Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2010 04 07, 13:39)
Vilnele, kiba ir jūs dar nepasveikot?

Mane šį kartą išgelbėjo debesylo šaknų arbata. O dičkis vis kosti, man atrodė, kad lyg geriau, bet po Eimos istorijos persigandau, nes šiaip vakare ir ryte dar vis būna tokie kosuliai sunkiai atkosimi, šiandien atsikėlė, kosti žiaurokai, sako, skauda krūtinę... Paskambinau folistei, įsipprašiau skubiai, ji paklausė, sakė, kad plaučiai, bronchai švarūs, sinusai pažeisti. Patikrino konstitucinį, sakė gerai, tinka ir sinusams, ir susilpėjusiiai kasai, dar rado, kad neblogai sinusams tinka Naso-heel, o visi nuo kosulio heel kompleksiniai neveikia. Ir dar pažiūrėjo, kad geriau sinusus tvarko konstitucinio 3 žirneliai, ne vienas, tai pasiūlė po tris duot 4u.gif
Nu va žinosiu, kad konstitucinis tinkamai parinktas 4u.gif

Eima, sveikit... Tai mažius jau buvo išsveikęs, kai gydei vien konstituciniu kas 15 min.? O šį kartą taip nebandei, ar staiga ta bloga būklė pasimatė?

Mano folistė, atsimenu, tada rizikavo, kai gydė 9 mėn kūdikį su stipriu bakteriniu ausies uždegimu, kai irgi buvo blogas kraujas... Bet ištraukė mus... Negali žinoti, kur ta riba žmogaus galimybių g.gif
Atsakyti
Mažius vien konstituciniu buvo visai išsveikęs thumbup.gif O dabar pakilo tempera ir sekančią dieną nuvežiau pas gydytojč dėl visa pikto. Telefonu kai šnekėjom, tai sakė, kad bus eilinis virusas ir pan. Nuvežiau, gydytoja žiūri - ausys, nosis, gerklė viskas gerai. Klauso plaučius ir į mane atsisuka su tokiom blink.gif akim ir sako, negirdžiu vieno plaučio, staigiai nuotrauka ir kraują... Vat ir žinok. O buvo ir yra tik temperatūra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 04 07, 19:49)
Krika, skambini į vaistinę, užsakai, pasakai, kuriai dienai ir kieno vardu.

ačiū, Obuoliausia 4u.gif

Opium, bet kaip man iš Kauno pasiimti? gal vietinėj vaistinėj užklausti, gal jie užsakymus daro? nes juk sau trūkstamus žirniukus tai užsisakinėja? ir preitą kartą kai buvau, tai kažkokių žirniukų neturėjo, tai lyg pasiūlė užsisakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 07, 21:05)
Nuvežiau, gydytoja žiūri - ausys, nosis, gerklė viskas gerai. Klauso plaučius ir į mane atsisuka su tokiom blink.gif akim ir sako, negirdžiu vieno plaučio, staigiai nuotrauka ir kraują... Vat ir žinok. O buvo ir yra tik temperatūra doh.gif

blink.gif blink.gif prisigasdinsiu blink.gif
pas manishki maziuka temperatura laikosi 39,7 . Akytes linksmos, zvalios, sloga dingo, kosulys beveik dingo, gerklyte svari.....
itariu sinusita, nes sako palei akyte ir kakta skauda g.gif bet va kai tokiu atveju pasiskaitau... is vis baisu pasidaro... blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 07, 21:05)
Mažius vien konstituciniu buvo visai išsveikęs thumbup.gif O dabar pakilo tempera ir sekančią dieną nuvežiau pas gydytojč dėl visa pikto. Telefonu kai šnekėjom, tai sakė, kad bus eilinis virusas ir pan. Nuvežiau, gydytoja žiūri - ausys, nosis, gerklė viskas gerai. Klauso plaučius ir į mane atsisuka su tokiom blink.gif akim ir sako, negirdžiu vieno plaučio, staigiai nuotrauka ir kraują... Vat ir žinok. O buvo ir yra tik temperatūra doh.gif

o siaubas unsure.gif .
Gerai,kad saviškį nuvežiau,tai miegosiu ramiau...
O kaip baigėsi viskas jums unsure.gif
Atsakyti
Dar nesibaigė laugh.gif Tik nesigąsdinkit taip. Čia vienetiniai atvejai...
Tvarkosi viskas. Aišku antibiotikai, taip pat konstitucinį kas 15 min ir šiandien pastatėm lašelinę ir rytoj ryte dar kartą pastatysim. Lašelinės dėl temperatūrų nekritimo ir skranduko pasaugojimo... Kai pagalvoji, kad galima tikrai vaikams padėt dėl temperatūrų mušimo, o net ligoninėj reik prašyt lašelinių... Geriau ten vaistus arkliškom dozėm pumpuos, negu tiesiog fiziologinį palašins aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 07, 15:53)
Pagal savo patirtį patarčiau Merc. sol. complex (tą iš Rotušės a.). g.gif

QUOTE(opium @ 2010 04 07, 19:49)
Kirke, dėl Imuwasho- mūsų homeopat.gyd. kategoriškai prieš šį purškalą. Kažkaip specialiai užklausiau apie jį, nes  efektingas pasirodė. Žodžiu-tik extra atveju, kai tikrai užgulus nosis ir jokio purškimo profilaktiškai.

