Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Eima @ 2010 03 27, 20:30)
krika, o kam tau aerus? Ji alergiška? Čia gi tiesiog antihistamininis... Ką slopint nori? Vietoj Sinupreto galėtum Tartephedreel duot, jis skystinantis irgi. Arba net tą patį Pertusiną, jis tokio pačio poveikio. Jei ji linkus į bronchitus, sinupreto iš vis neduočiau. Net mano gydytoja vaikams jo neskiria.

**O puliuojantiems procesams Hepar Sulfuris su Silicea.

nežinau kam aerus schmoll.gif pamenu vyrenioji kaip sirgdavo slogom kurios komplikuodavosi - tai tik aerus padėdavo.
o kodėl sinupreto negalima?

** 4u.gif po 6 potencija tinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 27 kovo 2010 - 21:23

Noriu papasakoti, kad sėkmingai (tfu, tfu, tfu) išbandėme "homeopatinį kodeiną" - Hyoscyamus D12 . Kosulys būdavo tik atsigulus labai dirginantis, kutenantis, sausas, kai niekaip neina atsikosėti. Vienas mano vaikelis prasikankino vieną vakarą tris valandas, negalėdamas užmigti, jau net klykė man į veidą su ašaromis, kad jam neina užmigti verysad.gif doh.gif . Šiaip ir Nux Vomica tokiais atvejais vartodavome, bet šįkart ir tie žirniukai baigėsi. Dabar man tas Hyoscyamus tikras atradimas. Abejojau ar duoti, bet padėjo mums ir prie kiek šlapesnio kosulio, kankinusio užmigus.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 03 27, 21:22)
nežinau kam aerus  schmoll.gif pamenu vyrenioji kaip sirgdavo slogom kurios komplikuodavosi - tai tik aerus padėdavo.
o kodėl sinupreto negalima?

** 4u.gif po 6 potencija tinka?

Dėl Sinupreto stebėk, kad nesileistų į kosulį. Pas mus būtent tokia patirtis su juo. Gydytoja irgi sakė, kad vaikams nebeskiria, nes pastebėjo, kad greit nusileisdavo į bronchitus.

Antihistamininius tradiciniai gydytojai skiria prie alerginių kosulių, slogų ir pan. Ypač astmininkai juos geria. Jei pradėsit dabar vartot, slopinsit organizmo reakcijas, ko pasekoje vėliau vaikas gali turėt astmą. Bet turiu omeny tą astmą, kur dabar labai populiaru nustatyt, o po 3-5 metų aiškint, kad ją išaugo. Atsiranda dažni obstrukciniai bronchitai tiesiog, nes organizmas nemokomas kovot su virusu, o kaip tik užslopinamas antihistamininiais. Dar 1 iš populiariausių Zyrtekas. Jei dukrai padėdavo, vadinasi yra alerginio tipo. Mano dukrai irgi buvo skirtas. Pagėrė 2 mėnesius kol supratau, kad ilgiau nebenoriu - kažkaip dažnai pasikartodavo. Tiesa, jo atsisakėm palaipsniui, per kokius 2-3 mėnesius.

Kažkas klausė dėl pilvuko pūtimo naujagimiams. Diegliai prasideda 3-4 savaitę, jei maitinamas motinos pienu. Jei mišinuku, gali atsirast iš kart. Tačiau tai rodytų, kad jis netinka ir reiktų keist. Iš preparatų tinkami - Belladonna, Lycopodium, Calcium Carbonicum, Calcium Magnesium, Carbo Vegetabilis, Chamomilla, Magnezium Muriaticum. Tik reik atsirinkt pagal dieglių pobūdį.
Belladonna - diegliai priepoliniai, kūdikis parausta, oda pasidaro karšta ir drėgna, vyzdžiai išsiplėčia.
Carbo Vegetabilis - kojos iki kelių atšala.
Chamomilla - ištisai rėkia, pritraukia kojas, riečiasi. Nešiojamas nurimsta trumpam. Galva karšta, raudona, drėgna.
Lycopodium - rėkia tarp 16-20 val, daug atsirūgsta. Šlapimas rausvas, išmatos kietos ir sausos.
Mag Carb - krūtim maitinamiems, būdingas stiprus riksmas. Prakaitas rūgštoko kvapo, kojas pritraukia prie pilvo.
Mag Muriaticum - Simptomai kaip Mag Carb, tik išmatos šviesios ir gabaliukais.
Cal Carb - Išmatos rūgštaus kvapo, rūgščiai riaugėjama. Daugiau stambiems vaikams.

