Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2010 04 06, 08:29)
Eima, o čia ir dabar taip? Gydantis konstituciniu?
Mano merginoms tai sloga labai pasikeitė po pastarojo M. skirto gydymo.
Mažei amžinai sloguojant į antrą trečią dieną lįsdavo žalia sloga, kurią paskui dar ilgai turėdavau "tvarkyt" kompleksu nuo sinusito. Sutvarkydavau, bet po kitos slogos vėl žaluma ilgam pasirodydavo doh.gif . Jau galvojau, kad irgi adenoidai gal reiškiasi. Bet dabar va antra savaitė kaip po slogos, nosyje jokių neaiškumų. O ir slogavom to gydymo metu ne vieną kartą jau, bet problemų su ilgesniam laikui užsikišušia nosim nekilo nei karto.
O dičkė irgi. Na žalias slogas G. lyg ir buvo aptvarkusi. Tik atrodo tam kartui. Rudenį susirgus visas gėris vėl išlindo gausiai ir ilgam. Kažkur porą mėnesių nosyje amžinai turinio kokio tais rasdavom. O nuo gruodžio kai pradėjom gydytis pas M., viskas išsivalė ir dabar va praslogavus, irgi jokių liekamųjų reiškinių. Ir apskritai pirmą kart per daugelį pastarųjų sloga ėjo pirmom dienom vandeniu ir nekėlė kosulio.

Aha, dabar. Konstituciniu gydomes 3 savaites, gyd sakė, kad tiesiog įsisenėję. Pakeitė konstitucinį į stipresnį, nes vėl virusas pasigautas - plaučiai švilpia doh.gif Bet vat mažiukas...plaučių uždegimas. Ir jokio kosulio. Tiesiog temperatūra man nekrito, nuvežiau pas gydytoja...
Atsakyti
Mergaitės,gal galit kuri tiksliai parašyti komplekso nuo sinusito sudėtį(mercurius complex),noriu užsisakyti,bet pamečiau tuščią buteliuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2010 04 06, 16:50)
Mergaitės,gal galit kuri tiksliai parašyti komplekso nuo sinusito sudėtį(mercurius complex),noriu užsisakyti,bet pamečiau tuščią buteliuką ax.gif

man vaistinėj sakė, tokio komplekso nėra doh.gif
Atsakyti
Disi, kompl. nuo sinusito pavadinimu yra Mercurius sol. complex. Reikia Muziejaus vaistinės tinklapį žr., ten jau rašo kam koks skirtas. Taigi jo sudėtis: Hydrastis6, Kalium carb.6, Silicea 12, Hepar sulfur 12, Merc. sol.6, Thuja 6, Saphysagria6.

Eima, užjaučiu. O ką darot? Antibai? Gal virusinis koks? Mano dičkei pernai buvo diagnozuotas plaučių uždegimas pgl nuotrauką, bet kraujas uždegimo nerodė. Antibų negėrėm, bet nerimo tai žiauriai daug buvo. Galiausiai viską nurašė alerginiams procesams.
Bet kuriuo atveju laikykitės ir sveikit 4u.gif
Atsakyti
Kraujas rodo stiprią bakterinę infekciją - antibai verysad.gif P. liepė šalia konstitucinį kas 15 min duot, nes tempa nesimuša.
Atsakyti
Ačiū, Vilytte, už Mercurius sol.complex sudėtį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 06, 17:18)
Kraujas rodo stiprią bakterinę infekciją - antibai verysad.gif P. liepė šalia konstitucinį kas 15 min duot, nes tempa nesimuša.

Užuojauta. Laikykitės 4u.gif ir sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 04 06, 16:18)

Eima, ar P. pati klausė plaučius? Ar nesiūlė tik su homeopatiniais bandyt? Neminėjo, kad nebekonsultuoja el. paštu?
Nu sveikatytės jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 06 balandžio 2010 - 20:15
Sveikos merginos,noriu paklaust patarimo
turim pripazinta bronhine astma,po ligonines gavom sia diagnoze(obstrukcinis bronhitas eilini syki)paleido namo,beguledami pasigavom virusa,ko pasekoje teko grizt i ligonine atgal nes buvo bakterija isaugus-CRB-80,gyde antibiotikais 10d,pries tai ir turejom antibiotikus,organizmas visai nusilpes,sirupu negalim vartoti del astmos ir taip kalbama-kad negalima stimuliuoti imunitetto,nes galim dusinima issisaukt,namie buvom sukarsciave,pasitikrinom vel infekcija pasigave,turbut antrakart is ligonines parsivezem,dienom pradejo koseti sausai duodu brontex,ir kt vaistu prie astmos,ir geriam engystoli,gal zinot ka galeciau is heomapatijos dar vartoti prie savo diagnozes pastiprint imunitetui ir kosuliui palengvinti,dar turim sloga,diena istisai bega skysta,nakti kai uzmiega,tai jauciu kad neprakvepuoja,bet su juros vandeniu ir issiurbeju nieko neistraukiu,bijau kad nebutu gilumine,nes kai vartojom antibiotikus is desines puses bego zalsvos spalvos,
lauksiu patarimu,aciu
Atsakyti
Neferite, patarimas tik vienas - susiraskit gydytoją homeopatą. Mano vaiko tokia pat diagnozė kaip jūsų, šiandien džiaugiamės, kad nebekosom be jokių chem. vaistų.
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2010 04 06, 20:40)
Ačiū,  Vilytte, už Mercurius sol.complex sudėtį 4u.gif

ar užsakinėsi? čia rezgiau mintį...... apie Tave galvojau....... abi klaipėdietės..... gal gali ir man tuo pačiu užsakyti tą kompleksą blush2.gif skolinga nelikčiau blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
aš vėl su ta nelemta mažylės sloga trukdysiu . ax.gif doh.gif
Jau buvo susitvarkanti, bet dabar nuėjo į gilumą. Ištraukti nieko negaliu, nes viskas kaupiasi giliai. Visą naktį, kas 4 val., teko lašinti Viburkolį, nes neprakvėpuodavo. Šiandien, kai sulašinau jūros vandens, net paspringo nuo snarglių ir iškosėjo geltonus skrepliukus. Spėju, kad tai nuo viburkolio tie skrepliai susidarė. Ką būtų geriau duoti, kad atkimštų ir paleistų visus snarglius? Turiu cinabsiną, mercurius sol. complex, mercurius solubilis. Kuris būtų tinkamesnis ir kaip duoti, nes nesu susidūrusi su sloga kūdikiams, ir dar tokia gilumine. g.gif
Žinau, kad tokio amžiaus reikia vieną žirniuką tirpinti vandenyje. Klausimai:
1. kokiame kiekyje vandens tirpinti? Arbatiniame šaukštelyje?
2. kas kiek laiko sugirdyti vandenuką ir kokį kiekį - visą šaukštelį iš karto?

Patarkit, mielosios. help.gif
Atsakyti