Kirke, negaliu nieko patarti, tik tiek, kad Viburcolio daug naudoti negalima..... Po paskutinio jo naudojimo, kai turėjom slogą, mums nustatė adenoidus, dabar du metai kovojame su jais..... Aišku tai gali būti su viburcoliu ir nesusiję, bet....... jo tikrai dažnai negalima....
QUOTE(vilytte @ 2010 04 06, 17:12)
Reikia Muziejaus vaistinės tinklapį žr., ten jau rašo kam koks skirtas.
Gal galima nuorodą
http://www.kmu.lt/index.php?cid=437
Kirke, o jei Euphorbium purškalą pabandyt? Rašo, kad ir kūdikiams tinkamas anotacijoj.
Tavo dar visai kūdikėlis, tai jei kokį žirnį tirpint, aš turbūt suduočiau jį per kelis kartelius. Bet vieno žirniuko per dieną, man rodos irgi mažoka.
Mūsų visų vaikai daug didesni, tad turbūt nelabai kas žino ką patart.
Kirke, o jei Euphorbium purškalą pabandyt? Rašo, kad ir kūdikiams tinkamas anotacijoj.
Tavo dar visai kūdikėlis, tai jei kokį žirnį tirpint, aš turbūt suduočiau jį per kelis kartelius. Bet vieno žirniuko per dieną, man rodos irgi mažoka.
QUOTE(vilytte @ 2010 04 07, 09:39)
http://www.kmu.lt/index.php?cid=437
Įlašinau Imuvasho ryte, vietoje Euphorbium. Suveikė, nes nosis atsikišo ir mažė išmiegojo pusantros valandos. Radau homeopatiniame žurnale, kad iki metų vaikams tirpinti pusę tabletės nedideliame kiekyje vandensir duoti kas 1-2 val. ūmiu atveju, ne daugiau 8 k.
O lašais - po 4 lašus. Gal tirpinti po 1 žirniuką ir duoti kas valandą? Kol pramuš ir pasileis sloga? Bet tada kokiame kiekyje tirpinti - arbatiniame šaukštelyje?
QUOTE(vilytte @ 2010 04 07, 09:39)
ačiū
vien iš to sąrašo jau kelių kompleksų užsimaniau - ar galima taip sau imti ir užsisakyti? nuo peršalimo ligų, nuo bronchito, Vidurių lėtinio užkietėjimo, Imuninei sistemai stiprinti, Kompleksas nuo sinusito, Slogos simptomus slopinantis tepalas ir kt.
QUOTE(krika @ 2010 04 07, 10:03)
vien iš to sąrašo jau kelių kompleksų užsimaniau - ar galima taip sau imti ir užsisakyti? nuo peršalimo ligų, nuo bronchito, Vidurių lėtinio užkietėjimo, Imuninei sistemai stiprinti, Kompleksas nuo sinusito, Slogos simptomus slopinantis tepalas ir kt.
Echinacea Complex brolis nupirko Kaune Buvo jau pagamintų, nereikėjo laukti
man Kaunas toli
QUOTE(vilnele @ 2010 04 06, 20:13)
Eima, ar P. pati klausė plaučius? Ar nesiūlė tik su homeopatiniais bandyt? Neminėjo, kad nebekonsultuoja el. paštu?
Nu sveikatytės jums.
Nu sveikatytės jums.
Neminėjo.
Kai pasakiau P. kokie kraujo rodikliai, pati iš kart pasakė tik antibai. Labai blogas kraujas. Šiandien dar skambinau sakiau, kad važiuoju mažiui lašelinę statyt, tai irgi sakė, kad gerai. Nesimuša temperatūra nors pasiusk, tik su dviguba Ibufeno doze. Skrandį vaikui "supartalinsiu"...
QUOTE(Eima @ 2010 04 07, 11:47)
Neminėjo.
Kai pasakiau P. kokie kraujo rodikliai, pati iš kart pasakė tik antibai. Labai blogas kraujas. Šiandien dar skambinau sakiau, kad važiuoju mažiui lašelinę statyt, tai irgi sakė, kad gerai. Nesimuša temperatūra nors pasiusk, tik su dviguba Ibufeno doze. Skrandį vaikui "supartalinsiu"...
Kai man taip buvo, tai duodavau vaikui Ibufeno, o kai pradėdavo kilti temperatūra arba jei nekrenta, po valandos - pusantros - paracetamolio. Padėdavo. Aišku, kenkia tai ne tik skrandį bet ir kepenis, bet ką darysi, ne kasdien ir ne dažnai taip darom. laikykitės
QUOTE(argus @ 2010 04 07, 13:38)
Kai man taip buvo, tai duodavau vaikui Ibufeno, o kai pradėdavo kilti temperatūra arba jei nekrenta, po valandos - pusantros - paracetamolio. Padėdavo. Aišku, kenkia tai ne tik skrandį bet ir kepenis, bet ką darysi, ne kasdien ir ne dažnai taip darom. laikykitės
o mums pediatre liepdavo sugirdyt ar zvakute paracetamolio duot, ir po pusvalandzio nospos, ypac jei vaikui saltos galunes, o temperatura auksta - ne karto nenuvyle
Nošpa kraujagysles turbūt praplečia, užtat ir suveikia.