Kad turėtų daugiau pieno, tiesiog dažniau krūtį reik duot ir skysčių daug gert ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 28, 13:02)
Bet turiu omeny tą astmą, kur dabar labai populiaru nustatyt, o po 3-5 metų aiškint, kad ją išaugo.

Kiek supratau iš gyd. M ir gyd. G. homeopatai iš vis laikos nuomonės, kad vaikai astma neserga. O su paskirtu gydymu nuo astmos (kurios nėra), ateity garantuota astma. Mums gyd.M sakė, kad jei būtumėm tęsę tą paskirtą antiastmatinį gydymą ilgesnį laiką, brendimo laiku garantuotai išlįstų astma.
Nors aišku lengva postringaut, kai homeopatijos pagalba tai pasiseka sėkmingai suvaldyt, bet kai atrodo nieks nepadeda, atrodo bet ką padarytum, kad tik vaikas nekosėtų.
Atsakyti
Vilytte, net mano šeimos gydytoja sako tą patį. Ypatingai obstrukcijas kai gydo antibiotikais, kas ir priveda iki astmų taip pat. O dėl antihistamininių - taigi jie ir užslopina organizmo reakcijas į virusus ir pan. dalykus. Jie patys įjautrina organizmą tokiu būdu, kas pasekoje pereina į lėtinius procesus... Aš net pas save darbe kai gydytojų klausiau kokio velnio jie taip gydo, nors ir žino, kad negalima. Vienintelis atsakymas būna, o kas jei komplikuotųsi blink.gif Nu bly, o kas jei per gatvę eisiu ir mane partrenks doh.gif Nejau man geriau neit per gatvę, ar iš kart gultis į ligoninę - dėl visa pikta - gal kas lūž doh.gif Sorry už palyginimą, bet...
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 03 28, 00:53)
Noriu papasakoti, kad sėkmingai (tfu, tfu, tfu) išbandėme "homeopatinį kodeiną" - Hyoscyamus D12 . Kosulys būdavo tik atsigulus labai dirginantis, kutenantis, sausas, kai niekaip neina atsikosėti. Vienas mano vaikelis prasikankino vieną vakarą tris valandas, negalėdamas užmigti, jau net klykė man į veidą su ašaromis, kad jam neina užmigti  verysad.gif  doh.gif . Šiaip ir Nux Vomica tokiais atvejais vartodavome, bet šįkart ir tie žirniukai baigėsi. Dabar man tas Hyoscyamus tikras atradimas. Abejojau ar duoti, bet padėjo mums ir prie kiek šlapesnio kosulio, kankinusio užmigus.

Nu reikia mums jį užsisakyti iš Kauno. Aš jau kelinta naktis negaliu užmigti iki 3-4 nakties, gerklę žiauriai kutena, sunkiai atsikosčiu. Dičkiui irgi dar vis kosuliai tik užmigus ir vėliau naktį tebesitęsia g.gif Nusibodo jau, visokių žirnių išbandžiau, net apie chemiją pagalvoju g.gif
Atsakyti
Vilnele, o kaip jumi konstitucinis gydymas? Nepadeda? Maniškiai šį kart lyg ir išlindo su konstituciniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 28, 12:39)
Vilnele, o kaip jumi konstitucinis gydymas? Nepadeda? Maniškiai šį kart lyg ir išlindo su konstituciniu g.gif

