Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2010 04 08, 08:56)
Tai ta pati vaistinė ten Klaipėdoj, tik kitu pavadinimu.
Koks skirtumas, gamina, atsiveža. Visus Parafarmos kompleksus jie gi turi. Negamina vietoj, tai patys užsakys, pagamins ir atsiveš iš Kauno Parafarmos.
Jau problemos pasiimt Klaipėdoj tai tikrai nėra, Misius pasakojo, tik turbūt truputį brangiau gaunąsi nei Kaune.

mes kalbam apie tą pačią vaistinę, esančią Medikanos med. centre g.gif na taip, ji užsakinėja. o kiek tas brangiau? aš žirniukus pirkau jau po 11 ar 12 lt
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 08, 10:30)
mes kalbam apie tą pačią vaistinę, esančią Medikanos med. centre  g.gif na taip, ji užsakinėja. o kiek tas brangiau? aš žirniukus pirkau jau po 11 ar 12 lt

as Panevezy ziurniukus perku max uz 8, siaip dazniausiai 5-6 lt blush2.gif
Atsakyti
Hmm, kur teisybė, Klaipėdos apie apie 12 Lt kainuoja beveik visi žirniukai.
Atsakyti
blink.gif ir sakot, užsakant dar brangiau gautųsi? kiba užsisakinėti per aplinkui doh.gif
Atsakyti
kainas ko gero reiktu lygint konkreciu zirniuku blush2.gif
Atsakyti
Krika, aš taip suprantu, kad jau mes visad ir perkam brangiau nei pirktume Kaune. Čia apie tai kalba
Atsakyti
Sveikos mamytės rolleyes.gif

Gal galit kas pagelbeti del nosies plovimo?
Vakar pirma karta bandem su dukryte sita procedura. Sloga buvo jau 3 diena, nosis uzgulta, nelabai kas puciasi. Lasinau paleistuve, nepastebejau efekto jokio.
Plovem nosyte su lengvai sudytu vandenuku, tai i viena snerve sulasinom gal 10 ml. bet isbego tikrai toli grazu ne viskas
Tai va ir galvoju ar teisingai as cia viska darau, ar imanoma tokia procedura pakenkti? Ar neuzkisiu dar labiau sinusu? nes keistai taip po vakardienos plovimu nosyte atrodo svari, kvepuoja lengvai, negi taip galejo baigtis sloga?

Atsakyti
QUOTE(Aušružė @ 2010 04 08, 12:11)
Sveikos mamytės rolleyes.gif

Gal galit kas pagelbeti del nosies plovimo?
Vakar pirma karta bandem su dukryte sita procedura. Sloga buvo jau 3 diena, nosis uzgulta, nelabai kas puciasi.  Lasinau paleistuve, nepastebejau efekto jokio.
Plovem nosyte su lengvai sudytu vandenuku, tai i viena snerve sulasinom gal 10 ml. bet isbego tikrai toli grazu ne viskas
Tai va ir galvoju ar teisingai as cia viska darau, ar imanoma tokia procedura pakenkti? Ar neuzkisiu dar labiau sinusu? nes keistai taip po vakardienos plovimu nosyte atrodo svari, kvepuoja lengvai, negi taip galejo baigtis sloga?

galejo rolleyes.gif

mes net nepurskiam, o pasiinhaliuojam su druskos - sodos tirpaliuku - ir labai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kažkaip baisi ta plovimo procedūra tai aš jos niekada nedarau
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 04 08, 13:16)
Man kažkaip baisi ta plovimo procedūra tai aš jos niekada nedarau

baisi ir man buvo, bet isbandziau prodzioje ant saves.
kadangi labai svarbu buvo isgydyti sloga kuo greiciau, nes visad tai koplikuojasi i bronchus, tai jau surizikavau ir tam
Nieko ten baisaus is tiesu nera, net nejauciau nieko ir mazoji labai mielai pati zaidelioju su vaikisku laistytuveliu paskui
Atsakyti
Dėl žirnių kainos - Kaune Rotušės vaistinėj labai keistai - 10 g. žirnių ~9,5 lt, 20 g žirnių ~10 lt, tai kas kokių daugaiu naudojat, tikrai labiau pasimoka pirkt 20 g doh.gif Nesamonė kažkokia, bet sakė pardavėja, kad čia gaminamų vaistų įkainiai tokie...
Čia kažkur prieš 4 mėn. taip buvo.
Mano mažiukas 9 mėn, sausio gale sirgo obstrukciniu bronchitu, išsveikom, paskui jis man vėl kosėt pradėjo, nulėkėm pas savo hom.gyd.P. Jis išrašė Ipecacuanha 30 ir Antimonium crudum 30 kas antrą dieną po žirnį iš ryto. 3 mėn. Praitą sav. sesė iš daržo eilinį kartą vėl virusą parnešė - mažius kosėt. Mūsų gydytoja pediatrė net nustebo, kad obstrukcijų negirdėt, nes sakė jau kai yra polinkis, tai pagavus virusą iš kart tos obstrukcijos kabinas doh.gif Ir mūsų pediatrė pritarė, kad tikriausiai homeopatija bus padėjus.. Džiaugiuos patyliukais (nes garsiai tokiais dalykais džiaugtis negalima, žiūrėk vėl kas prisikabina doh.gif ), o dar prie viso to žandukai pasitaisė - kai seniau vis berdavo nuo kažko - dabar netgi valgo ką maniau esant alerginį - žandukai gražūs wub.gif
Kas dar nepasitaisė - naktinis miegutis, na lyg ir pagerėjo kažkiek... Nebuvo tragiška padėtis, bet ruošiuos nutraukt MP, žiūrėsim tada..
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 04 08, 09:31)
Mergaites, ar galima ka lasint ar girdyt menesio kudikiui (menuo bus uz poros dienu, na tai praktiskai menesio) nuo slogos? Siandien trecia diena. is pirmadienio i antradieni nakti jau nosis buo uzsikisus, taip giliai, ryte pradejo list kosuliukas toks sausas, nes matomai teka ten zemyn jam ar siaip dirgina. gyd sake plaut humeriu ir traukt. ar tikrai viskas? man baisu, nes man rodos jam jau tas sekretas zemyn eina, pakosti vis, ziaugcioja. bijau, kad i plaucius nenueitu sad.gif nors diena nera taip baisu, kaip nakti, net atrodo, kad geriau. kai traukiu, istraukiu geltonos spalvos snarglius tokius tirstokus (tiksliau taip buvo vakar, sian jau skaidriau. tai arba blogai istraukiau, arba... nezinau)
zodziu, biski pasimetus. kaip ir vaikas labai mazas, daryt nelabai yra ka, bet ir baisu, kad nepablogetu
o dar ir pienlige burnytej prasidejo sad.gif

buciau labai dekinga uz atsakyma  4u.gif  blush2.gif

Teka paskaity ankstesnius temos pasisakymus - konkrečiai - mano. Nes man ta pati bėda buvo.

Na, atrodo sloga traukiasi. Tik kieno dėka: Imuvasho ar žirniukų? Ko gero, šįkart suveikė labiau Imuvashas, nei žirniukai. g.gif Nakčiai įlašinau po lašiuką - išbuvo visą naktį be užkištos nosies. Jaučiu, kad tirpdysiu po 2 arba 3 žirniukus Mrcur.col.complex. 1 žirniukas neduoda reikiamo efekto, girdžiau kas valandą -kažkaip jokio poveikio. g.gif schmoll.gif Nosis kol kas nesivalo, ištraukiu tik šiek tiek gelsvai žalsvo sekreto.
Atsakyti