Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Loreli @ 2010 04 09, 14:52)
Na va, vaikus išgydžiau, o pačiai baisiausia sloga (skaidri, vos gelsva). Galva užimta, ausys užgultos. Gal kas ką galit rekomenduoti? gal kas suisdūrėt, kai ausys užgulamos stipriai

Atsakymo nesulaukiau, tai atsakau pati biggrin.gif išgijau per dvi dienas..... Padėjo Alium cepa 6. Jaučiuosi šiandien nauju žmogumi ax.gif
Atsakyti
Homeopatijos savaitė
Atsakyti
QUOTE(ežiuolė @ 2010 04 11, 09:13)
Merginos, pastoviai vis seku homeopatijos temas, ir dabar nepamenu, ar kas nors rašėte kaip gydytis esant opelėms burnoje ir stomatitui. Pastebėjau, kad vaikas krapštinėja įkišęs pirštą į burną, pasisakė, kad jam maistas ten griaužia. Apžiūrėjau, o ten vidinėje žanduko pusėje toks paburkimas, ištinimas, lyg opelė, lyg įkasta. Sakė ir skauda, ir niežti. Bet neparaudę. Kas tiktų iš homeopatinių?

Tiesą sakant, žirnių nepasakysiu. Mano didžiajam taip atsirasdavo po pavienę opelę. Tai pagirdydavau vit. C kurį laiką. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kažin ar yra kokių homeopatinių preparatų, kurie slopintų ŽPV (žmogaus papilomos virusą) oragnizme?
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2010 04 12, 18:18)
Sveikos, kažin ar yra kokių homeopatinių preparatų, kurie slopintų ŽPV (žmogaus papilomos virusą) oragnizme?

Tokiu atveju būtina homeopato konsultacija. 4u.gif
Manyčiau, vien konstitucinio vaisto nustatymas daug padėtų (jeigu ne visiškai išgydytų).
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2010 04 12, 19:18)

Zinoma yra smile.gif
Atsakyti

Sveikutes (tikiuosi?) smile.gif

su homeopatija jau esame siek tiek susidure, turim pazistama homeopata, tolimesnius gimines isgydes sekmingai, emesi gydyti ir musu, nes turiu atopiniu dermatitu serganti kudiki- jam vaistuku kitu nelabai ir galima....sad.gif

nuo berimu is pradziu hydrastis 6 skyre- nulis efekto. Caulophilum 30 (efektas per pora dienu, bet po to vis tiek atsinaujino), sake, kad didesnes potencijos negamina, nors mum ji butu efektyvesne.
Dabar dave kazkokiu amerikietisku rizniuku, (pavadinimo neuzrase, nes i atskira induka idejo). Tie zirniukai yra jau tooooookie smulkus, kad nesu maciusi tokiu mazu. Sake, duoti tris, po triju savaiciu dar tris, o paskui po 7 savaiciu (tai klausimas- ar cia del to, kad didele potencija? kas galetu buti "perdozavus" apskritai homeopatiniu vaistu- gali issaukti tos ligos, nuo kurios gydo, reakcija? as kazkaip iki siol naiviai tikejau, kad tie paprasti zirniukai balti- tai tiesiog gliukoze, o visa kita- tik ikrovimas tam tikra energija)

toliau turejo mazaraujyste- HB buvo 86, tai nuo visu gelezies preparatu blogai buvo, per viena diena, isbandem ferrum phosphatum 6- po dvieju savaiciu kartotas tyrimas jau 111 HB parode, dar veliau pakilo iki 128 thumbup.gif

dar nuo viduriavimo gere calcium carbonicum 6, na irgi kazkiek padeda, bet nera taip, kad dingtu, tik apmazino.

atlikus alerginius tyrimus paaiskejo, kad kisa koja stafilokokas- tiek mano piene, tiek mazes odoje bei jos zarnyne. Tada paskirti echinacea zirniukai, jie sake imunitetui stiprinti. nezinau, ar padeda, nes labai greit apsirgom visa seima- vyras sinusitu ir ausu uzdegimu (merc. solubilis 30, hepar sulfur 30), tada maziukei paleido nosi ir pradejo stipriai koseti atsikosedama- cia uzejo zaibiskai.
Gydytoja vaistu jokiu skirti negalejo, tad ejom pas homeopata ir vel, po 3 dienu tik nuo kosulio pradzios. Gydomes aconitum 6 (beje, jis man buvo paskirtas ir gimdymo metu, nuo "ateities baimes", bet nelabai padejo biggrin.gif ). Paskui antigripinas paskirtas. Niekas nepadejo zaibiskai, uzsikreciau ir as- sloga per viena diena kaip kokio sinusito. Man paskirtas antigripinas, ir tie patys kur ir vyrui. Jau 5 diena, ir tik dabar pajutau, kad temperatura krenta, o sloga leidziasi nuo nosies i gerkle, bet siaip gereja (o zirniukus saziningai geriau kas valanda, nakti kas dvi).

vaikui kosulys nuejo i bronchus, homeopatas sake, jei vel "paleis" nosi, alium C 6, kas pusvalandi. Tai tiesa sakant, tik siandien supratau, kad tai galbut vienintelis atvejis, kai sudavus zirniuku, rezultatas matomas per valanda-dvi. Galvoju, kas cia per bajeris, o dabar perskaiciau, kad galbut VISI ANKSCIAU GERTI zirniukai yra tiesiog....neveismingi mum/vaikui?

QUOTE(Loreli @ 2010 03 24, 08:57)
Drosera homacord. M. liepė pradžioj duoti 6k. per dieną. Mums per dvi paras nuėmė tą bjaurųjį kosulį

maziuke koseja jau savaite laiko, temperatura kaip ir nukrito iki jos normalios (4 menesius jau laikosi 37,5 ir niekas neranda, nuo ko...). Sloga jei tik pramusa- alium C6 greitai nuslopina, lieka siek tiek uzgulta nosyte tada.