Mažius tik sloga atsipirko, jau beveik baigiasi, man ir dičkiui matyt to neužtenka, nors dar nesikonsultavau su gydytoja, dičkiui girdau ištirpintą konstitucinį dienos bėgyje, o pati vartoju 6 k per dieną - tai reikia manyt, kad nepadeda, ar kitaip vartoti, ryt gal pasikonsultuosiu su gydytoja.
Atsakyti
Per retai vartoji - tau atsakys P. Ūmiu atveju, pačioj pradžioj, reik visą dieną kas 15 min... Mes visi 3 taip išsisukom. Mums reikėjo 2 dienas kas 15 min, paskui retinom. Su gydytoja praktiškai kasdien susirašinėjom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 27, 20:30)
krika, o kam tau aerus? Ji alergiška? Čia gi tiesiog antihistamininis... Ką slopint nori? Vietoj Sinupreto galėtum Tartephedreel duot, jis skystinantis irgi. Arba net tą patį Pertusiną, jis tokio pačio poveikio. Jei ji linkus į bronchitus, sinupreto iš vis neduočiau. Net mano gydytoja vaikams jo neskiria.

aš vėl grįžtu prie to pačio. kas tas Tartephedreel ir kur jo rasti?
Pertusinas ne nuo kosulio? g.gif

QUOTE(Eima @ 2010 03 28, 11:02)
Dėl Sinupreto stebėk, kad nesileistų į kosulį. Pas mus būtent tokia patirtis su juo. Gydytoja irgi sakė, kad vaikams nebeskiria, nes pastebėjo, kad greit nusileisdavo į bronchitus.

Antihistamininius tradiciniai gydytojai skiria prie alerginių kosulių, slogų ir pan. Ypač astmininkai juos geria. Jei pradėsit dabar vartot, slopinsit organizmo reakcijas, ko pasekoje vėliau vaikas gali turėt astmą. Bet turiu omeny tą astmą, kur dabar labai populiaru nustatyt, o po 3-5 metų aiškint, kad ją išaugo. Atsiranda dažni obstrukciniai bronchitai tiesiog, nes organizmas nemokomas kovot su virusu, o kaip tik užslopinamas antihistamininiais. Dar 1 iš populiariausių Zyrtekas. Jei dukrai padėdavo, vadinasi yra alerginio tipo. Mano dukrai irgi buvo skirtas. Pagėrė 2 mėnesius kol supratau, kad ilgiau nebenoriu - kažkaip dažnai pasikartodavo. Tiesa, jo atsisakėm palaipsniui, per kokius 2-3 mėnesius.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pertusinsas skystinantis gleives - čia čiobrelių tinktūra. Šiaip jį išrašo kosuliui, bet galima ir prie užsikimšusios slogos, nes gleives skystina visur. Tik taviškiui 2 metukai, o jis skiriamas nuo 4. Tokiu atveju dozę reik pamažint dvigubai, jums užtektų ryte vakare po 2-2,5 ml, jei labai kosėtų per piet 1-1,5 ml.
Tartephedreel yra Heel firmos homeopatinis, parduodamas bet kokioj vaistinėj.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 03 28, 14:44)
Mažius tik sloga atsipirko, jau beveik baigiasi, man ir dičkiui matyt to neužtenka, nors dar nesikonsultavau su gydytoja, dičkiui girdau ištirpintą konstitucinį dienos bėgyje, o pati vartoju 6 k per dieną - tai reikia manyt, kad nepadeda, ar kitaip vartoti, ryt gal pasikonsultuosiu su gydytoja.

Mums gyd. M. sakė, kad konstitucinis vaistas yra maždaug nuo 70 proc. ligų, ir jei naudojamas konstitucinis konkrečios simptomatikos neturi, jis ir nepadės.
Todėl matomai vis tiek išlieka būtinybė konsultuotis su gydančiu homeopatu, kad įvertint ar turi konst. žirnis tą simptomatiką ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 28 kovo 2010 - 15:36