girdisi pavieniu karkaliuku, tik nezinau kur g.gif nepaklausiau kvaisa doh.gif bet manau kad gal maziukas nebuvo atsikoseje tuo metu ir girdejosi sioks toks negrazus kvepavimas, bet is gydytojos pasakymo supratau kad tikrai nera taip baisu, aisku, prirase antibu, bet sirdis plysta, nesinori duot - duociau jei tikrai zinociau kad pades, o jei sugersim ir ne unsure.gif tai tas ir stabdo. bent iki rytojaus dar palauksiu, tik va patarkit ka galima butu duot - pasiruosiau vel belladona hom. nes temperatura ir gerkle raudona, pridesiu gal ir vel influcida, ir atsikosejimui ka nors g.gif bet ka? gal Stodal, bet ar galima nei metuku neturinciam maziukui sirupo? na as cia griebiausi iskart tokiu kompleksiniu, gal kokiu zirniu geriau, bet nezinau jau kokiu - turiu ju daug, tik jau neatrenku, skaitau skaitau ir visai pasimeciau verysad.gif

o del folinio metodo su vaikais, tai veziau ir 3 metu vaika, ir 3 menesiu maziu, tai per mane ziuredavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 16, 09:03)
labas rytas

kiek man sakė folistė, tai vaikus iki 7 metų "žiūri" per mamas  mirksiukas.gif

QUOTE(youste @ 2010 04 16, 10:32)
Mano dukrytes taip žiūrėjo - buvo tada joms 9 mėn. ir 2,5 metukų mirksiukas.gif Ir pagelbėjo tada skirtas gydymas thumbup.gif

Aciu :*. Nepagalvojau net. O gal vis delto galit parekomenduot gera homeopata Kaune smile.gif - kad ir folista smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 04 16, 14:31)

Panašu, kad pereina į bakterinę formą... O kraujo nedarė įtariu... Gal pabandyk geriau Mercurius heel ir Tartephedreel. Pastarasis skystina gleives ir lengvina atsikosėjimą, o Mercurius gerklytei gerai + jei sloga darosi pūlinga, tai tiks ir slogai ir ausytėms, kas gali nueit ten...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 16, 16:56)
Panašu, kad pereina į bakterinę formą... O kraujo nedarė įtariu... Gal pabandyk geriau Mercurius heel ir Tartephedreel. Pastarasis skystina gleives ir lengvina atsikosėjimą, o Mercurius gerklytei gerai + jei sloga darosi pūlinga, tai tiks ir slogai ir ausytėms, kas gali nueit ten...

gali but verysad.gif kraujo aisku nedare, svarbu antibus paskyre doh.gif pirmadieni pati vesiu ir privaciai pasidarysiu, nes kur lankomes tai viena diena padaro, o kraujo tyrimai tik kita diena buna, tai manau kad du kart nevaiksciot pas gydytoju, tai jie ir paskiria antibus, juk darbo taip maziau blink.gif
tartephedreel turiu tik mercurrius ne g.gif gal belladona hom. + influcidas vietoj to duot g.gif na ziuresim, jei ka teks griebtis antibu, maziukas mazas dar, nei atsikost g.gif iki galo, g.gif nei paklausi ar skauda, sunku kai nelabai zinai kaip jauciasi. o prie antibu, tai nux vomica tinka, ar maisau g.gif
Atsakyti
O tu iš kur? Šiaip Vilniuj Grybe daro ir šeštadieniais tyrimus...
Atsakyti
Eima, o kokiais zirniukais bandet alergijas, AD gydyt? mes isbandem hydrastis, caulophilum, dabar dar kazkokius amerikietiskus bandom.

bet banguoja mum, ir nesuprasi- ar nuo maisto, ar nuo ko. Nera taip, kad padetu zirniukai ir nebeatsinaujintu..
Atsakyti