Ačiū, mielosios, kad gelbėjat patarimais. 4u.gif Kažkaip pati jau linkau link Merc.sol komplekso.
Tik įdomu, kodėl homeopatė prieš Imuvashą - kokios priežastys? g.gif
Renkuosi mažesnę blogybę - Imuvashą vietoj Vibrocilio. Nepatinka man tie visi vaistai, kurie sutraukia gleivinę - su jais labai greit sinusitą "įsivarai". O Imuvashą ir naudoju tik tam, kad nosį atkimštų. Ir dar - po šiandieninio jo lašinimo pradėjau po truputį visą "gėrį" traukti iš mažylės nosies.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 07, 22:12)
ačiū, Obuoliausia  4u.gif

Opium, bet kaip man iš Kauno pasiimti? gal vietinėj vaistinėj užklausti, gal jie užsakymus daro? nes juk sau trūkstamus žirniukus tai užsisakinėja? ir preitą kartą kai buvau, tai kažkokių žirniukų neturėjo, tai lyg pasiūlė užsisakyti  g.gif

Krika, tai negi Parafarma Klaipėdos pati negamina. Arba pati Parafarma savo vaistinėj Kaune užsakys ir manau be problemų Klaipėdon į savo vaistinę pristatys. Kažkaip labai čia jau aplinkui vaištot, paskambink ir sužinosi. Tik sudėtį turėk ko nori, nes jei kompleksas ne jų vaistinės tai jie ir nežino tų sudėčių.

O dėl 1 ar 3 žirniukų. Man pasakojo, kad tam vienam žirniuky gali ir nieko nebūti. Atsisveria cukrinių žirniukų, ir lašina potencijų bazes atsiveštas arba Muziejaus atveju dalį pačių pasigamintas. Vat neteko keliems šone kur buvusiems, ir neteko. Gal todėl M. lašiukus paprastai skiria, o pvz. mūsų ankstesnė homeopatė visus kompleksus žirniukais išrašinėdavo.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 04 08, 08:25)
Krika, tai negi Parafarma Klaipėdos pati negamina. Arba pati Parafarma savo vaistinėj Kaune užsakys ir manau be problemų Klaipėdon į savo vaistinę pristatys. Kažkaip labai čia jau aplinkui vaištot, paskambink ir sužinosi. Tik sudėtį turėk ko nori, nes jei kompleksas ne jų vaistinės tai jie ir nežino tų sudėčių.

tai klaipėdoj tokios vaistinės nėra g.gif ta prasme, Parafarmos
Atsakyti
Tai ta pati vaistinė ten Klaipėdoj, tik kitu pavadinimu.
Koks skirtumas, gamina, atsiveža. Visus Parafarmos kompleksus jie gi turi. Negamina vietoj, tai patys užsakys, pagamins ir atsiveš iš Kauno Parafarmos.
Jau problemos pasiimt Klaipėdoj tai tikrai nėra, Misius pasakojo, tik turbūt truputį brangiau gaunąsi nei Kaune.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 08 balandžio 2010 - 08:06
Klaipėdoj negamina, o kaip suprantu perka iš Parafarmos.
Atsakyti
Mergaites, ar galima ka lasint ar girdyt menesio kudikiui (menuo bus uz poros dienu, na tai praktiskai menesio) nuo slogos? Siandien trecia diena. is pirmadienio i antradieni nakti jau nosis buo uzsikisus, taip giliai, ryte pradejo list kosuliukas toks sausas, nes matomai teka ten zemyn jam ar siaip dirgina. gyd sake plaut humeriu ir traukt. ar tikrai viskas? man baisu, nes man rodos jam jau tas sekretas zemyn eina, pakosti vis, ziaugcioja. bijau, kad i plaucius nenueitu sad.gif nors diena nera taip baisu, kaip nakti, net atrodo, kad geriau. kai traukiu, istraukiu geltonos spalvos snarglius tokius tirstokus (tiksliau taip buvo vakar, sian jau skaidriau. tai arba blogai istraukiau, arba... nezinau)
zodziu, biski pasimetus. kaip ir vaikas labai mazas, daryt nelabai yra ka, bet ir baisu, kad nepablogetu
o dar ir pienlige burnytej prasidejo sad.gif

buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif blush2.gif
Atsakyti