QUOTE(vilytte @ 2010 04 07, 13:39)
Vilnele, kiba ir jūs dar nepasveikot?
Mane šį kartą išgelbėjo debesylo šaknų arbata. O dičkis vis kosti, man atrodė, kad lyg geriau, bet po Eimos istorijos persigandau, nes šiaip vakare ir ryte dar vis būna tokie kosuliai sunkiai atkosimi, šiandien atsikėlė, kosti žiaurokai, sako, skauda krūtinę... Paskambinau folistei, įsipprašiau skubiai, ji paklausė, sakė, kad plaučiai, bronchai švarūs, sinusai pažeisti. Patikrino konstitucinį, sakė gerai, tinka ir sinusams, ir susilpėjusiiai kasai, dar rado, kad neblogai sinusams tinka Naso-heel, o visi nuo kosulio heel kompleksiniai neveikia. Ir dar pažiūrėjo, kad geriau sinusus tvarko konstitucinio 3 žirneliai, ne vienas, tai pasiūlė po tris duot
Nu va žinosiu, kad konstitucinis tinkamai parinktas
Eima, sveikit... Tai mažius jau buvo išsveikęs, kai gydei vien konstituciniu kas 15 min.? O šį kartą taip nebandei, ar staiga ta bloga būklė pasimatė?
Mano folistė, atsimenu, tada rizikavo, kai gydė 9 mėn kūdikį su stipriu bakteriniu ausies uždegimu, kai irgi buvo blogas kraujas... Bet ištraukė mus... Negali žinoti, kur ta riba žmogaus galimybių