Kaip manot, gal bandyt vaikui merc. solubilis 30, hepar sulfur 30 ?
Atsakyti
Loveco, oho kaip išsamiai aprašei.... Mums Drosera padėjo nuo naktinio priepuolinio kosulio, kurio neidavo niekaip sustabdyti. Dėl kitų nelabai galiu ką pakomentuoti....
O alium cepa suveikė ir man nuo slogos baisios, kuri buvo su patoviu čiauduliu
Atsakyti
Loveco, man įdomu, kodėl Caulophyllum skirta g.gif Nes randu aprašymą visiškai kitokį, negu jūsų išvardinti negalavimai...
Gydytojas folio ar koks?

Vaikui konstitucinį mėgino nustatyti? Ar nebūtų tai Ca carbonicum (tokiam kukuliui tikriausiai užtektų 12C)???
Bėrimai buvo labai sudėtingi? t.y. pūslelėmis, sluoksniavosi žvyneliais?
Bronchitas dabar koks: nakčia? protrūkiais? nuo ko gerėja ar blogėja?

Pačiai skauda trachėjoje ar gerklės lanką?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 12, 19:42)
Loveco, man įdomu, kodėl Caulophyllum skirta  g.gif  Nes randu aprašymą visiškai kitokį, negu jūsų išvardinti negalavimai...
Gydytojas folio ar koks?

Vaikui konstitucinį mėgino nustatyti? Ar nebūtų tai Ca carbonicum (tokiam kukuliui tikriausiai užtektų 12C)???
Bėrimai buvo labai sudėtingi? t.y. pūslelėmis, sluoksniavosi žvyneliais?
Bronchitas dabar koks: nakčia? protrūkiais? nuo ko gerėja ar blogėja?

Pačiai skauda trachėjoje ar gerklės lanką?

gydytojas dabar ne folio metodu ziurejo, bet pagal kazkokias ten lenteles, gimimo datas, ir siaip individualiai, nes pazista visa musu gimine.
ka toki- konstitucini? nieko negirdejau... caulophilum tai ne konkreciai "nuo berimu" nustate, mano mazoji belekiek ligu turejo, pradedant mazakraujyste, cianoze, letine sloga, stafilokoku, atopiniu dermatitu, viduriavimu nuo gimimo, neramumu, mazu svorio augimu..zodziu, tingiu vardint, nes viliuosi, kad visa tai praeina kasdien vis labiau, ir toliau nuo musu traukiasi...

berimai yra nuo gimimo, bangom, bet iki siol buvo tik ant veiduko, slapiuojancios pusles, jos kartais sausos buna, lupasi oda, kartais slapiuoja, oda toje vietoje patinusi, pakilusi virs pavirsiaus, raudoooona raudoooona. dabar berimas buvo isplites po viso kuneli, teko ir hormonu griebtis, nes jau nebepadejo niekas, o tik blogejo.

dabar, jei tai bronchitas, tai tas kosulys is pradziu buvo tarsi nuo sekreto nosyte (ta patvirtino antradieni gydytoja, o penktadieni homeopatas ziurejo, sako jau bronchuose ), dabar kazoks kitoks toks.... uzeina kai sedi, juda, tarsi kai suspaudzia diafragma. Kartais per 2 val ne karto nesukoseje, kartais- koseja po biski kokias 5 min.

MAN ne tai kad gerkle skauda, bet nuo sekreto ir bandymo atsikrenksti- pykina biggrin.gif siandien net vemiau sad.gif siaip kazkokiu gerkles skausmu nebuvo, pacioj pradzioj mano sirgimo tik pora valandu gal. Sloga mano tirsta, uzgulta nosis. Bet skaidri.

O siaip, zinau, kodel susirgom smile.gif su vyru savaite laiko piktinomes del smulkmenu, as issekus, nusilpus, nervai...tai taip ir gaunasi smile.gif juk visos ligos- is vidaus, turbut homeopatiskai besigydancios puikiai viska zino, visa ta holistini principa.
Papildyta:
o kas apie caulophilum rasoma (ar kas per info, kad sakot keista?)
Atsakyti
Loreli, kiek supratau tarėtės su gyd.M dėl priešmokyklinio skiepo prieš mokyklą. Ar kalbėjotės apie patį skiepą, ar tik užklausei dėl žirniukų skiepo pasekmėms išvengt?
Kažkaip nepasiklausiau gydytojo šį kartą ką man su mano mergiote daryt. Jau keliaujam į 2 antrą klasę, o priešmokyklinio skiepo negavus. Lyg iš visų savo didžiųjų bėdų išlipom, gal laikas skiepintis būtų g.gif Bet taip dvejoju, ankščiau buvau klausus, tai sakė, geriau nesiskiepinti, bet čia gal todėl, kad labai ūmiai pas mus viskas buvo.
Žodžiu klausimas, ar nesusidarei iš gyd. nuomonės, kad to skiepo iš vis nereikia?
Atsakyti
Villyte, M. nesakė, kad išvis nereikia. Manau čia toks dalykas, kur tik tėvai gali spręsti. Joks gydytojas nesiims tokios atsakomybės. Aš manau, kad jei jau darėm visus skiepus, tai reikia ir paskutinį, tik skiepysiu vasarą, kai bus absoliučiai sveika. esu tos nuomonės, kad daugiau jokių papildomų neprivalomų skiepų nedaryti. Kalbėjom tik apie tuos žirniukus, kur galima prieš skiepą.
Atsakyti