Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilnele @ 2010 04 09, 23:56)
ohoho, mes turim ant koju, tikiuosi procesa bus malonesnis. Tai ar liko bent zyme kokia? Ar cia Misis paskyre?
Papildyta:
krika, koks mergaites konstitucinis, kuria gydet nuo moliuksu? Internete gausu info, kad moliuskus reikia gydyti Thuja, tai idomu, ar cia individualiai skyre vaikui g.gif

žymės nebeliko, o gydėm su M pagalba

bandžiau atsiminti kokius žirniukus dar gėrėm. bet man atrodo ,kad aukščiau minėti iš karto buvo paskirti. nes M jau žinojo apie juos, ir vieną berniuką buvo išgydęs, tai ir mums iš karto teisingi žirniukai buvo paskirti.

konstitucinis kiek žinau ir pamenu, dukrai buvo paskirtas Cina. bet kai aš dar tada nežinojau kas tas konstitucinis ir kaip jį vartoti - greitai pamiršom doh.gif

nuo slogos - tiršta geltona - pulsatila?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 10 balandžio 2010 - 08:35
Kirke, aš ne medikė ir tikrai nepaaiškinsiu vienokių ar kitokių vaistų veikimo. Bet esmė- tai ir yra toks poveikis, kaip sakai, kad paleidžia/praleidžia? susikaupusias gleives iš sinusų. Vaistai sumažina nosies gleivinės (gleinėje yra nnnnnnn smulkių kraujagyslų, kapiliarų) paburkimą, dėl ko gerėja gleivių pratekėjimas. Rašau trumpai tai, ką man elementariai aiškino gydytoja.
Apie tai, kad kiti Tavo paminėti vaistai sutraukia į sinusus, nieko pasakyt negaliu, ne mano sritis. Bet tai ir skirtingi preparatai.
Dėl ko klausiau hom. gydytojos dėl Imuwasho- kadangi ketinau ilgesnį laiką vaikui purkšt, nes man pačiai Lor'istas rekomendavo jį naudot profilaktiškai ilgą laiką, kaip lengvai sutrauiantį ir skatinantį nutekėjimą, nes yra polinkis į sinusitus. Ir poveikis tikrai jautės. Sau pripažinau kaip gerą , tinkantį preparatą.
Taigi kalba apie tai, kad mažinamas nosies gleivinės paburkimas, grubiai tariant, chemijos pagalba, taigi ir parašiau gyd.homeopat. nuomonę, tačiau, kaip žinia,
jei pvz. neumušam temperatūros homeopatiniais,duodam Ibufeno, paracetamolio-suveikia,neatkamšam nosių, ausų užgulimo-pvz. Actifedo ir t.t. ir pan., gydoma pagal situaciją, šalia cheminių vaistų skiriami homeopatiniai. Viskas daroma tikslingai ir protingai.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 10, 09:04)
nuo slogos - tiršta geltona - pulsatila?

patikslinimas. ryte po nakties buvo tiršta geltona, o dabar nosis užburkusi. iš pojūčių - norėtųsi to pačio vibrocilo (bet jo neduosiu schmoll.gif ).
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 09, 18:20)
Merginos ar kas nors gydėtės tonzilitą?Mums nepūlingas,be temperatūros.
Nuėjom pas Lor,tai priskyrė antibiotikus baisiausius ir tipo jeigu po dviejų svaičių nesumažės,operuotis.Nu nežinau sergam gal antrą kartą,net temperatūros neturim...Nu reiks pagauti kažkaip gyd.M.

mes gydemes - skalavom furacilino tirpalu - ne homeopatiska - bet padejo net nuo pulingo issisukt be antibijotiku bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar galiu duot mergytei Cinnabsin nuo slogos? Nosis viena puse uzgulta, uzsikimsus, kita nieko, prakvepuoja.
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 04 10, 15:31)
Sakykit, ar galiu duot mergytei Cinnabsin nuo slogos? Nosis viena puse uzgulta, uzsikimsus, kita nieko, prakvepuoja.

panašioj padėty duodu coryzalia. ryte buvau išsigandusi nosies sekreto. dabar jau geriau. žiūrėsim kaip ryt po nakeeis bus
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 10, 15:34)
panašioj padėty duodu coryzalia. ryte buvau išsigandusi nosies sekreto. dabar jau geriau. žiūrėsim kaip ryt po nakeeis bus

Neturiu po ranka coryzalios, tai gal tiks ir cinnabsin? o kaip jis veikia? ar skystina sekreta?
Atsakyti
Ką patarsit nuo miežio? Išdygo per naktį ant kairės akies,čia man,labai niešti,pūlių ar išskirų jokių nėra dar.
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 04 10, 15:38)
Neturiu po ranka coryzalios, tai gal tiks ir cinnabsin? o kaip jis veikia? ar skystina sekreta?

tai aš cinabsino neturėjau, tai ir daviau coryalia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2010 04 10, 16:50)
Ką patarsit nuo miežio? Išdygo per naktį ant kairės akies,čia man,labai niešti,pūlių ar išskirų jokių nėra dar.

Jeigu dar neperėjo kas nors daugiau: dažnai palašinkit Oculoheel. Dar gal Aconitum (bet tikrai ne žemesnę nei 30).
Atsakyti
Merginos, pastoviai vis seku homeopatijos temas, ir dabar nepamenu, ar kas nors rašėte kaip gydytis esant opelėms burnoje ir stomatitui. Pastebėjau, kad vaikas krapštinėja įkišęs pirštą į burną, pasisakė, kad jam maistas ten griaužia. Apžiūrėjau, o ten vidinėje žanduko pusėje toks paburkimas, ištinimas, lyg opelė, lyg įkasta. Sakė ir skauda, ir niežti. Bet neparaudę. Kas tiktų iš homeopatinių?
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 04 10, 15:31)

žinoma, kad duot. maniškei labai gerai veikia. jei sloga - būtinai duodu šį vaistą.
Atsakyti